VISITING: MAJBRITT L.

SIMPLE, BUT SIGNIFICANT

 photo Skaeligrmbillede2013-04-24kl45426PM_zpsea369656.png

puder / stol / reol / lampe

Jeg synes selv, at jeg har fundet nogle alt for seje ting til dagens indlæg, så jeg håber også, at det falder i jeres smag?! :-) Jeg kunne eje det hele – og kan både se tingene i en sammenhæng eller hver for sig. Stolen ville være fed med en af puderne eller et lammeskind i. Reolen er jo nærmest en skulptur i sig selv, men en enkelt en af slagsen, som man ikke bliver træt af. Selvom lampen ikke differentiere sig helt fra mange andre lamper, har denne nogle ret fede detaljer; både lampeskærmens farverige inderside og den måde stangen er formet på. Simple, but significant!

Tatiana.

Photobucket

4 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VISITING: MAJBRITT L.