ONE MORE FROM SWEEDEN

PIMP YOUR DOORS

Tidligere på ugen blev vi kontaktet af endnu en sød læser, som manglede gode idéer til hvordan man kan pifte sine skabslåger op. Jeg har derfor samlet lidt inspiration til hvad man kan gøre for at shine sine låger eller døre op.
 photo PAINT1redi_zpsa2e4d042.png

OVERFLADE & TAVLEMALING: En god idé til en start, er selvfølgelig at overveje hvilken farve der ville passe til rummet, og hvilket maling man vil male overfladen med og det er selvfølgelig ikke ligegyldigt, for det kommer an på hvilket materiale overfladen er i. Personligt er jeg stor fan af højglansmaling, da det giver et flot spil til selv de mest simple hvide låger. Hvis man er lidt mere vovet, kan man med fordel vælge at male sine låger/døre med tavlemaling/tavlelak. Det ser ret godt ud, og så er det jo smart at man kan bruge sine låger eller døre til at skrive og tegne på. Jeg tror især at det vil falde i god smag på børneværelset :-)

GREB: En anden ting man kan gøre for nemt at shine sine låger op, er at skifte grebene ud f.eks. med porcelænsgreb, som fås i mange forskellige udgaver og størrelser. Eksemplerne på billedet  kan anskaffes her, her, og her. Har faktisk også set at man kan købe nogle flotte porcelænsgreb i TIGER. Man behøver jo ikke at sætte ens greb på sine skabe, man kan evt. variere grebene i forskellige farver og/eller størrelser for et anderledes udtryk.
 photo PAINT2_zpsacd27980.jpg

PANELER: Hvis man ønsker et mere herskabelig og romantisk look, så kan man faktisk nemt selv lave paneler til sine låger/døre. Det eneste man skal bruge er lister, søm og lim (vinkelmåler og sav). Listerne kan man f.eks. købe med nogle kønne fræsninger, for at gøre looket mere autentisk at se på. Man kan evt. male listerne i en anden farve, for at peppe det lidt op, som vist på ovenstående billede. Hvis ikke man har mod på at gå i krig med hammer og sav, så kan man faktisk nøjes med en saks.. Man kan nemlig lave “lookalike” paneler blot med washi-tape. For inspiration om washi-tape, se nedenstående billeder.

 photo PAINT3redi1_zps9a5c9d43.png

WASHI-TAPE: Washi-tape eller masking tape, som det også hedder, er en god idé til at lave flotte grafiske mønstre på døre og låger. Det bedste ved det er at det ikke er en permanent løsning, så man kan nemt lave andre udtryk, hvis man på et tidspunkt trænger til forandring. Washi-tape fås som bekendt, i mange farver, mønstre og bredder, så hvis du vil have anskaffet dig noget washi-tape kan det bla. købes på denne side, som jeg synes har et ret godt udvalg.

PAINT PATTERNS: Hvis man vil lave større mønstre, end det er muligt med washi-tape, så kan man selvfølgelig også male det på lågen eller døren istedet for. Ovenover er lidt billeder af mønstre, som man forhåbentlig kan blive lidt inspireret af. photo PAINT4_zps9d34ce06.pngWALLSTICKERS: Sidst men ikke mindst er der jo wallstickers, som er en flot og nem løsning. Ovenstående billeder er fra wallstick.dk, som har et bredt udvalg af mange forskellige  wallstickers lige fra unikke motiver til skønne citater.

Camilla Marie

Photobucket

4 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ONE MORE FROM SWEEDEN