NEW IN: OVERSIZE LYSKÆDE

DIY: MASKING TAPE

I ved, hvor vilde vi er med det såkaldte masking tape eller washi tape. Det er en super nem måde, at forny sit hjem på og så ser det skide godt ud. Man kan simpelthen dekorere, lige hvad man har lyst til og jeg har herunder fundet så mange forskellige billeder, at der også burde være noget for dig:

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Se lige det køkken, den cykel, bøjlerne eller lamperne…. det er simpelthen så nemt og så ser det brand godt ud!

Photobucket

Photobucket

Okay… omridset af Arne Jacobsen bordlampen giver måske ikke noget lys, men hold nu op! Her er altså virkelig tale om ren form,
der kan stå helt alene og stadig være ligeså fascinerende, som hvis det var den rigtige lampe.

Photobucket
Photobucket

Alle billederne er fra enten pinterest eller weheartit

Hermed en masse nemme og billige DIY projekter. Så hvis du ikke lige ved, hvad du skal lave du din weekend og er helt vild med ideen, så er det bare med at komme igang. Du kan købe masking/washi tape i søstrene grene, panduro hobby, de fleste butikker med designgenstande og mange flere steder. Har du selv været igang med et eller flere projekter i denne stil eller bare gerne vil vise en fed idé, så inspirer os endelig og del det på bloggen :-)

Tatiana.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEW IN: OVERSIZE LYSKÆDE