DIY: PIPE BOOK SHELF

LOVE THOSE BRICKS

 photo 1-7_zps25af5138.jpg photo 2-3_zps000d6053.jpg photo 3-2_zpsad8c5175.jpg photo 5_zps4bc30cf1.jpg photo 4-1_zps12848c4c.jpg

 Source: pinterest

Som Mette skrev igår (her), har vi, her på bloggen, det vildeste crush på det industrielle look! Der ser ud til, at I også er ret vilde med det? Så lad os bare blive i det industrielle hjørne og savle lidt mere over disse fantastiske murstensvægge. I mit barndomshjem havde vi faktisk en murstensvæg, men dengang kunne jeg ikke fordrage det. I dag elsker jeg det. Er det mon bare et hype eller har jeg ændret smag? Hvad tænker I?

Har I ellers nogle planer for, hvad I skal lave weekenden? Vi er alle tre i gang med eksamenslæsning og skal op i næste uge, men jeg har desværre ikke tid de næste to dage, så måske jeg skulle til at gå igang. hihi. God weekend, homesickers. :-)

Tatiana.

Photobucket

7 COMMENTS

 • Rocker seje billeder i har fundet! Jeg er med på trenden:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for lækker respons! Det ser så cool ud – om det er en rå eller mindre-rå murstensvæg… hvad gør man mon, for at overtale sin bedre halvdel til sådan en væg? hihi :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • det ser virkelig også bare møg godt ud!
  er helt fortabt i den nederste sorte køkken – hvor er det LÆKKERT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for lækker respons! Det sorte køkken er for fedt… gad vide hvorfor man “altid” vælger hvide eller lyse køkkener, når et køkken kan se sådan her ud? Jeg er også helt fortabt i det ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I like this pics!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fede billeder i har fundet , og er helt enig med at det er en monster fed detalje til sit hjem. Glæder mig til den dag hvor jeg ikke er lejer, men ejer – og kan eksperimentere med at lave sådan nogle fede detaljer i sit hjem ! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt at høre… årha, kan kun følge dig! Jeg glæder mig simpelthen også sådan til at eje, så man kan gøre lige, hvad man har lyst til. Desværre giver min bedre halvdel mig ikke lov til at gøre “lige hvad jeg vil”, så det er nogle gange lidt svært at trumfe noget igennem :-) hihi.

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DIY: PIPE BOOK SHELF