WHAT A LOVELY KITCHEN

WE LOVE DYMO

zonezone photo dym2_zpsbe232218.jpg photo dym4_zps2f63651c.jpg photo dym1_zps7af779ce.jpg photo dym5_zps6132f041.jpg photo dym3_zpscc60324f.jpg

Pinterest

Jeg har faktisk lavet et indlæg om Dymo, som et af mine allerførste indlæg her på bloggen, men jeg fik lyst til at gøre det igen, for synes simpelthen at de gode gamle dymolables er geniale, og MEGET flottere end den digitale. Der er jo nærmest ikke det, der ikke kan lables, uden at det ser hammer godt ud – så det er da bare at komme i sving, hvis ikke I allerede er gået amok (ligesom jeg). Det bedste er, at den “gammeldags” Dymo også er meget billigere, ja faktisk koster den kun en hundredemand og kan købes lige HER.

Har I fået lyst til at gå i gang, eller har I allerede været? Og har I andre gode ideer til, hvad der kan lables? :-)

Camilla Marie

Photobucket

9 COMMENTS

 • wow that’s a great idea. and it’s so simple!

  >>> VISIT MY BLOG <<<

  martha
  coralbubblestyle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker idéen med dymo, og gud hvor er de billige i det link du har lagt op! Har ikke ville købe en, fordi jeg synes de nye ‘flade’ er for kedelige og dyre. Nu har jeg kig på den i linket, og er lidt i tvivl om hvad forskellen er på 3D etikettetapes og 3D prægetape – kan du fortælle mig det?
  Tak for kigget på din blog :)
  Hilsner fra Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Malene! Ja det er super billigt, så det er jo bare skønt :-) Til Dymo’en i linket medfølger der jo prægetape. Jeg tror at prægetape og etikettetape er det samme, det er nok bare dem der ikke har helt styr på hvilket udtryk de skal bruge :-)

   God fornøjelse!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Når man køber dymoen hører der så sort eller rød tape med? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sarah. Jeg har købt min i den lokale boghandel, og der fulgte sort tape med, så jeg tror at det er standarden :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Tak for inspi, det er jo supersmart og billigt! Jeg vil prøve det til min postkasse (vi mangler ordentlige navne på den, og vi har ret lange navne i min lille familie, så har haft lidt problemer med at finde nogle bogstaver der er plads til). Og så overvejer jeg nu at bruge dem til min køkkenhave (klemme en træklemme på en lille pind, som man stikker i jorden, og på klemmen skal dymoen være med navnet på krydderurten, hvis det giver mening?).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så lidt da – bare dejligt at du er blevet inspireret til at give dig i kast med det! :-D Det er nemlig super nemt og ligetil. Synes det lyder som nogle gode ideer – den med klemmen havde jeg ikke selv tænkt på, tror det kommer til at se rigtig fint ud :-) Tak for input!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine B. Christensen

  Aj, hvor er det trist at klikke på linket til køb af den gammeldags Dymo og opdage, at blive forbundet med Bog & Idé, som sælger den moderne til flere hundrede. Hm, hvem sagde reklame?
  Øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liz

  Hej – kan den dymo også printe små bogstaver eller er de kun store? Som det er ser ud er de kun store? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WHAT A LOVELY KITCHEN