VIND EN PLAKAT FRA ENKLAMIDE.DK

SHINE BRIGHT

Photobucket
Photobucket Photobucket

Source: pinterest

Der er i den seneste tid kommet flere og flere illustrationer, genstande og diy-projekter med diamantformen og jeg forstår godt hvorfor… så fin og ekstravagant en form! Af ovenstående billeder er jeg især vild med ‘paper diamonds’ af Jean Carvalho (billede 1) – men diy-projektet ser umiddelbart svært ud. Er der nogle, der har erfaringer med disse? Jeg synes de er enormt fine, når man tænker på, at det bare er af papir. Derudover måtte lysestagen i kobber, designet af Tom Dixon, gerne ‘shine bright’ i mit hjem. Mmh!

Er I ellers ved at være i julehumør? :-)

Tatiana.

 

Photobucket

4 COMMENTS

 • Jeg er også helt vild med diamantformen! Er selv ejer af to “guld” Tom Dixon lysestager, men er også helt vild med kobberudgaven, som desværre ikke var kommet frem, da jeg fik guld-udgaven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du heldig! Lysestagen er flot i alle tre farver, men har nok bare et ømt punkt overfor kobber lige pt. hihi ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De ser rigtig seje ud – men tror altså du har ret, tror det bliver svært :) Eller i hevrtfald over mine DIY kundskaber :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det vil i hvert fald være lettere med en vejledning af en eller anden art, men det er sikkert slet ikke så svært som det ser ud! Hihi ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VIND EN PLAKAT FRA ENKLAMIDE.DK