LOPPEFREDAG

TIP: DESIGNFUND.DK

Photobucket

Jeg synes lige, at jeg vil tippe jer om Designfund.dk på såden trist gråvejrslørdag. Designfund er en webshop, som giver adgang til tilbud på alt muligt forskelligt “design” til boligen. Som medlem får du ikke kun adgang til store rabatter på kendt design, men bliver også præsenteret for upcoming designere og deres produkter til helt særlige priser. Hver uge kører der kampagner for forskellige brands og designere. En kampagne kører i en begrænset periode og nogle varer vil være i begrænset antal. Tidligere har der f.eks. været kampagner fra Kähler, Trip Trap, Zone, Stelton, Piet Hein, Endless Light m.m.

For at få adgang til webshoppen kræver det, at man indtaster sit navn og email eller logger ind via Facebook ? og så er man i gang. Det er gratis at være medlem af DesignFund.dk, og man vil efterfølgende modtage emails med de seneste tilbud, så man aldrig går glip af netop det tilbud man netop gik og ventede på.

Jeg endnu ikke selv købt noget fra webshoppen, så jeg kan desværre ikke sige noget om, hvordan leveringen er osv., men jeg synes det er meget sjovt at følge med I de forskellige tilbud, da besparelserne ofte er ret store :-) Find siden her.

Mette.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LOPPEFREDAG