LETS TALK ABOUT HOME BASICS

4 DECORATIVE VASES

dias11 / 2 / 3 / 4
Indeholder annonce links – Contains ad links

Jeg har et eller andet for glasvaser både i klart og farvet glas. Herover ser i fire af mine favoritter, som hver især har nogle smukke dekorative elementer. De pynter ikke bare med blomster i, men også uden og i en klynge med andre fine ting i vindueskarmen eller på et bord. Min favorit er nr. 4 fra Louise Roe. Jeg er faktisk så vild med den, at jeg både har den lille og store version. I kan se dem i action lige her! :-)

Translation: I’ve something for vases in both clear and colored glass. I’ve found four of my favorites above, each of which has some decorative details, which makes them beautiful both with and without flowers, standing by themselves or in a cluster with other items in the windowsill or on a table. My favorite of the above vases is no. 4 from Louise Roe. Actually, I like it so much that I’ve it in both a small and a large version. See them in action right here! :-)

Tatiana.

3 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LETS TALK ABOUT HOME BASICS