VERDENS SMUKKESTE KALENDER + EN RABATKODE!

8 GOODIES FOR YOUR OFFICE SPACE

Kontorinspiration

LAMP | CHAIR | CANDLE | NOTE PAD | 2017 CALENDAR | FLOWERPOT | IMAC | PIN BOARD

Jeg har samlet lidt fine sager til kontoret. Personligt er jeg ikke så heldig at have et rum, jeg kan kalde for kontor, men derimod har jeg fået plads til et lille skrivebord ved vinduet i vores soveværelse. Jeg ved godt, at mange vil sige, at det ikke er det smarteste med en arbejdsplads i sit soveværelse, men når der ikke er andre muligheder, så synes jeg stadig, at det er bedre end ingenting. Lige pt. drømmer jeg om en iMac, for den er både fantastisk at arbejde ved (jeg bilder mig ind, at man også sidder lidt mere ret) og så er den jo en fryd for øjet – særligt med den fine flip-clock-pauseskærm. Derudover er jeg på jagt efter en ny kontorstol, som selvfølgelig både er flot og komfortabel. Desværre rækker mine supplerende dagpenge ikke til den smukke grønne SE68 stol af Egon Eiermann, så jeg tror jeg må på genbrugsjagt og måske finde en i lidt samme stil. Sidst, men ikke mindst, så glæder jeg mig som et lille barn til at tage min nye kalender fra Atelier Aarhus i brug som Emma og Mette var så søde at forære os <3 Det er verdens smukkeste og mest praktiske kalender, hvis I spørger mig! Læste I forresten Mettes indlæg om kalenderen, hvor I kan få en rabatkode til gratis fragt? :-)

Translation: I’ve collected some fine goodies to the office. Personally I am not so lucky to have a room, I can call “office”, but I have a  small desk by the window in our bedroom. I know that many will say that it’s not the smartest idea with a workplace in the bedroom, but when there are no other options, I think it’s better than no office space at all. Right now I dream of an iMac because i think it’s both fantastic to work by (I also imagine a more correct work position) and then it’s pure eye candy – especially with the pretty flip-clock-screensaver. Additionally, I am in search of a new office chair which of course has to be both beautiful and comfortable and I really dig the beautiful green SE68 chair by Egon Eiermann. 

Camilla Marie

Indlægget indeholder annoncelinks / This post contains add links

 

 

4 COMMENTS

 • Kristina

  Jeg har en iMac. Hvis du gerne vil sidde ret, så lad være med at vælge en 27″. Får så ondt i nakken af sidde ved den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Ah, det var et godt råd! 27″ er den helt store så?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor ville jeg gerne have et kontor, der var indrettet med lige præcis de ting (:

  Planten er på min ønskeliste og jeg krydser fingre for, at den inden længe finder sin vej hjem til mig (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Julie

   Ja, den er ikke til at opstøve i Kolding, men Mette har købt sin i IKEA :-)
   Jeg følger jo lidt med på sidelinjen og glæder mig til at se mere om jeres husindretningsprojekt – det ser så fint ud :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VERDENS SMUKKESTE KALENDER + EN RABATKODE!