MOST READ: 2015

PRINT SELV: UNDERHOLDNING TIL NYTÅRSFESTEN

 photo b309d949-250c-4844-9a58-cd405e7ce129_zpsrkegy5hl.jpg

Nytårsaftensbingo – Print dine egne plader her

Som jeg nævnte i mit indlæg forleden, skal jeg ikke selv være vært til årets nytårsfest. Jeg slipper dog ikke helt for bidrage med noget, for det er nemlig et krav, at alle fire par har en form for underholdning med. Jeg elsker sjove indslag til fester, men det er jo lige med at finde på en ny idé. Inspireret af en engelsk udgave fra Pinterest fandt jeg dog på noget, som jeg ikke har prøvet før – nemlig nytårsaftensbingo! Jeg gik straks i gang med at sammensætte mine egne plader, og resultatet kan I se ovenfor. Twistet er at bingopladerne ikke indeholder tal, men derimod ting, der med høj sandsynlighed kan spottes ellers forekomme nytårsaften. Jeg har af gode grunde ikke selv testet spillet endnu, men idéen er, at bingopladerne printes og deles ud til nytårsfestens gæster, og hver gæst lægger så en brik eller et klistermærke på den passende firkant, som aftenen skrider frem. Den person, der først får en hel række fuld vinder. Præmien vil jeg dog ikke røbe, hvis nu nogle af gæsterne, der hører til min nytårsfest, skulle læse med herinde.

Hvis I også har fået lyst til at bidrage med lidt alternativ nytårsbingo til jeres fest, kan I kvit og frit downloade og printe mine plader ud her. Jeg har lavet 8 forskellige, men skal der bruges flere plader, sker der nok ikke så meget ved, at nogen har de samme. Det er jo ikke sikkert, at alle er lige opmærksomme på, hvad der sker omkring dem i løbet af aftenen ;-) God fest og rigtig godt nytår herfra!

Mette.

8 COMMENTS

 • Hvor sjovt fundet på :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Tak, selvom jeg ikke helt kan tage æren for idéen – har bare “fordansket” den ;-) Godt nytår.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Godt nytår!
  Jeg har en forespørgsel – jeg bor i en lille 1-værelses lejlighed med store vinduer i hele den ene side og en meget dyb vindueskarm med sådan nogle ‘udluftningsriller’ tæt på ruderne. Jeg har prøvet at pynte den lidt op med planter og vaser, men det ser simpelthen for kedeligt ud. Jeg bor meget minimalistisk, fordi jeg bor så småt, så jeg vil heller ikke fylde den med nips – har I evt. nogle tips eller et par gode eksempler på brede/dybe vindueskarme, der er pyntet fint uden at virke overfyldt? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Hej Sarah. Tak og i lige måde :-)
   Det lyder ellers fint med sådan nogle dybe vindueskarme, men jeg kan godt forstå, at du er træt af rillerne. Er det kedeligt med planter? Det synes jeg ellers altid plejer at fungere. Nu er jeg ikke helt sikker på, hvordan sådan nogle “udluftningsriller” ser ud, men kan de måske dækkes af et aflangt fad? For så kunne du prøve med sådan et, og så samle lidt forskelligt nips som lysestager, vaser og lignende på fadet. Det synes jeg ofte ser mere stilfuldt ud, en hvis det hele bare står løst i karmen. Du kan evt. også skaffe nogle dekorative coffee table books, som kan pynte fint i karmen. Det er umiddelbart mine bedste bud, men det er altid lidt svært, når man ikke har set det i virkeligheden. Håber det kan bruges :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Nu bliver jeg nødt til at spørge… Fungerede det så? Og hvor mange var i? Og lavede du det først efter 00.00, da nogle af tingene henvender sig til efter at man er hoppet ind i det nye år. Læste du de forskellige ting højt, eller hvordan gjorde du?
  Hilsen en, der er lidt for sent ude med nytårsunderholdning ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Stine. Det fungerede fint. Vi var 8, og jeg præsenterede det inden middagen og lod det køre til vi var hoppet ind i det nye år, hvor der så blev kåret en vinder :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Mette
  Hvor/ hvordan har du lavet baggrunden/ skabelonen? Vil gerne bruge ideen til en 25 års 😇

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej! Må jeg dele billede af og link til dine plader på min blog? :)
  Rigtig godt nytår!
  Bedste hilsner
  Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MOST READ: 2015