IT'S MY BIRTHDAY TOMORROW

A CHARMING HOME WITH COOL DETAILS

 photo hverdagsmoment4_zpsykvnzjqr.jpg photo hverdagsmoment_zpsimlwt2em.jpg photo hverdagsmoment1_zpsur1mfsli.jpg photo hverdagsmoment5_zpsf08dxosa.jpg photo hverdagsmoment2_zps27sajml7.jpg photo hverdagsmoment3_zpsqwaewi7l.jpg

Source: Boligmagasinet   Photographer: Tia Borgsmidt

En blog jeg længe har holdt af at følge, er Hverdagsmoment, som kreative Louise står bag. Desværre er det efterhånden længe siden, at bloggen er blevet opdateret, og derfor gjorde det mig også ekstra glad, da jeg faldt over denne fine boligreportage fra Louises skønne hjem. Det er jo den fineste lille lejlighed, og det er virkelig tydeligt, at Louise har et skarp øje for at indrette sig på en stilfuld og samtidig vildt hyggelig måde. Stuen er jeg helt forelsket i! Og så er jeg enormt imponeret over, hvad Louise har formået at få ud af det lille køkken, som (set med mine øjne) så en anelse håbløst ud, da hun og familien flyttede ind. Se før-billederne her og giv mig ret ;-)

Translation: A blog I have been very happy to follow is Hverdagsmoment by creative Louise. Unfortunately, it’s been a long time since the blog has been updated, which is why it made me very happy when I stumbled across these inspiring pictures from Louise’s lovely home.

Mette.

2 COMMENTS

  • Sofie

    Stuen <3<3 any chance i ved hvor sofabordet er fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Tak for evig inspiration på jeres dejlige blog :-)
    Min kæreste og jeg skal flytte i en nybygget lejlighed/rækkehus den 1. december, og selvom jeg efterhånden er ved at have de fleste møbler på plads, gruer jeg lidt for at skulle indrette noget helt nyt. Vi kommer fra en ældre, charmerende og meget smuk lejlighed som helt automatisk fører en masse personlighed til indretningen, men jeg er meget udfordret ved at skulle have personlighed ind i et helt nybygget hus, som bare er ret type-agtigt og upersonligt. Har I nogle billeder, artikler eller noget andet, der måske kan inspirere mig, tager jeg imod med kys-hånd :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

IT'S MY BIRTHDAY TOMORROW