EXCITING NEWS FROM IKEA

WHAT A LOVELY POSTER

 photo lovelyposter1_zps7ccbdxa1.jpg

Forleden da jeg klikkede et smut forbi den enormt skønne webshop, The Poster Club, faldt jeg over denne plakat, som jeg virkelig synes er skøn. Jeg har fortsat en svaghed for fotokunst og denne kunne sagtens tænkes at få en plads herhjemme.

Translation: The other day when I visited one of my favorite shops, The Poster Club, I saw this lovely poster. I still have a weekness for photo art and this poster might be getting a spot in my home. 

Camilla Marie.

1 COMMENT

  • Wauw hvor er den smuk :D er helt enig med dig <3 den måtte os godt finde vej til min stue ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EXCITING NEWS FROM IKEA