TREND: CORK LID WATER CARAFES

JUBII – HOMESICK ER NOMINERET I KATEGORIEN “ÅRETS BLOGGER” VED DESIGN AWARDS 2015!

 photo 78e8e535-6aeb-49ce-ae6d-80a89a0e7848_zpsdzji3qog.jpg
Jaii, her på HOMESICK er humøret virkelig højt i disse dage. Vi arbejder pt. fuldtid på et spændende (og meget omfattende) projekt, som vi slet ikke kan vente med at dele med jer – og oven i hatten fik vi forleden den glædelige nyhed, at HOMESICK er nomineret i kategorien “Årets Blogger” ved Design Awards 2015 som afholdes af Bo Bedre, Costume Living og Boligmagasinet til september. Er det ikke vildt? Det må altså siges at være nogle ret kompetente mennesker inden for boligfeltet, der står bag udvælgelsen af de nominerede, og vi er meget (meget!) glade og ydmyge over det store skulderklap, de har sendt vores vej. Vi er oppe imod nogle af bloglands allerdygtigste interiør-damer, og vi spår at der bliver tæt løb!

Det er “publikum”, som afgør, hvem der vinder, og derfor håber vi selvfølgelig, at I, verdens bedste læsere, har lyst til at afgive jeres stemme. Vi bliver naturligvis enormt glade, hvis jeres stemme falder på os, men samtidig vil vi også råde jer til at tjekke de andre blogs ud, hvis I ikke allerede kender til dem, før I beslutter jer – for det er som sagt et virkelig skarpt felt :-)

I kan stemme på “Årets Blogger” her – og se de nominerede i alle designkategorierne her.

2 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TREND: CORK LID WATER CARAFES