NYHEDER TIL TERRASSEN FRA SØSTRENE GRENE

A GREEN WALL

 photo 2_zpscc2ouzuy.jpg photo 5_zpsvj9hdndi.jpg photo 1_zpshxum3erd.jpg photo 4_zps3cppzhly.jpg

Source: Alvhem

Jeg skal ud og golfe den lige om lidt (har aldrig prøvet det før!), så vil bare lige hurtig vise jer den her stue. Jeg faldt nemlig pladask for den grønne væg! Hvor er det bare en flot kontrast til de hvide paneler og det hvide loft, og så giver farven endnu mere spil til den smukke billedevæg. Jeg bliver altid fanget af farverige rum, som dette, og jeg håber, at jeg er så modig en dag, at jeg selv tør og springe ud i det. Kan I lide det? Se flere billeder af boligen her.

Translation: I love this green wall. It’s a beautiful contrast to the white panels and the white ceiling, and I also think the color gives some extra to the photo wall. I love colored rooms like this. Do you like it? See more pictures of the great place here

Tatiana.

2 COMMENTS

 • Av av, hvor er det smukt! Drømmer også selv om at male en enkelt væg over med samme støvede look. Personligt vil jeg nok gå efter en mere blålig tone, men generelt er effekten af sådan en kontrast bare fantastisk! (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen, som den bare er flot, den grønne farve!
  Ro og enkel – lige som jeg kan lide det.
  Jeg har selv malen én af væggene herhjemme blå – og jeg er meget tilfreds med resultatet. Også roligt og med en blid kontrast til alt det hvide :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NYHEDER TIL TERRASSEN FRA SØSTRENE GRENE