WHEN CAN I MOVE IN?

HOW TO STYLE: WARDROBE

 photo 3_zps91vpa0g1.jpg photo 2_zpscgg7ymyl.jpg photo 1_zpsmnieiivs.jpg photo 4_zps8sjg9ygs.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Hvem drømmer ikke om et stort walk-in-closet? Well, I do – men nu er det bare de færreste, som har sådan et stort ekstra rum til rådighed. Jeg har derfor prøvet at samle lidt inspiration til indretning af klædeskabe og walk-in-closets i mindre rum. Som I kan se, så er jeg ret vildt med det hvide look. Det er jeg af tre årsager: rummet bliver lysere, virker større og så giver det mulighed for at tøjet kan stå ud. Derudover kræver sådan et rum selvfølgelig et stort spejl, så man kan se sig selv, og helst så man kan se hele kroppen. Hvordan har I mon prioriteret klædeskabet derhjemme? Nogle gode råd til, hvordan man indretter sig bedst i et walk-in-closet? :-)

Translation: Who doesn’t dream about a large walk-in-closet? Well, I do – but it’s the minority that has such a large extra room available. I’ve therefore tried to gather some inspiration for how to decorate such closet or walk-in-closet in small rooms. I really like the white look, because the room seems brighter, appears larger and so it allows the clothes to stand out. Additionally, such room requires a large mirror so you can see yourself and preferable so you can see your entire body. How have you prioritized the closet at home? Any advice on how to decorate a walk-in closet the best way?

Tatiana.

9 COMMENTS

 • Desværre er pladsen herhjemme ikke til et walk-in, men jeg drømmer om et en dag!! :)
  Tænker at nogle gode ideer til opbevaring i et walk-in, hvis man ikke har et særlig stort rum, er hylder forneden (til sko) og hylder helt oppe tæt på loftet, hvor man kan have tykke trøjer, sine tasker og måske jeans. Og så midt i mellem kan man lave en stang, evt. af et rustikt vandrør, hvor man med nogle smukke bøjler, har alle sine fine kjoler og bluser hængende :) I’m dreaming :)
  God weekend til jer, og tak for en super skøn blog!
  http://www.pernille-weidich.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Rigtig gode ideer! Man har lov til at drømme. Måske ens drømme bliver til virkelighed en dag :-D

   Du må også have en god weekend. Tak fordi du følger med! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thank you for including my closet! It is a real honor to be featured on one of my fave interior blogs <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blizzard Girl
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja Olesen

  Dejligt med disse inspirations indlæg!

  Jeg står selv i den situation, at jeg skal have et nyt skrivebord – så hvis i har nogle fede skriveborde i tankerne eller inspirations billeder liggende til den perfekte hjemmearbejdsplads, kunne det være fedt, hvis i ville lave et indlæg om det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hele endevæggen på vores soveværelse er dedikeret til garderobe inspireret af det første femte billede. Så skønt, selvom det dog ser noget mere “dagligdags” ud med en fuld garderobe frem for den meget minimalistiske på billederne haha (:

  http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg har ledt så længe efter metal-stolen i det sidste billede, hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Tak for en skøn og inspirerende blog :-)
  Jeg kunne virkelig godt bruge noget inspiration til skoopbevaring på vægge. Vi har en meget lille og smal gang, hvor det kunne være helt ideelt, så skoene ikke ligger og flyder på gulvet. Jeg har overvejet en løsning med elastikker, men kan ikke helt komme på hvordan. Det vil være fedt med et indlæg om forskellige måder at opbevare sko på, når pladsen er knap :-)

  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lovely! Skulle inte säga nej till en sådan garderob.

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WHEN CAN I MOVE IN?