GREY TONES AND BEAUTIFUL WOODEN DETAILS

TIP: INDUSTRIELT TØJSTATIV TIL EN GOD PRIS!

 photo rack1_zpseb94e464.jpg

Selvom tøjstativer af vandrør efterhånden er en “gammel nyhed”, er jeg fortsat helt vild med dem. Jeg elsker det industrielle look og så er fordelen desuden, at man ikke skal være bange for, at stativet pludselig kollapser pga. for meget tøj (taler af bitter erfaring). Anyways. Efter et meget langt tilløb, tog jeg mig endelig sammen til at bygge mit eget tøjstativ af vandrør, hvilket var virkelig nemt, og det var en ret fed følelse, det der med at have bygget noget selv (hu-ha!). MEN hvad der kom ret meget bag på mig, var, at jeg kom af med små 800 kr., selvom jeg konsekvent kørte byen rundt for at finde det billigste byggemarked, for sådan er jeg. Det tog altså lidt af den der hu-ha-følelse, for 800 kroner er alligevel mange penge for et tøjstativ. Derfor blev jeg ret glad, da jeg ovre hos Mie fra bloggen Wewonder, blev gjort bekendt med hjemmesiden Ziito.dk, som designer en række fede tøjstativer af vandrør, til nogle ret fair priser og i et godt udvalg af modeller og størrelser. Det bedste af det hele er, at de endda har gratis levering! :-D Hvis ikke jeg allerede havde lavet mit eget stativ, ville jeg helt sikkert have købt et på Ziito.dk. Jeg kunne nok godt have fundet på at købe et af deres “dobbeldækker-modeller” ligesom Mie, for det er jo vildt praktisk og ikke mindst super flot – se bare her.

Translation: Sorry, this post is relevant for our Danish readers only.

Camilla Marie

10 COMMENTS

 • Det er et virkelig godt tip!
  Jeg er helt vild med swing modellen for også at “bryde med” det meget industrielle :-)

  KH
  Josefine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det er virkelig også fint :-) Godt du kunne bruge tippet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er virkelig bare så utroligt fine, men der skal godt nok et langt toprør til, hvis der skal være plads til at dække to tøjglade menneskers behov haha.

  Vi lod os i stedet inspirere af et gammelt indlæg herfra, med inspirationsbilleder fra en norks blogger, som havde brugt en stolpe fra IKEA som hun spændt op mellem væggene. Så smart! Det var billigt, og det ser fantastisk ud (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   haha ja det kan der nok være noget om :-D Fedt I fandt inspiration på bloggen – del det endelig med os på instagram -> #homesickblog, vi vil elske at se det :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er så flotte :D Jeg byggede også mit eget, med lidt hjælp fra min far. Han er smed, så fik det til 0 kr.

  Det er så fint og fungerer også lidt som rumdeler, eftersom mit er 180 cm langt (der er plads til meget tøj)

  Mvh. Michelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Heldige dig :-) God idé at bruge det som rumdeler!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Det ser simpelthen så flot ud med et tøjstativ af vandrør, men synes I slet ikke, at det er et problem, at tøjet bliver støvet af at hænge frit fremme. Har I måske et tip til at undgå, at tøjet bliver støvet, altså i form af poser m.v.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Hej Anna
   Det er faktisk slet ikke noget jeg har bøvlet med på trods af, at 90% af min garderobe er sort. Tænker måske årsagen kan være, at jeg bruger renseribøjler, som er ret tynde, så støv har svært ved at lægge sig? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg står faktisk og skal sælge mit stativ.

  Det måler 155 i længden og 158 i højden.
  Sælger det til 450 kr. hvis der var nogle, som kunne være interesseret.

  Jeg bor dog i Aarhus C – I hvert fald et tilbud, hvis nogle mangler et :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ja det kan kommentarfeltet også bruges til :-D
   God aften og held og lykke med salget ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GREY TONES AND BEAUTIFUL WOODEN DETAILS