NORDIC WOLVES

KÄHLER: VIND EN OMAGGIO JUBILÆUMSVASE

Dias1

 

Så er det atter konkurrencetid på bloggen, sikke forkælede I bliver hva’? :-) Denne gang giver vi jer, i samarbejde med Kähler, mulighed for at vinde denne smukke Omaggio jubilæumsvase, som allerede er helt udsolgt mange steder. Ikke så svært at forstå vel? Jubilæumsvasen er blevet lavet, for at markere Kählers 175 års jubilæum (det er jo helt vildt) og findes kun i et begrænset oplag. Vi er helt vilde med den! Vi har valgt at style vasen forholdsvist maskulint i samspil med en sukkulent i betonpotte, et sort lys og en plakat med smukke Scarlet Johansson i smoking. De rå og maskuline elementer synes vi spiller rigtig godt op i mod vasens yndefulde gyldne striber og skaber den perfekte kontrast.

For at få chancen for at vinde jubilæumsvasen, er alt hvad I skal gøre, at skrive i kommentarfeltet hvordan I ville style vasen, hvis I vandt. Konkurrencen løber til og med søndag d. 10/8, hvor vinderen vil få direkte besked pr. mail.

Konkurrencen er slut og vinderen blev Stinna – vi har kontaktet dig via mail. Stort tillykke!

I kan desuden få mere inspiration ved at følge Kähler på Facebook og Instagram, hvor I også altid vil være opdateret på Kählers nyheder og kollektioner. Good luck!

Translation: You now have the opportunity to win this beautiful anniversary vase from Kähler. All you have to do is write a comment about how you would style the vase if you won :-) The competition ends sunday 10 th August and the winner will be contacted by mail.

For further inspiration and updates about news and collections, you can follow Kähler on Facebook and Instagram. Good luck!

577 COMMENTS

  • Rikke

    Lige for tiden ville jeg fylde den med grønne hortensia, og sætte den på min mahogni reol, som altid har godt af at blive kombineret med noget lettere og mere moderne!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mette Eid

      Jeg ville fylde den med et buket vildt-plukkede-blomster, blandet med nogle tynde fine grene, for at få det rå i en fin vase :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mette Eid

      Hov, undskyld. Fik sendt den forkert!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg ville købe smukke tidsler til vasen.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mette O

      Jeg ville ikke del style den men derimod give den til min skønne mor som lige nu sukker over den og ville ønske at hun var en af dem der havde forudbestilt den. Hvis jeg/hun vinder er jeg dog ret sikker på at den skal stå i køkkenet i mit barndomshjem på spisebordet hvor hele familien samles sammen med nogle små fine glas med lys i og en fin lys dug – meget minimalistisk så der ikke er noget det stjæler opmærksomhed fra vasen :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene

    Jeg vil give den til min mor.
    Men hun ville høj sandsynligt stille den ved siden af en lystetage ovenpå hendes beton tvbord :-)

    Vil meget gerne vinde!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Jeg ville style vasen med en stor buket hvide hortensiaer. Rigtig sommerlig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Reiche

    Jeg ville stille den på min hvide skænk, have nogle rammer med citater bagved og små fine sorte fyrfadsstager foran :-) så er der stadig plads til at vasen kan shine som fortjent :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

    Jeg ville klart sætte den et sted, hvor den får lov at stå ud. Jeg er vild med hvidt og minimalistisk så derfor skulle den få en bar plads til at skinne lidt guld! Og så skulle den selvfølgelig på bordet i det heldige tilfælde at nogle ville forære mig blomster! ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Manhemm

    Jeg ville helt klart sætte den på mit smukke antikke spisebord, og her ville den have selskab af en kubus 1 lysestage, selvfølgeligt i kobber farve! Dét ville være smukt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thi Hoa Nguyen

    Vasen skulle helt sikkert stå på mit skrivebord/arbejdsområde, hvor jeg sidder og illustrerer.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ane

    Jeg ville stille den på min hvide Montana, der er fuld af bøger. Striberne vil komplimentere de forskellige farver på bøgerne og litografiet af Leif Sylvester bag den. Den vil stå ved siden af en lerpotte med en ørkenblomst og selve vasen vil indeholde to lærreds flag da jeg har fødselsdag d. 11/8 :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville style den meget enkelt – lade den stå for sig selv, på vores hvide spisebord op ad vores hvide væg. I den ville jeg fylde hvide tulipaner, som er dejligt enkle men meget smukke. Jeg synes vasen fortjener at stå for sig selv og skinne, da den næsten er et blikfang med de elegante, gyldne striber. :-)
    – Dejlig blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Jeg ville sætte nogle af mine smukke roser fra haven i vasen – det ville klæde den og mit hjem meget!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Jeg ville stille den på min hylde sammen med mine smykker. Er sikker på at den ville se godt ud der, da dens guldfarve passer rigtig godt sammen med mine smykkers guld og sølv farver.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maj Sundenæs

    Hvide bonderoser og så skal den stå i vindueskarmen med den sommersmukke have som baggrund

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Hvis jeg vandt den smukke vase ville jeg stille den i min stue, der er fyldt med kobber og sort/hvid detaljer, i mit nye hus :)

    Jeg ville style den op af mine beton lysestager som ville stå i skøn kontrast til det fine ydre vasen har. Derudover ville jeg stille den i nærheden af mit sort/hvid billede med små detaljer i lyseblå da kobber og lyseblå er så smukt sammen. Tilsidst ville jeg fylde den med storw hvide liljer da det er min yndlings blomst og de ville binde det hele sammen :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe N

    Åh den er sååå flot!
    Jeg ville stille den i min vindueskarm med min lille flotte vase af kobber, som jeg har fundet i genbrug. Elsker mix af nyt og gammelt! Så ville jeg putte en stor flot buket i den(jeg elsker friske blomster!). Jeg vil altså holde det enkelt, men stadig råt og feminint :-)
    Krydser alt hvad jeg har!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Jegsen

    Hej!

    Jeg tror, at jeg vil sætte vasen i min vindueskarm i mit nye soveværelse og lade vasen stråle i sig selv med nogle smukke blomster i! Muligvis senere hen placere den sammen med min smukke træ-frø fra en af mine rejse, da den mørke farve vil komplimentere den smukke vase!

    Hilsen Camilla

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Jeg ville sætte nogle nøgne grene i for at modvirke det pyntede, og stille den ved siden af bøgerne i min vindueskarm.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Fed konkurrence! Den er simpelthen så fin og har stået længe på ønskelisten.

    Den skulle helt sikkert pynte i vores egetræskasser i stuen, som vi har sorte og hvide coffee-table books i. Vi har to aflange, som vi har købt på møbellageret. I den ene af kasserne skulle den stå imellem de sorte bøger og de grå box box kasser fra Hay – hvis det giver mening ;) :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Den ville få en plads i min lidt kedelige vindueskarm, som helt sikkert godt kunne bruge sådan et frisk pust :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Bojsen

    Den er så smuk!

    Den skal stå på vores spisebord i med hvide bonderoser.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Ej den er bare SÅ flot! Jeg ville slet ikke style den selv, jeg ved ville give den til min mor, hun ville blive så glad for den. Hvis jeg kender hende ret ville hun style den med en masse blomster fra haven, så det ikke bliver for “pænt”. Og så ville hun nok stille den på hendes teak-træ-spisebord som hun har arvet fra min mormor, sammen med krydderurter i grove skjulere, så det kunne give lidt modspil. Tak for en god blog :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina H

    Årh Gud! Hoppede op og med da jeg så dette! Jeg ville style vasen med hvide liljer og stille den i min string pocket!

    Krydser alt!

    Mvh Nina

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Jeg har en flot sort rumdeler som står frit fra væggen og opdeler vores stue i en spiseafdeling og en stueafdeling, og her ville vasen stå superflot idet den ville kunne ses fra begge sider :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville fylde den med fine blomster og stille den på en hvid hylde, som jeg har, så den får lov til at shine.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • rebecca m.

    Jeg ville fylde den med apricotfarvede bonderoser og sætte den på et af mine få arvestykker, min farmors antikke mørkebrune skrivebord. Åh, hvor ville det gå godt i spænd!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

    Jeg tror at vasen ville se fantastisk ud på mit gamle hvidmalede spisebord. Her ville mine nye lysestager i lavasten, som jeg Lige har haft med hjem fra Indonesien, give et perfekt råt modspil til den fine vase. Tror desuden at den vil se flot ud fyldt med grene eller enkle, hvide blomster. Det vil jeg nok gå efter, i stedet for at fylde den med sommerligt blomster, der måske vil skabe et lidt for pussenusset udtryk :-)
    Tak for en dejlig blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Med en buket blomster fra min kæreste? Er det fr cheesy? :) hihi!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Victoria

    Jeg ville pynte den med sart lyserøde pæoner og give den til min søster, som altid er så betænksom og ærlig, når man har brug for det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva Jensen

    Uh, jeg ville nok sætte den på min sorte reol og så tror jeg at en buket hvide pæoner ville pynte rigtig fint i vasen :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I would put inside some white calla flowers :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Lige nu ville jeg stille vasen midt på spisebordet med alle blomsterne fra haven.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Majbritt Thomsen

    Jeg ville style den med nogle rå grene og stille den sammen med mine betonlysestager :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg flytter hjemmefra d. 1/10 og ønsker mig en af Kählers fine Omaggio vaser til den nye lejlighed. Så ville det bestemt ikke være dumt at få fingrene i denne her skønhed!
    Den er så fin, at den bare kan stå for sig selv og pynte. Jeg synes slet ikke, at den behøver at blive stylet.
    Den ville passe perfekt til min nye stue med det rå, hvide og enkle look (som lige skal føres ud i virkeligheden først :D )

    PS.: Tusind tak for masser af god inspiration! Jeres blog bliver flittigt læst – især her op flytning, som betyder helt frie hænder til indretning. Wuhuuuu!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Peter

    Den ville passe super på vores hvide reol i entréen med tulipaner i.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine B

    Jeg ville style den på et glasbord mer et par lys foran og evt et par billeder på væggen bagved ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    Jeg ville helt klart sætte den på mit spisebord og putte en masse friske blomster i. Det ville nok blive hortensia eller høje liljer. I hvert fald er min plan at holde det minimalistisk, og holde fokus på den smukke kobberfarve og samtidig tilsætte lidt grønt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nini

    Jeg ville uden tvivl stille den i vinduet :) folk der går forbi skal da også have lejligheden for, at se noget så smukt.. Jeg ville kombinere den med noget råt, således at den skiller sig ud :) all eyes on Kähler!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja b. Jensen

    Jeg ville sætte den i min hvide og enkle vidueskarm, så jeg kan nyde synet af den hver dag. Og den skal selvfølgelig hele tiden være fyldt med flotte friske blomster!:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Jeg er på et sommerpraktikophold i Japan indtil september, så jeg bliver inspireret af de flotte rødlige og gyldne efterårsfarver her (som er langt udover det sædvanlige). Jeg ville plukke mig en flot buket med brændte nuancer hos min lokale kioskmand på Nørrebro og blande den med flotte efterårsblade fra min gård. Det ville stå så flot sammen med vasens nuancer!
    Så skal vasen stå på min teaktræskommode og minde mig om min dejlige tid i Japan her i sommer, når jeg engang er vendt tilbage til studiet i København.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica

    Jeg ville putte en lille, tyk, lysegrøn buket i, og stille den sammen med nogle andre vaser, jeg har arvet. Den ville passe perfekt sammen med dem.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisa

    Den er jo for det første vildt flot, men jeg tror bare at jeg ville style den med sig selv og blomster, da den har nok design i sig selv, den er jo aller helvedes flot! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emmelie

    Jeg er vild med Kähler!
    Jeg vil ha den på mit sorte sidebord hvor farverne i vasen riktigt kan stå ud. I vasen vil jeg ha nogle smukke hvide blomster. Et firefaldslys selvfögelig så det lyser op om aften. På vaeggen vill jeg ha min Danmark city poster med sort ramme

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Hansen

    Hvis jeg var så heldig at vinde denne skønne, ville jeg give den til min mor. Jeg er sikker på hun vil fylde den med hvide tulipaner eller hvide rose,stille den vores store og sorte bord med vores træfarvede Arne Jacobsen 7 stole, som giver et helt perfekt med det ellers så minimalitiske bord :)

    Email: ceciliefachman@stofanet.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva Larsen

    Til foråret ville jeg helt klart style vasen med fine bøgegrene, med bøgeskud og stille den på mit fine IKEA PS retro spisebord.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville fylde vasen med mine yndlingsblomster, ranunkler, franske anemoner eller vejkantsblomster, stille vasen på mit spisebord, for der ville jeg nyde dens smukke udseende uanset fra hvor i vores stue/spisestue/kontor jeg sad.
    Jeg syntes den er smukkere end smuk, og hundrede gange flottere end de almindelige omaggio vaser. Den har fået mere kant og er ikke så sukkersød i looket som de andre, det kan jeg godt li’!

    PS. Tak for en rar blog hvor man altid bliver inspireret til ny og spændende stylibg og indretning.

    Kh Julie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie Jensen

    Jeg ville stille den på min reol alene, så den kunne få lov til at sende sine fine gyldne stråler ud i hele rummet. Evt. med en enkelt blomst i hvid. Enkelt og strålende! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maria

      Jeg ville stille den i vores vindueskarm i soveværelset, over vores europalle-seng. Jeg ville plante en hvid orkide i, så den rigtig kom til sin ret sammen med smukke blomster.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine K

    Hvorfor style den – den er smuk i sig selv :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Jeg ville stille den på min hvide reol ved siden af min retro radio og med mine stregtegning af eiffeltårnet i baggrunden

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sara

    Foran min lille gallerivæg, som er fyldt med alt fra wegner plakater til små citater, har jeg en gammel trækasse stående på højkant hvorpå der ligger en masse fine bolig blade stablet på hinanden.. den skulle stå ovenpå dem sammen med min normann cph stage i kobber ved siden af :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe Jørgensen

    Jeg er SÅ vild med den vase!! Den ville passe perfekt til min lille retro teaktræskommode, som er et kært arvestykke fra min farmor. Der skulle så hvide tulipaner i vasen og den klassiske kubus lysestage med lys i varme farver dertil :-D krydser alt hvad krydses kan!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • alexandra

    Ooohh…I really fall in love with this Vase. If I would win the vase would have a long long way to me in Frankfurt (germany) :) i love the combination of Gold and navy blue. So I would put it in Front of my navy blue Wall and decorate IT with pink and fuchsia colored flowers :) Best regards alexandra

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne Choe

    Jeg ville style vasen med vilde blomster og sætte den på vores egetræs plankebord, som min mor og far har taget med hjem fra Norge.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville stille den på min nymalede, hvide kommode og putte nogle store liljer i! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne N

    Jeg ville lave en opstilling, hvor den stod med hvide tulipaner i. Så ville jeg finde noget, som er lidt over halvdelen af dens højde. Det kunne f.eks. Være en lysestage. Og så en ting der var lidt over halvdelen af lysestagens højde. Det kunne være en gammel dåse eller noget. På den måde kommer det til at se naturligt og harmonisk ud og ikke så opstillet. Det lærte jeg i programmet skattejægerne på dr1;) Det er faktisk et ret godt program!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elin

    Jeg ville helt sikkert style den med hvide roser, og stille den på mit marmorbord.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

    Jeg vil stille den på vores spisebordet ned flotte peoner i.
    Peonerne skal være i kraftige smukke farver, det vil jeg synes klæder vasen.
    For mit vedkommende, vil det blive for kedeligt og “pænt” med hvide blomster eller pastelfarvede blomster sammen ned guldstriberne.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jennifer

    Jeg ville style vasen med sæsonens blomster – fx tulipaner i pasteller, pæoner eller roser – og min Kaj Bojesen abe. Samt en plakat med et grafisk tryk af et anatomisk hjerte.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Catrine Nielsen

    Jeg ville pynte vasen med en buket solsikker, og stille den på mit natbord. Så er den det første, jeg ser, når jeg vågner og minder mig om sommeren :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Jeg ville fylde den med hvide nelliker og grønne salvieblade og stille den i vores hjemmebyggede, asymmetriske bøgereol ved siden af sort-hvid anatomisk tegning af hjertet . Elsker når der er lidt kontraster.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

    Jeg vil fylde den med blomster fra haven og sætte den på min gamle skænk jeg har arvet efter mine bedsteforældre

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja Kjær

    Jeg ville sætte den i min reol, som jeg er igang med at lave af gamle frugtkasser.
    De har et ret rustikt udseende, og jeg tror vasen ville passe helt perfekt i et af rummene :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Vester

    Med nogle flotte blomster fra haven :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Jeg ville fylde den med friske blomster fra haven, stille den midt på vores hvide spisebord, og omgive den med lysestager i forskellige størrelser.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

    Den skulle stå i min nye modulvæg:) ville passe perfekt til den tomme plads:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Jeg vil putte en ordentlig omgang smukke liljer i den, stille den på teaktræsbordet, ammen med en lille bronze skål og en mini kaktus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Majbritt

    Elsker Kählers smukke ting, og denne smukke vase er fantastisk.
    Den skal stå i min reol, uden pynt fordi den er smuk i sig selv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida Enevoldsen

    Jeg ville style min khäler ved at stille den på mit sofabord lavet af EUR paller som jeg har malet hvide. I vasen ville jeg putte blomster i neutrale farver:grønne eller hvide da det skal matche striberne i guld

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julia Højbjerg Larsen

    Ville sætte denne skønhed på min hylde ekby, fra IKEA. Den skulle styles sammen med alle mine faroritter: box box fra hay, wooden hand også fra hay, og Kubus Lysestage by lassen i kobber selfølgelig. Det kommer til at blive meget girly, men det synes jeg også vasen fortjener ;))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina K

    Jeg ville stille den på vores rå sofabord lavet af en palle, for det ville give en god kontrast til den fine vase. Og så ville jeg fylde en masse grønt i, hvilke sorter ved jeg ikke lige.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Jeg ville stille den på mit arbejdsbord, så jeg kune nyde synet når jeg arbejder. Desuden ville den være perfekt til min brudebuket, som jeg fik tørret efter mit bryllup forrige år!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine B

    Jeg vil style den med mine yndlingsblomster, ranunkler, og placere den i en vindueskarm i stuen i min nye lejlighed, der indtil videre er lidt bar – så jeg krydser fingre :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Jeg elsker alle former for friske blomster, og alle former for friske blomster passer perfekt i denne vase. Stylet med et par messinglysestager i høj og lav foran en Andy Warhol citatplakat, kan den fuldende min stue:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janni Vilstup

    Jeg vil sætte den på mit nyindkøbte marmorfad og putte smukke pæoner i den. Ved siden af skal der være et smukt duftlys og en baby-hoptimist i kobber :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Eid

    Jeg ville fylde den med et buket vildt-plukkede-blomster, blandet med nogle tynde fine grene, for at få det rå i en fin vase :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie H. Nielsen

    Jeg vil uden tvivl sætte den på min hylde, hvor der i forvejen står et helt enkelt og lækkert print, som jeg har fundet her hos jer med teksten: “Let’s stay home”. Efterfølgende vil jeg fylde den med en smuk buket af mine yndlingsblomster, liljer. Netop i selskab med disse ting og på den pågældende hylde vil den helt sikkert komme til sin ret og få et perfekt samspil med den hvide, lidt rå væg, enkeltheden i printet samt med den hvide og grønne farve fra liljerne. Med en styling som denne, er der ikke noget, der vil komme til at overstråle vasen, men derimod blot fremhæve de fantastiske messing-striber. Det er en meget enkel styling, men nogen gange, er det også bare det, der skal til for at skabe et lækkert og fint udtryk.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline k

    Jeg ville sætte den på min koksgrå mini reol sammen med en stak mørke bøger og komme nogle smukke hvide blomster i vasen. Det ville se rigtig godt ud :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida D

    Jeg ville fylde den med farverige blomster så den (og blomsterne) ville få mig til at smile, hver gang jeg kigger på den.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja

    Jeg ville have den i min hvide vindueskam med masser af markblomster.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Celine Madsen

    Jeg ville stille vasen på mit runde sofabord og fylde den med mine yndlingsblomster, som er liljer. Det ville passe rigtig godt ind.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Vasen er så smuk at det ikke behøver styling. Den er så stilet i sig selv. Men hvide roser ville være smukt lige som alle al verdens blomster :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Jeg ville give den til min mor, da hun uden tvivl ville lade den stå på spisebordet med blomster i, så vasen virkelig bliver set :) hun fortjener lidt forkælelse!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Tolstrup

    Jeg ville style den lækre vase med nogle af blomsterne fra min farmors have, og stille vasen på mit hjemmelavede sofabord af en træstamme – der vil vasen komme til sin ret.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Med en buket røde roser på et råt træbord :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Berg

    Jeg ville fylde vasen med store solgule solsikker.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille freudendahl

    Hej homesickblog :-)
    Jeg ville putte gule trommestikker i, da jeg synes blomsten er en design i sig selv :-)
    Den giver et pift af sommer

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Jeg elsker den vase og er så ærgerlig over at jeg ikke nåede at få fingrene i den, før den var udsolgt!

    Jeg vil have den stående fremme hele tiden, både med og uden blomster i, idet den er så smuk bare i sig selv!
    Mit hjem er meget sort/hvidt men med farver på billeder, puder mv. Jeg forestiller mig at vasen skal stå på mit sofabord, sammen med en lysestage fra Bylassen og enten Lovebirds eller Aben fra Kay Bojesen. Jeg elsker at mixe ting i mit hjem, som giver det personlighed!
    Jeg er vild med ideen om det rå og firkantede fra lysestagen, som samtidigt skaber hygge med levende lys sat sammen med træfigurene – og vasen vil passe perfekt hertil, med sit smukke og elegante look – både med og uden blomster.

    Jeg krydser fingre! :)

    God dag til Jer :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maria

      Og som ekstra bonus synes min kæreste også at den er fantastisk smuk! Vi flytter snart sammen og jeg glæder mig til at indrette et hjem med en fed blanding af mit, hans og nytt. Vasen ville være en skøn ting at kunne sætte i hjemmet som noget nyt! :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva

    Jeg ville stille den på vores nye retro hvid/eg tv-bord ved siden af min hæklede kaj boyesen abe :) og når vi får gæster skal den vises frem med blomster på spisebordet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Sand

    Jeg ville fylde den med hvide roser, og placere den midt på mit spisebord, i råt egetræ. Stolene er af læder, og den ville give et fint feminint touch til min spiseplads. Ville sætte den ved siden af sort lup stage fra Hay som kontrast til det hvide look :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Den er så flot at jeg bare ville style den for sig selv, som den er og altid have store blomster buketter i ! ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke A

    Jeg ville nok egentlig bare fylde den med friske sommerblomster og stille den på mit skrivebord – Det ville sprede lidt hygge til min arbejdesplads, og gøre det lidt lettere at være vendt tilbage fra ferie :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Den er så smuk!
    Jeg vil fylde den med sommerblomster nu og grene til vinter.
    Og den skal selvfølglig stå på mit teaktræs spisebord sammen med mine hjemmelavet beton lysestager! :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lækker konkurrence!

    Jeg ville style den på vores teaktræsspisebord, hvor den skulle være fyldt med hvide blomster og stå i selskab med min sorte kubusstage. Den ville passer perfekt ind sammen med de sorte Y-stole, som vi får i bryllupsgave om en uges tid :-)

    /Line

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Naja

    Jeg ville fylde vasen med hvide krysantemumer og give den til min lillesøster, som lige er flyttet hjemmefra. På den måde kan hun pryde sin ny overtaget og meget tomme lejlighed med den smukke vase.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Jeg ville stille den i min nye vindueskarm i min stue og så putte hvide, røde og lyserøde tulipaner i den,

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Bjorholm

    Jeg ville bruge den som vase til de forskellige bloster der blomstrer i haven, og stille den ved mit glashjørne, der består af glasbeholdere(vaser, krukker, krukker med låg osv) som jeg har forskellige ting i, så jeg har det rodede og det afstemte op imod hinanden

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Faber Bertelsen

    Jeg ville sætte den på mit spisebord og fylde den med smukke store hvide pæoner, lige ved siden af mit gyldne Diptyque duftlys og min lille kobber HAY lysestage. Kan godt lide, at de forskellige gyldne/kobber nuancer komplementerer hinanden i modsætning til min ellers hvide og sorte lejlighed. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Jeg ville style den med grene og billeder af canadiske skove, og derved lade de gyldne striber skinne igennem :)
    Fingers crossed!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I would put it on to my Bestå and it would look so beautiful even empty. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Jeg ville stille den på min kommode ved siden af mit skrivebord og pryde sammen med nogle mørke træskåle jeg har til lys.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Simonsen

    Jeg ville stille den på midten af vores store spisebord, så den kunne få alt opmærksomheden i rummet. For at toppe det op ville jeg putte en masse tulipaner i den :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Møller

    SÅ fin vase! Den skulle selvfølgelig fyldes med smukke blomster, og så skulle den stå ved siden af min nye ILSE lysestage fra Georg Jensen, også i messing. :)

    /Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Jeg ville sætte den på mit lyse træbord med de sorte bukke under og fylde grove nøddetræsgrene ( eller til foråret magnolier) i den – den kan godt tåle grove grene, da den er så elegant og fin. Ved siden af den ville jeg tænde lys i min kubus 1, og så ville jeg ellers dække et lækkert aftenbord.
    Omkring bordet har jeg Kartell Ghost stole, som jeg netop lige har fået et flot langhåret skind til, så jeg tror de flotte guldstriber ville pryde det rå træ og skind-look.
    – og så fordi jeg eeelsker Kähler! Har en masse porcelæn i Mano-serien og forelskede mig allerede, da jeg for 7 år siden besøgte deres værksted og så dem producere lækre porcelænsvaser.

    Krydser fingre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida Benedicte

    Hvide liljer, og så skulle den stå på mit spisebord som er en tå bøgetræsplade. :-) keep it simple, går her altid efter!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne schelde

    Den ville stå på en hvid hylde i stuen med friske blomster. Der skal ikke være så meget andet omkring den, da det stjæler fokus.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Camilla Mathiasen

    Jeg ville helt klart sætte den i mit nye kollegieværelse i København og fylde den med liljer, så hver gang jeg så på den ville den minde mig om min skønne familie hjemme i Jylland!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liesbeth T.

    Den skulle fyldes med fine røde roser og stå helt alene på sofabordet, så den rigtig kunne lægges mærke til. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Hansen

    Jeg ville style den med nogle friske blomster, muligvis nogle hortensiaer, og så vil jeg stille på min skænk.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Jeg ville stille den på vores hvide tv møbel hvis jeg var så heldig at vinde den :) Vores stue er i forvejen holdt i hvid, grå og sort med lidt kobber hist og her :) Ville nok fylde den med hvide tulipaner nu her og til vinter nogle rå bare grene evt. Med en lyskæde om ved juletid :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina Pedersen

    Den skulle helt klart stå i min vindueskarm med hvide liljer i :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julia

    Jeg ville sørge for at der altid var friske blomster i den. Den er så smuk! Den skulle stå inde på min mørke træ kiste i stuen sammen med min lysestage og lille sort/hvide kähler vase.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna H

    For øjeblikket ville den nok ligge i en flyttekasse, da jeg flytter hjemmefra om en lille uges tid! Men efter dette ville den pryde noget så smukt på mit
    hvide Søstrene Grene sofabord med lyserøde roser i ved siden af mine smukke Candelina-stager!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Idu

    Haha at first I didn’t notice the picture on the left and I just thought “I’d place it somewhere on the table and put white lilies in it” . So thats probably how I’d use it! In a simple way.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • katrine h

    Jeg vil fylde den med hvide pæoner. Stille den på mit nylavede plankebord i min nye lejlighed. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Olsen

    Jeg ville sætte den på mine slidte frugtkasser sammen med mine DIY beton lysestager, så vasen kan skabe lidt kontrast til det rå og slidte. Derudover vil jeg nok placerer et sort/hvid billede bagved eller mit antikke spejl, som jeg har købt på et loppemarked :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uha hvor er den fin!:-)

    Jeg har netop hængt Ekby-reolen fra Ikea op over min seng, og der ville vasen se meget fin ud! Jeg ville fylde den med pink roser og så ellers lade den “shine” selv uden alt for meget omkring den:-)

    Tak for en skøn blog:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cat

    Jeg ville helt klart fylde den med en masse grønt (tænker blomsterne fra naboerne, som er ved at komme ind i fællesgården samt andet) og sætte den på mit natbord, så jeg kan vågne op til blomsterne! Det ville da være vidunderligt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville putte en stor buket af vilde blomster, fra min mormor og morfars have i :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Lige for tiden er jeg dybt forelsket i hvide tulipaner, så de skulle selvfølgelig i vasen! Tror det ville klæde den super godt. Derudover skulle den så et sted, så den kunne blive set! En så flot vase skal selvfølgelig vises frem :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Kathrine Johnsen

    Jeg ville stille den på mit spisebord med en flot buket blomster i, så den er det første jeg ser når jeg kommer hjem.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

    Vil sætte den foran et clipboard med en fed plakat på og så nogle enkle blomster i vasen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

    Jeg ville stille den oven på vores super fede, hjemmelavede spisebord. Den ville gå perfekt sammen med betongulvet, de ægte tæpper og de store industrielle lamper :) Og så skulle der være liljer eller tulipaner i..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe Møller Christensen

    Jeg vil sætte en stor flot buket solsikkeblomster i den, som passer til årstiden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidse

    Ville plukke det blomster min søn har plantet til mig :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marekka

    Jeg vill fylde den med hvide roser og lade den stå på spisebordet :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Hasselstrøm

    Med langstilkede hvide liljer (så er der både noget godt til øjet og noget at dufte til ;-)). En sort/hvid tegning fra min yngste i ramme og en lille buttet kaktus.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

    Jeg ville sætte vasen, indeholdende vilde blomster, sammen med min sorte kubusstage og en lille, fin krukke, jeg har arvet fra min olde. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Trøjborg

    Jeg ville style vasen med en buket hvide hortensiaer :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Kristensen

    Jeg ville sætte den på min grå skænk sammen med min lille Kähler vase med sorte striber samt en fugl i træ. I vasen ville jeg sætte smukke bonderoser

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja S

    Drømmevase! Den skal uden tvivl stå på mit sorte hay bord sammen med min beton lysestage og fyldt med vildeblomster fra mine forældres have :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Claudia Rasmussen

    Jeg ville sætte nogle kraftigt pink blomster i til at fremhæve kobber farven, og så stille den sammen med mine LoveBirds fra Kay Bojesen :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma N

    Jeg ville style den mere romantisk, i helt hvide omgivelser, på hvid reol eller hvidt spisebord, og så fylde den med smukke lyserøde, pink og cremehvide roser eller ranunkler, alt efter sæson. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke

    Den smukke vase skulle stå på min hvide antikke kommode, jeg har stående i mit stuehjørne. Den ville stå rigtig godt sammen med de sort/hvide fotografier og grafiske plakater jeg har hængende over kommoden, og ville sammen med min lyserøde origami-lampe (med sort/hvid stribet ledning, VIGTIGT;-)) fra Droobski, og et bundt lyse bonderoser skabe den perfekte feminin kontrast til det sort/hvide look. :-) !!!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Jeg ville fylde den med smukke farvede tulipaner og så smække den op i vindueskarmen, så den kan stå og skinne i solen :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Jeg ville allerhelst fylde den med babyblå tulipaner og stille den sammen med en babyblå Mano-kop, men da det ikke lige er årstiden for tulipaner, vil jeg i stedet fylde den med vilde blomster og sætte den på spisebordet, så jeg kan nyde synet af den, mens jeg spiser :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Nørgaard

    Jeg ville fylde den med smukke blomster fra haven og stille den på mit nye hjemmelavede spisebord :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

    Jeg ville style den med pæoner, på min hvide tv-skænk sammen med mine lyngbyvaser og kay bojesen fugl (Ernst)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadia Laustrup

    Den skulle helt klart fyldes med en kæmpe buket hvide roser!
    Også skulle den stå i mit spisebordet ved siden af mine yndlings stjerneskåle fra kahler :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Judy

    Jeg vil sørge for altid, at have friske blomster i vasen, hvis jeg for æren for at vinde vasen – det fortjener den! Den vil komme til at stå på mit maghoni bønnebord som står centreret i min lille lejlighed..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann-Katrine Fredenslund

    Jeg vil style den sammen med nogle af mine kønne keramikvaser fra 70’erne. Har blandt andet en fra den kongelige, som jeg tror vil passe perfekt sammen med :) Krydser poter for, at jeg bliver den heldige.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

    Denne smukke vase ville jeg placere sammen med mit seje loppefund; en 60 år gammel sprængstofskasse fra 2. Verdenskrig – og min sort/hvide Storm Trooper plakat. Eftersom at sprængstofskassen er blevet malet hvid, og plakatens kolde nuancer og humoristiske budskab – ville vasen stå som perfekt feminin kontrast med en buket hvide roser, og ikke mindst de gyldne striber der bryder med det kliniske.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Stæhr

    Jeg ville sætte den på mit hjemmelavede beton sofabord som også fremsår meget råt. Her skulle den i sin enkelthed fyldes med en stor buket smukke hvide bonderoser
    og så styles med en enkelt lille kobber tråds-kurv ved siden af fra H&M Home :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Jeg ville style den smukke vase med min Hay beton potteskjuler og min originale Lyngby vase med påmalede blomster og kant i samme farve som striberne på kæhler vasen. Smukt <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Jeg ville stille den på mit spisebord, som min svigerfar har lavet af merbau gulvplanker. Den er så fin, og det ville klæde hinanden godt :) Så håber jeg, at min søde kæreste ville komme med blomster ;)

    Jeg krydser alt, hvad jeg har!

    Mvh Camilla.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte Overgaard

    Jeg ville sætte den i min vindueskarm lavet af marmor sammen med min kubuslysestage, med en stor bukket blomster plukket langs vejene og min mors have.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Jeg ville elske at have denne smukke vase til at stå i min nye lejlighed! Jeg ville sætte nogle smukke lyserøde roser i, som er både min yndlings blomst og farve. Håber denne fede vase kommer til at sætte sit præg på min nye smukke stue :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville placere vasen på mit arbejdsbord – dér mangler jeg noget smukt at kigge på. I vasen ville jeg putte en enkelt hvid buket (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen Emilie Mølgaard Rasmussen

    Jeg ville give den til min mor, som jeg tror ville pynte den med blomster og stille den på hendes hvide stigereol i køkkenet sammen med nogle af hendes mange kogebøger (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sundorf Christensen

    Jeg har fødselsdag den 10.! Der bliver jeg 18! Jeg må bare have den – den står nu øverst på min ønskeliste, og jeg ønsker mig den af jer! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise Sundorf Christensen

      Desuden ville jeg styke den med fødselsdagsflag!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe Fjord

    Jeg ville stille den på min hvide kommode ved siden af min globus. Så ville jeg have lidt mere eller mindre tilfældige blomster fra kolonihaven i, for at det ikke skulle virke for “pænt”.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helga

    Jeg har en hvid skænk, hvor på jeg har en sort marmor skive, med et messing håndtag. Jeg tænker vase smukke stå på den, sammen med 2lys af en slags. I vase skal der selvfølig være blomster, lyse, hvide måske med en anden farve tilføjet. På den måde vil det stå godt sammen med mit store landskabs maleri.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Nordhagen

    Jeg ville fylde den ud med smukke hvide tulipaner, som skulle stå helt tæt. Så ville jeg placere den i min stue, i en perfekt afstand fra min kubus stage i kobber, således de to ville matche hinanden til perfektion, uden på nogen måde at se opstilt ud! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Siv

    Jeg ville ha hatt rosa peoner i, og satt vasen i vinduet ved siden av en hodeskalle i gull! Det hadde vært en perfekt mix av søtt og rocka!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Smide nogen hvide liljer i eller hvide roser :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie K

    Jeg havde faktisk allerede forudbestilt vasen i starten af juli, men PostDanmark har mistet min pakke, så det var lang næse til mig på posthuset!

    Jeg havde ellers tænkt mig at stille den i min dødsyge vindueskarm, hvor eftermiddagsolen forhåbentligt kunne give lidt spil i den flotte farve. Og så skulle det selvfølgelig være min go-to vase når jeg af og til får en buket blomster :) Men synes bestemt også at vasen er flot i sig selv, og passer godt til min lyst træ/metal/hvid indretning.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Den skulle stå på en hvide skænk under min meget sort/hvid farvet billedvæg, også skulle den fyldes med blomster i hvide og grønne nuancer (noget ala jeres styling) så guldet virkelig kan titte frem :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne Østedgaard-Munck

    Jeg ville sætte den på min gamle hvide skænk, som er fundet på loppemarked, sætte en masse liljer i vasen og så sætte et par Lyngby vaser og nogle multicups fra Royal Copenhagen blue elements ved siden af. Og så ellers bare nyde synet

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • kristina

    jeg ville stille den på spisebordet i vores nye lejlighed, og så ville jeg lidt glemme, alle de andre ting vi mangler at købe, for at flytte ordentligt ind :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville fluks sætte hortensiaer i den – der findes ikke en smukkere blomst i min optik.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

    Jeg ville sætte den ovenpå min nye hvide/egetræs skænk. Der ville den pynte rigtig godt sammen med et par rå beton lysestager og nogle hvide hortensia i. Og i min ønskeverden ville jeg sætte en Vee Speers plakat (pigen med den lyserøde kjole der puster en ballon op) op ved siden af, som jeg synes er både rå og feminin.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie A.

    Jeg vil stille den smukke vase på mit skrivebord og fylde den med hvide roser. Så har jeg noget smukt at kigge på, nu hvor gymnasiet og lektierne snart starter :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla

    Jeg ville style den helt enkelt, på en stort hylde med den hvide væg som baggrund, og et par bøger ved siden af. Klassisk og enkelt, så den smukke vase får lov at være i centrum. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Dyremose

    Lige for tiden er jeg ret vilde med hvide blomster, så jeg ville helt klart “style” vasen med nogen hvide hortensiaer! Jeg ville helt klart stille den ved siden af mine lysestager på min kommode!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina

    Oh, I think it would be just perfect for my bedside table! Some nice flowers would complete the look :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natasha

    Jeg ville fylde den med smukke pæoner. De klæder den fine vase godt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chris

    Lige nu skulle den have friske sarte blomster, stå på en gammel hvid skænk, placeret i vores stue, hvor lyset falder ind. Der skulle den stå sammen med et gammelt studenterbillede af min far i metallic ramme fra 60’erne og et større futuristisk billede i rå ramme.. Øj så fint!

    Til vinter kunne den stå pænt til julepynten i lejligheden med troldegrene eller gran. Du ved – lejligheder har ikke altid plads til et ordentligt juletræ, men den her vase er lidt en lille højtid i sig selv!

    God fornøjelse med gennemlæsningen og rigtig god dag. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Jeg tror, jeg ville sætte den sammen med et par hvide lyngbyvaser. Så kunne de shine hinanden lidt op (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Åh, den vase er så smuk! Jeg ville fylde nogle friske blomster i og placere den på min nyindkøbte teaktræshylde med messing ophæng. Ved siden af den ville jeg stille et par fyrfadslys i betonholdere ovenpå mine marmorsmørrebræt. Den ville passe perfekt ind!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe sahlgreen

    Vil stille vasen på min antikke hvide kommode som
    har kobber håndtag! Mit sorte tv står også ovenpå og et stort spejl
    hænger ovenover! Og så skal der være pæne tulipaner i vasen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Jeg ville holde det enkelt og sætte den i vinduet i vores nye sovende med nogle nøgne grene ved siden af mine favorit bøger

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbeth Jeppesen

    Den smukke gyldne vase skal være fokuspunktet midt i stuen på spisebordet. En gylden kontrast til det lyse nordiske/maritime hjem med strejf af franske industrielle lamper, – og så fremhæver vasen superflot to patinerede læderstole.
    Der skal lyse pæoner eller lyse (gerne let grønne) hortensia i vasen :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Pedersen

    Jeg ville stille vasen i selvskab med anden, lidt mindre, men unik vase og en speciel lysestage. Sammen ville disse tre ting stå på vores helt hvide og enkle spisebord i stuen..:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Jeg ville forære den til min mor, der formentlig vil sætte den på sin rustikke skænk, med spejl hængende over, der afspejler loftets bjælker og sætte blomster fra haven i.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Jeg vil give den til min mor! Hun fortjener en smuk vase med tilhørende blomster eller grene!
    Jeg vil selv style den med troldgrene fra min mors have, det ser så smukt og enkelt ud og vil også passe godt til det kommende efterår :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Gohr Lauridsen

    Lækkert med en konkurrence – har allerede fortrudt mange gange, at jeg ikke forudbestilte den! Så krydser fingre ;)
    Hos mug vil den oftest komme til at stå helt som den er! Den er så smuk i sig selv, at jeg ikke synes den behøver blomster!

    Henriettegohr@gmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Jeg ville style den på et råt drivtømmer bord, med nogle lækre tynde grene i og mit store Sort/Hvid Marilyn plakat i baggrunden :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kerstin

    Jeg ville sætte den på mit sengebord i min nye lejlighed. Den ville pynte så fint ved siden af nogle lidt mere rustikke genstande og med et par blomster eller grene i!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie-Louise

    Den skulle pynte i min vindueskarm, og være en god undskyldning for altid at have friske blomster i hjemmet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Jeg ville stille den på mit træ kommode, lige under det maleri af min oldemor, som jeg har arvet efter min farmor :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Inge Sørensen

    Den ville få vinduespladsen i mit (alt for meget) sorte/hvide køkken – måske med krydderurter i.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Jeg ville fylde vasen med lyserøde georginer og stille den på mit mintgrønne sofabord, hvor den helt sikkert ville kaste lidt coolness over min stue!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Gunnersen

    Den er SÅ SÅ SÅ lækker!!!!

    Helt vildt flot.
    Her I efteråret og sensommeren skal der asters i den – sammen med nøgne grene med masser af kviste til at skabe spil i buketten :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Hansen

    Jeg ville helt klart fylde den med hvide gerbera og stille den sammen med min kobber H. Skjalm P. lysestage i min marmorsvindueskarm – ville se smukt ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

    Den fine vase skulle helt sikkert pyntes med mine nye tørrede sorte roser og så stå foran min Andy Warhol
    Plakat og sammen med mit cement-M!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    På et råt træ-spisebord (evt. et af dem af drivtømmer) med hvide eames stole ryndt om, fyldt med blomster – det ville ikke være helt skidt

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Jeg ville enten putte nogle mark-blomster eller andre vilde blomster som jeg selv har plukket i den. Især har min mor mange skønne blomster i sin have netop nu.
    Hvis ikke jeg kommer forbi min kære mor, så vil jeg fylde den med flotte hvide roser eller linjer. jeg elsker hvide roser, og linjerne minder mig om min mors brudebuket, da hun blev gift med min far. Så smukke, jeg ved allerede nu, at hvis jeg en dag skal giftes, så skal min brudebuket indeholde linjer. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai muxoll

    Jeg elsker tulipaner, så jeg fylde vasen med en masse tulipaner i mange forskellige farver og have de helt små kähler vaser stående ved siden af. Det vil give et stilet look :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

    Den ville passe perfekt ind med de mange turkis/blå nuancer der går igen i mit soveværelse, og sammen med træmøblerne. Den ville nok få en plads alene i min ellers tomme vindueskarm, så den rigtig kan skinne igennem. Ville højst sandsynligt fylde den med nogle tynde grene, enten helt nøgne eller med småbitte blomster :-) Er helt vild med den!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Elbæk

    Jeg ville style vasen med nogle liljer – til en smuk vase, hører smukke blomster!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Dorte

    Jeg ville have den stående på vores Ekby i stuen sammen med en virkelig fin diamant formet beton lysestage min mor har lavet… Bagved skal en af mine egne tuschtegninger hænge på et træ clipboard :) Jeg er vil med at kunne kombinere de forskellige materialer og det udtryk det giver :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

    Jeg vil style vasen med fars gamle malerpensler og tommestokke eller mors træstrikkepinde! Så er den både dekorativ og brugbar, mens den minder mig om min barndom.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

    Hvis jeg vandt denne skønne vase, skulle den her i min lille nye lejlighed have plads på min kommode, hvor jeg ville style den sammen med en af mine indrammede tegninger :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi L.

    Jeg vil sætte den i min stue på en gammel retro skolepult. Jeg tror på at vasen vil være med til at give nyt liv og udtryk.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Bisgård Sørensen

    Den skulle helt sikkert fyldes med solsikker eller fresier ♡ Til efterår og jul skulle den fyldes med grene med fint pynt på :)

    Kh Rikke

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette Aarre Dalsgaard

    En kæmpe buket forskellige blomster i Kenzo farver -jo flere jo bedre :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville tage den med, når jeg snart flytter, og så kan den få lov til at pynte med friske blomster i, da jeg lige har opdaget, at jeg slet ikke har en vase, haha. :P

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina

    Jeg ville ikke stille noget som helst ved siden af den. Den skulle have lov til at stå for sig selv i al sin pragt, med en buket liljer i på min høje 60’er kommode.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville stille den på mit sengebord, fyldt med hvide tulipaner! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marlene

    Jeg ville putte nogle skønne sommerblomster i den og stille den på mit sofabord, så jeg rigtig kan nyde den.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rita G. Dam

    Jeg vil fylde den smukke messingvase med en masse hvide tulipaner for et enkelt og fint look. Så vil jeg stille den på min mørke teak-skænk, som vil fungere som en god kontrast til den pæne vase.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Sørensen

    Fantastisk Give Away – ja den er udsolgt mange steder :( har forsøgt at opstøve en uden held!
    Jeg vil placere den smukke vase oven på vores arve skænk, med flotte bonderoser i! Krydser finger for at jeg vinder :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dahlia

    Den skulle stå på min lille, antikke “skoreol” med guldeltaljer ved siden af min bunke med bolig- og modemagasiner. Den står under mit jernrørstøjstativ, hvilket ville skabe den fedeste kontrast til det lidt mere industrielle look :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

    Jeg ville style den med palmeblade fra min Mormors have

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanett Kristiansen

    Vasen er så fin med den lige nu helt hypede kobber-fsrve. Jeg ville ikke selv style vasen, men derimod give den væk i gave til min veninde der lige er flyttet i ny lejlighed – også må hun selv have lov at bestemme, hvordan den skal styles. Kobberfarven passer jo til de fleste farver.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line G Jessen

    Jeg ville stille den på mit skrivebord som er meget råt, også ville jeg købe nogle hvide pæoner :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yasmin

    En buket liljer, på mit hvide spisebord!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lena

    Jeg ville style den med de flotteste nye georginer og stille den i mit store vinduesparti sammen med mine super fede keramikvaser som er arvegods fra min farmor.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ellen ottosen

    Hvis jeg var så heldig at vinde,ville jeg style den med en stor buket hortensia i blå/lilla og så ved siden af min store grafiske plakat i sort/hvid :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Hvis jeg vandt den ville jeg have den på mit hvide spisebord, fyldt med smukke pæoner eller nellikker. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    oh my! Lækker giveaway!!!

    Jeg ville stille den på mit spisebord og lave et godt miks til et fint stilleben. Den skulle stå sammen med min Lyngby vase, hjemmelavede små betonstager, kaktuser og lys for at det bliver et godt miks af nyt, gammelt og hjemmelavet samt feminint og mere råt! Og så ville jeg putte hvide blomster i vasen! :-)

    Hååååååber!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Hvis jeg vinder vasen, skal den stå på et lille, sort montana-bord, som jeg har stående under mine sorte væg-reoler. Væggen bagved er hvid og kedelig, og jeg har i lang tid tænkt, at kobber ville gøre sig flot på bordet, som ellers står meget trist hen – uden noget til at pifte det synderligt op med. Farver er derfor meget kærkomment i mit ellers sort/hvide hjem, så ender vasen på mit lille bord, skulle der selvfølgelig være farverige blomster i den til at pifte stemningen endnu mere op!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Jeg vil style den med lyse blomster ved siden af en lysestage på mit sorte spisebord!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Jeg ville stille vasen på vores gennemsigtige T-Table fra Kartell, som er placeret i et seperat hjørne af stuen ved siden af vores kamin. Bordet står ved siden af vores karamelbrune læsestol som jeg har arvet. Fordi den er så retro og har en smule revner i betrækket har jeg valgt, at ligge et hvidt lammeskind over det. Stolens rustikke og varme look vil supplere vasen perfekt!
    Vasen ville komme 100% til sin ret her, fordi dens feminine look vil binde hjørnets rustikke og minimalistiske sammensætning sammen.
    Hvis jeg skulle style vasen med blomster i, skulle det enten være med en luftig hvid/grøn buket eller bonderoser i enten hvid eller svag lyserød :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla L

    Den skulle placeres på spisebordet i køkkenet i vores kommende hjem – husejer fra 1. september. På spisebordet ville jeg kunne nyde den hver dag både morgen og aften. Den ville stå sammen med kubus-1 lysestagen i kobber. Og med hvide liljer i. Den er så smuk! Krydsede fingre herfra.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Jeg ville klart style den med blomster fra haven, bare lige hvad jeg kunne finde. Den passer jo til alt, og er gudesmuk.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    Jeg ville i hvertfald her i sommermåneden pynte den med smukke ensartede enten grønne eller hvide blomster, og have den stående på min høje teakreol sammen med alle de andre sjove og specielle ting, for at tilføje lidt ny og moderne. Og den er så smuk at i vintermånederne vil jeg bare have den bar.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Lenger

    Jeg ville stille den ovenpå et flot hjemlavet bord af to gamle ølkasser, som er malet glans-hvide med hjul under.
    I vasen skulle der være årstidens blomster.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville stille den på min skænk sammen med mine smykker, som en pyntegenstand i sig selv :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Den skulle placeres på mit hjemmelavede bord af to hvid-malede gamle ølkasser med hjul under.
    I vasen skal der være årstidens blomster.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne My

    Jeg vil putte nogle store grønne blade i – intet for prangende,
    da vasen er smuk nok i sig selv…
    Kunne måske lokkes til at sætte liljer i den..
    Vasen ville helt sikkert lomme til at stå ude i mit kontor, hvor jeg vil kunne nyde den hver dag!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle V

    Jeg ville fylde den med store mørkeblå hortensiaer for at skabe kontrast mellem vasens gyldne striber og blomsternes kølige farve. Og så ville jeg sætte den på mit natbord i rå beton, så de er det første jeg ser når jeg vågner. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville fylde den med smukke, grønne og ikke for tøsede grene og sætte den på min teaktræsreol, så de smukke kobberstriber virkelig får lov at stå frem.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine juhl Nielsen

    Jeg vil sætte den på mit spisebord ved siden af min hay lup lysestage i sort og fylde nogle hvide roser i

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria L.

    Ville sætte den på min lange hvide reol, med en masse fine blomster, så den virkelig ville komme til sin ret! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Jeg skal forsvare mit speciale sidst på måneden og i den forbindelse vil jeg fylde den til randen med champagne og tage en stor slurk – og måske putte blomster i, hvis jeg er heldig at få nogle foræret. Efterfølgende vil jeg putte hvide eller blå blomster i, fx blå anemoner.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniella

    Jeg ville stille den på mit mørke kædebanket stuebord med en simpel bomuldsgren i .

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

    Den er så fed, vil blive rigtig lykkelig hvis jeg vandt!
    Den skulle stå på min kommode og pynte sammen med nogle store fyrfadslys.
    Krydser fingre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Merve

    Jeg ville style den med min kobber hoptimist, og kobber spejle fra Ikea :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Minna

    Jeg ville fylde den med grene og lade den pynte på min skænk, sammen med mine andre kobber ting :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

    Jeg ville stille den i vindueskarmen i mig og min kærestes nye lejlighed, mit første ordentlige hjem efter flere år med flytning hvert halve år. Så ville jeg fylde den med vilde blomster fra Amager fælled, og lade den matche rammen på mit gamle spejl.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tugba

    Jeg ville helt sikkert style den med tørre grene og mine neonfarvede lysestager! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura Ovesen

    Hej piger,
    Jeg er helt forelsket i denne vase.. det er ikke det eneste jeg er forelsket i ;).

    Min kæreste har godkendt denne dejlige vase til at være vores første fælles indretningsartikel!
    Jeg synes med det i tankerne, at den ville stå helt flot for sig selv og tale sit budskab. Ja denne vase kræver ikke nødvendigvis styling.. ja så skulle det da lige være en flot buket tulipaner!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette

    Kan lige se den stå på vores spisebord i lys ask. På min granitplade og med mine børns gazefyrfadslysestager ved siden af. Smukt dekorativt personligt og ikke mindst enkelt. Som jeg bedst kan lide det:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Pedersen

    Den er så smuk den vase!
    Jeg ville sætte den i vindueskamen med hvide bonderoser, så den rigtig kommer til sin ret

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde l

    Jeg ville stille den på min ny indkøbte teaktræs hylde fra lopperne , som hænger på min billedevæg med hvid rammer

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Jeg ville stille den på gulvet, med store hvide roser i.
    Så den ville blive set i hele stuen :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida Hoffmeyer

    ÅHHHHHHHH!!
    Jeg har ønsket mig denne vase lige siden jeg fik den op på min nyhedsvæg på facebook for første gang. Nu hvor jeg snart skal flytte i min nye lejlighed, VIL jeg bare have at denne forelskelse skal indfries!
    Jeg kigger meget på indretning i forbindelse med den kommende flytning (TAK for denne blog btw’!) og vasen vil bare passe perfekt ind i min nye lyse stue! Jeg sad så sent som i går og beskrev for min kæreste (som også skal have glæde af indretningen) hvor perfekt vasen ville stå, på det fine hvide bord jeg har haft siden jeg var 14 år, og derfor har en pæn patina. Den skal selvfølgelig pyntes med friske blomster, som jeg kan nyde og kigge på hver dag, måske med små søde stearinlys i mørk cobber ved siden af – for hyggens skyld.

    Jeg håber sådan at vinde så denne kærlighedshistorie kan få sin lykkelige slutning. Lige i øjeblikket ser jeg jubilærums vasen OVERALT (bogstaveligt talt, var lige ved at få kaffen galt i halsen da jeg så denne konkurrence!)

    Kählerkys og kram fra Ida

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Madsen

    Den skal stå i min nye hyggekrog i køkkenet på det turkis rustikke spisebord. På væggen hænger mine ynglingsbilleder i rammer i forskellige former og størrelser. Jeg vil i vasen arrangere mine sorte roser :) manner, jeg er fan af den!! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

    Det er sådan en fin vase! :-) Hvis den var min, ville jeg specielt glæde mig til jul, og så komme nogle nøgne grene med masser af små detaljer i og hænge en masse små julehjerter på i guld og mørkerøde farver!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara Hansen

    Jeg ville komme flotte hvide & lyserøde liljer i den

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Jeg ville sætte grene fra et kirsebærtræ i vasen og sætte det sammen med et Vee Speers print :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Sørensen

    Jeg ville fylde vasen med alle de hvide liljer, der kan være i den, og så skulle den stå midt på spisebordet hvor man ikke kan undgå at se den :-) Den ville pynte helt vildt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Jeg vil bruge den til køkkenredskaber :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville style den meget enkelt, for jeg tror faktisk, at jeg ville foretrække at vasen fik al opmærksomheden :D

    – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Jeg er så forelsket i den vase!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

    Den ville være det smukkeste på mit flyttehjemmefra-værelse, som stadig er fyldt med flyttekasser. Perfekt indflyttergave, ha! Jeg ville stille den på mit spisebord, så jeg altid kan se den. Og fylde den med smukke, lyserøde pæoner.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Svane

    Jeg har et vindue helt oppe ved loftet i stuen, der kommer det fineste lys ind, så der skulle den stå, med et par rå grene i, så det giver lidt modspil :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Najbjerg Østergaard

    Jeg ville stille den på øen i mit nye fine køkken (hvid med hvid på)…
    Der kan den ses næsten uanset hvor man er i mit hjem ❤️ Og så ville jeg stille nogle fine hvide/lyse blomster i den…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Hansen

    Jeg ville style den smukke vase sammen med mine smukke hvide lysestager fra Bloomingville i min marmor vindueskarm. Enten som tom eller med hvide roser. Det ville virkelig få de gyldne striber til at fremtræde smukt. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Asta

    Jeg ville stille den på min mors arbejdsbord, så hun har noget fint at kigge på mens hun knokler derudaf!
    Selvfølgelig med en ordentlig buket lyserøde pæoner i!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville style den med skønne pæoner

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Juul Søndergaard

    Hvis jeg var så heldig at blive for”kählet” med denne smukke jubilæumsvase, skal den stå ved siden af min farfars gamle lysestager og et marmor genbrugsfund selvfølgelig med sommerens friske blomster.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

    Ihh den er SÅÅ fin!
    Jeg ville give den en central placering på mit dødsyge skrivebord, hvorved jeg tilbringer størstedelen af min dag, hvorfor det ville være en væsentlig forbedring med friske blomster i en smuk vase!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadia Bjerregaard

    Jeg vil style vasen med de smukke blomster min kæreste kommer hjem med ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Jeg ville stille vasen på min hvide kommode, hvor der allerede står en træstub og et fint sandfarvet billede der forestiller en fugl, hvilket jeg fandt i en antik-butik i Toscana. I vasen ville jeg putte hvide liljer, og på den måde ville det illustrere et for mig, meget fredfyldt og personligt område.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte B

    Jeg vil fylde den med lyserøde ranunkler og så skal den stå på min hvide kommode, med et spejl bagved. Den er så vild, den vase!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine S.

    Jeg vil fylde den med hvide liljer og stille det på en marmorplade eller ved siden af en lysestage i marmor. Det tror jeg vil se super flot ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Lund

    Vasen i sdæg selv er super smuk! Jeg vil placere den på en rund sort uld-dækkeserviet på et råt træ spisebord. I vasen vil jeg sætte bonderoser i auberginefarvet og ved siden af nogle stearinlys

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

    Jeg ville sætte den på mit spisebord i teak, under den rå karrygule værkstedsoftslampe, med en blanding af vilde blomster og grene. Gerne sammen med forskellige slags lysestager i kobber fundet på loppemarkeder! Den vase er så smuk!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Jeg vil fylde vasen med store flotte georginer fra min mors have og stille den ved siden af et kobberkrus jeg har arvet

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne

    Sådan en fin vase behøves slet ingen styring :) Skulle det være alligevel, så ville jeg fylde den med farverige kornblomster, og så stille Kubus lysestagen i sort ved siden af for at skabe lidt modspil.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Når efteråret nærmer sig, skal den fyldes med grene, jeg finder i skoven – og når vi kommer til jul skal der på grenene hænge bitte små flettede julestjerner!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Den vase hører til i min vindueskarm i køkkenet. Her skal den stå helt enkelt og skinne i eftermiddagssolen ved siden af mine to små grønne krydderiplanter.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarah skytte

    Fyldt med røde roser midt på spisebordet <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • åh, den skønne vase skal stå på mit gamle brune retrobord og vil fylde den med smukke tulipaner, elsker tulipaner når de knitre.

    smil Lene :0))
    http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/
    Instagram: #justlove2ndhand

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene K.

    Jeg vil “vende den om” – og i stedet lade vasen style min stue ;) Evt. forkæle den med lidt hvide hortensia :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte

    Uha! Jeg ville give den til min mor, sammen med en buket blomster, der kan stå i vasen. Hun elsker Kähler, og snakker meget om denne vase!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ellen V

    Vil stå SÅ godt i min vindueskarm med røde roser i, så jeg – lige så vel som mine naboer – kan få gavn af det smukke syn :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Jeg ville style den med hvide tulipaner, da det er nogle af mine yndlings og ville gå fantastisk med den smukke vase fra Kählers!
    Den ville desuden passe perfekt ind på mit værelse herhjemme!

    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis jeg vandt vasen skulle den stå smukt i hjørnet af skrivebordet så jeg kan kigge på noget smukt imens, at jeg er igang med lektierne til gymnasiet.
    Jeg vil sætte den sammen med mit lille stående grafiske billed og sætte liljer i vasen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

    Jeg ville helt klart style den med nogle hvide pæoner, så vasen kunne komme til sin ret, men at det samtidig er smukke bloster!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Jeg ville putte nogle lyse tulipaner i den, stille den i vindueskarmen sammen med mine hvide trælysestager fra Søstrene Grene, da jeg synes, at vasens runde look og meget blanke overflade passer vildt godt til de meget “kantede” og rå lysestager ;-)

    Havde meget specifikt fortalt min kæreste at jeg ønskede mig lige præcis denne vase til min fødselsdag d. 18/8, men da han ikke rigtig forstår hvor hurtigt sådan en vase bliver udsolgt, må jeg desværre nok finde mig et andet fødselsdagsønske :-(

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel Wittig

    Den må meget gerne stå og pynte på min hylde
    sidselwittig@gmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Jeg ville stille den ude i min entre på min sko-reol (gammel kartoffelkasse fra bedsteforældrene), gerne med nogle friske lyse blomster og nogle få bloklys omkring. Der ville den være et blikfang, pga den fine kontrast til det rå og slidte. Og hvem ville ikke blive glad af sådan et fint syn, hver gang man kom ind af døren :)

    Samtidig ville det give en god sammenhæng mellem entréen og det næste rum (køkkenet), hvor man fra entréen kan se spisebordet med to kobberlamper over :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristine

    Jeg ville fylde den med orange liljer og stille den på mit sorte spisebord – helt enkelt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bine

    Jeg skal flytte hjemmefra om to uger og har stort set kun lige det essentielle, derfor kunne en smuk vase som denne vil give RIGTIGT meget hygge og hjemligfølelse, når jeg ikke rigtigt har noget pynt.
    Jeg vil fylde den med en buket håndplukkede blomster og grene, da jeg tror det vil se super godt ud til en så flot og stylet vase.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

    Den skulle stå på spisebordet og fyldes med hvide engblommer :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

    Jeg ville style vasen med en buket fine, hvide blomster, i mine nye studiebolig :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil style den med sæsonens vilde blomster og grene, på en skænk af teak træ. Ved siden af vil jeg sætte en A3 ramme med en illustration af en giraf, jeg selv har tegnet, og et fint citat i en A4 ramme. Foran rammerne vil jeg sætte en lille urtekrukke i beton og måske et sort eller hvidt lys.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina

    Jeg ville stille den på min sorte skænk, ved siden af mit “let life surprise you” billede. og fylde den med hvide roser!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma LT

    Jeg ville smide et par store flotte bonderoser i og stille vasen ved siden af min infinity cube i mine sorte marmorvindueskam, mens jeg nød et godt magasin og en god kop kaffe :)))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Jeg ved faktisk ikke hvordan vasen skal styles – jeg vil nemlig give den til min mor :-) så det bliver hende der skal style den – og mon ikke det bliver med blomster fra haven?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Bruun Sunke

    Jeg vil fylde den med smukke Bonderoser og pæoner i forskellige farver og så skal den stå i min stue og sprede godt humør :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

    Vasen skulle prydes med en buket dahlia i forkellige farver :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Louise

    Min mormor har den sejeste plante kaldet “judaspenge” som jeg ville tørre og komme i den smukke vase. De har nemlig et perlemorsagtigt skær, som vil stå smukt til de gyldne striber :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Olesen

    Jeg ville sætte vasken på min hvide ikea-hylde. Ved siden af vasen ville mit hjemmelavede “fad” til stearinlys, som består af en 3 cm høj træstub, stå. Bag ved vasen ville min væg være beklædt med mørkt tapet. Det ville se så godt ud!

    Mvh Katrine
    Mail: katrine2401@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg drømmer om at den skal stå i vindueskarmen fyldt med frisk udsprungne grove grene, og gerne sammen med min mormors gamle messing kammerstage og min marmorskål der bliver brugt til diverse småmønter.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Palsberg

    Den skulle stå præcis som den er, ved siden af min kobber hay triangle lysestage, helt uden noget i – indtil jeg en dag finder blomster, der kan hamle op med dens lækkerhed

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva D

    Jeg ville putte solsikker i og stille den på mit træbord op ad husets eneste gule væg! Guld og gul er altid flot sammen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville style den med et nyt billede, jeg har købt i lidt “gammel” stil. Her kunne vasen (tilsat lidt hvide roser) være en fin kontrast til, hvis man spørger mig. Krydser i hvert fald fingre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liv

    Med en buket hvide liljer ved siden af mine sort/hvide Andy Warhol plakater fra louisianas udstilling om havs ukendte værker :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine S

    Jeg ville style den sammen med min anden Kähler-vase og noget træ – enten en lysestage eller min hoptimist :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone B

    Jeg ville forære vasen til min søn som lige er flyttet hjemmefra, og som for sent fandt ud af at den ville se fantastisk ud i hans brede vindueskarm i hans stue, hvor den skulle stå ud udfylde pladsen som pt. er lidt tom. Han ville nok sætte nogle flotte grene i, da økonomien ikke er til at købe friske blomster på en SU hele tiden – så enkelt og økonomisk ville han style den ;o)
    Mvh Lone B

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja

    Jeg ville putte blomster i og stille den på et bord

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville placere vasen i min stue, ovenpå spisebordet, som er lavet af genbrugsegetræ. Jeg ville finde nogle flotte vilde blomster at sætte i, for at give vasen lidt mere kant.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea

    Hos mig ville den få den stolte plads midt på mit runde, hvide spisebord hvor den skulle fryde øjet fyldt med en buket solsikker i fuldt flor.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene

    Jeg ville på måske lidt utraditionel vis finde noget grønt at sætte i vasen – nogen grene og lidt vildt græs af en art, og så vasen op på min runde metal-bakke, som skulle fyldes op med rundslidte sten fra stranden. Det råber ferieafslutning og afslappet sommerstemning hos mig :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Jensen

    Kunne ikke lide vasen, da jeg så den første gang, nu kan jeg ikke få den ud af hovedet. den ville pynte på vores (kedelige) hvide tvbord, med lillarøde blomster i, vores nye B plakat fra playtype og mit lyserøde lys fra H&M Home .. :) drømme drømme **

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • AK

    Åh den er så fin altså! Jeg ville have hvide tulipaner eller bondreroser i den, og have den stående på vores sorte spisebord som mangler lidt fest og farver!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Jeg ville fylde vasen med et bundt farvede ranunkler eller bonderoser og placere den på mit lille guld/mintgrønne skuffedarium med min Sort-hvide David Bowie-plakat i baggrunden. Jeg kan i dén grad se det for mig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lars Rold Andersen

    I respekt for, at det er en 175 års jubilæumsvase vil jeg fylde den med gran og pilekviste og stille den på et gammelt chatol, under 2 gammeldags væglamper og et gammeldags væghængt pendul-ur. Så vil jeg lede med lys og lygte efter en flad skål, der kan matche omaggioen. Den vil jeg fylde med appelsiner med istukne nelliker. Endelig vil jeg sætte mig på rokkestolen og glæde mig til jul.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Leila

    Den skal stå ved siden af min yndlings vase fra Holmegaard som er sort og rund. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

    Jeg ville sætte pæoner i, det er min yndlingsblomst, da den er så pæn og sommerlig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Christiansen

    Jeg ville stille den på min mintgrønne kommode, op af min betonvæg. Det ville give en fin kontrast :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Kjær

    Ingen tvivl der! Den skulle placeres i min entre, så det er noget af det første man ser, når man træder ind i min lille 45 kvm lejlighed. Det meste af min lejlighed består af gør-det-selv møbler i minimalistisk design, og Kähler vasen ville sætte en sidste skinnende kobber prik over i’et. I vasen skulle der stå, en buket blomster, jeg fik af en sød blomster sælger fra Ingerslev boulevard igår. Da de ikke tog i mod mastercard, gav blomsterhandleren mig bare buketten. Danmark er nu et skønt land:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Jeg vil sætte den smukke vase i min elskede bogreol, som godt kunne bruge et “lyspunkt”

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine S.

    Kæmpe tillykke til Kähler :-)
    Jeg ville style den fine vase meget enkelt med hvide blomster og stille den blandt et hav af forskellige kaktusser i sjove former og farver.

    Vh Katrine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja A

    Jeg vil stille vasen på min kommode, som står i mit soveværelse. Jeg er ikke så god til at bruge mine flotte ting andre steder end i min stue og i mit køkken, så vasen ville i den grad gøre mit soveværelse godt! Jeg vil putte en buket liljer i vasen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Jeg ville stille den på min montana reol med en hvid kubus 1 ved siden af. Helt enkelt :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Høy

    Jeg ville putte nogle høje grene, samt hvide blomster i. Men meningen var at give den til min søster, som meget gerne vil have den :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Jeg ville style den smukke vase med grønne blomster og sætte den på mit rå, maskuline og hjemmelavede spisebord (tak for inspo). Den ville stå smukt til de hvide gulve i min kommende lejlighed og mit sort/hvide univers :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Vesterskov Hansen

    Jeg vil stille den på mit spisebord med smukke Scepter’d Isle roser på kollegieværelset. Så jeg se den, når jeg står op, når jeg kommer hjem, og når jeg skriver opgaver ved bordet. Man kan bare ikke blive træt af at kigge på denne smukke vase! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katharina

    Jeg ville stille den på min teak skænk, sammen med mine to sangfugle fra kay bojesen. Den kan både stå uden blomster, og med. Måske med en orkide i :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Quyen

    Den skulle være på den en hvid kommode med hvide roser. På denne måde kommer guldstriberne helt sikkert til sin ret. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Florette

    Jeg ville lade den stå helt uden blomster da jeg synes den er smuk i sig selv. Og så have den stående med nogle grove lysestager så den ikke kommer til at se for feminin ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise B.

    Jeg ville lade den stå i min helt tomme, nye (fantastiske) London-lejlighed og bare lade noget meget SMUKT dansk design shine uden at lade andet tage fokus fra den (har stået på utallige ventelister for at få fingre i den, men det er endnu ikke lykkedes – måske er jeg heldig denne gang?)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birna Lambaa

    Jeg ville style den med årstidens blomster :) og det allerbedste ved vasen er jo, at den rent faktisk ikke behøver nogen styling – den pynter helt vildt i sig selv :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristine B.

    Den smukke Kähler skulle stå ved siden af min store Lyngby-vase, med et væld af smukke blomster – måske hortensiaer :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Victoria

    Jeg ville komme nogle smukke hvide liljer i den, og stille den på mit spisebord, som står foran de smukkeste store vinduer i min lejlighed!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thilde

    Den er så fin! Vandt jeg den ville den pryde mit spisebord og altid være fyldt at hvide blomster!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville helt klart stille den på mit spisebord, hvor den vil få mest muligt opmærksomhed – den ville her få selskab af smukke hortensiaer, kobberstager med lysegrå lys og mit Hvid Riflet-stel fra Royal Copenhagen. Enkelt men elegant :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caja

    Den skal fyldes med georginer og stå på mit træspisebord. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Christensen

    Ville købe en stor buket Dahlia’er, og sætte den på min teak Wegner skænk. DET ville være pænt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Düring Ervolder Olesen

    Den skal placeres på min sorte trækasse i alt sin enkelthed. Den er smuk i sig selv!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville sætte en filodendron i den fine vase :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hannah

    Vasen ville stråle fra min elskede brede vindueskarm ved siden af en samling af gamle håndpustede ølflasker fra 1800-tallet. Den stilrene moderne vase vil stå i kontrast til de unikke flasker, og farverne komplimenterer hinanden perfekt, især i lyset fra vinduet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja H

    Jeg ville fylde den med lyserøde bonderoser, og stille den på mit runde hvide spisebord. Jeg spiser nærmest aldrig ved bordet, så har istedet omdannet den til en hygge / krea krog. Jeg har stilt de 4 stole på en en række op af vægen og lavet dem til en bænk med hyggelige puder og lammeskind. Den smukke vase skal stå der og inspirere mig sammen med et blå lilla sukkulent og en 5 armet lyssestage. Jeg er lidt af en hygge trold ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Jeg ville style vasen med en buket hvide roser på mit spisebord. Vasen ville give en god kontrast til min hvide/grå/sorte stil!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den skal stå på spisebordet med smukke dahlia.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone L.

    Jeg bliver tit beskyldt for, at mit hjem er for hvidt, og derfor ville denne vase være fantastisk at have stående på min hvide svævehylde sammen med mine LOVE-bogstaver. Det ville se så fedt ud! Samtidig ville jeg jævnligt skifte blomsterne ud med alt fra roser til mine grønne planter.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • anne

    Jeg ville forære den videre til min søde farmor, som bliver 92 d. 12 – derfor ville jeg lade hende fylde den med smukke blomster fra sin have og buketter fra familien. På den måde ville hun have noget smukt at se på, når vi går den mørke tid i møde.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Barbara

    Den skulle stå på et lavt bord ved siden af min mørkegrønne Wegner lænestol, som er et kært arvestykke. Den mørkegrønne farve og de gyldne striber ville komplimentere hinanden så godt. Ved siden af skulle der stå en lille håndlavet fugl i teaktræ som min svigermorfra laver. Vasen skulle fyldes med hvide blomster for at lysne det hele lidt op

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Rubin

    Den skal stå på mit mørke spisebord med en buket hvide bonderoser.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har bryllupsdag (37år)den 12august og er sikker på at en stor buket mørkerøde roser ville pynte godt i vasen .

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Christine

    Jeg ville fylde den med store smukke bunderoser, og lade den pynte på mit bord nær mit vindue.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Silke Prehn

    Med bonderoser og en kubus stage på siden :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Melissa Straus

    Jeg ville vælge at style vasen ved siden af et lysfad med nogle fine enkelte lyserøde og hvide blomster, da det passer utroligt godt ind i min meget lyse lejlighed. Da vasen er designet med guldstriber, vil jeg få lysene til at matche ved hjælp af guldtape og små grankogler som er spraymalet hvid og guld. Håber virkelig at jeg vinder!! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Munch

    Jeg ville fylde vasen med de smukkeste pæoner, som er min yndlingsblomst, og sætte den foran min plakat med mit yndlingscitat. Har ønsket mig denne smukke vase i hundrede år, og ville blive meget glad hvis at jeg vandt :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke C

    Orrrk, mulighederne er mange :) men synes den går så godt til sart lyserøde og lilla farver. Ville glæde mig til at kunne fylde den med blomster fra haven hele året. Om sommeren et kæmpe bundt syren grene, om efteråret brombærgrene med deres mørkegrønne løv og næsten sorte bær, om vinteren de fine lyserøde velduftende grene fra min kejserbusk, og om foråret vil den være perfekt til grene med sarte lyserøde blomster fra mit kæmpe kirsebærtræ. En klassiker er født.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina Leth Møller

    Jeg ville nok style vasen sådan at den fik massere a plads på en hylde eller anden overflade langs en væg. Nogle smukke lyse blomster (jeg tænker rosa/pudderfarvede) Et par sten fra stranden ved siden af og et sort/hvid “citat billede” med et dejligt citat på, der får folk til at smile.

    Åh ja og så skulle den selvfølgelig stå sådan at solen kunne fanges af de gyldne striber i vasen. Sådan at den kommer til sin ret.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Vild gulerod og skvalderkål. Let og Blixen inspireret

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie

    i would style this beauty with lots of colorful flowers on my dinner table, preferably peonies. i love them so much. already have also lots of ideas for christmas. this vase is just too beautiful.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

    Jeg ville fylde den med hvide liljer og sammensætte den med mere neutrale elementer. Jeg kan forestille mig, at den kunne stå på mit spisebord under min grafiske plakat og sammen med et stilleben af et gammelt vintage kamera og en flot bordopdækning i pastelfarver!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Enten skulle den have ærespladsen på mit nylavede plankebord og så med en lækker frisk buket i. Eller også i vindueskarmen i selskab med hays beton flowerpots, min fine lampe og så mine house doctor opbevaringsbøger med kobber detaljer på :-)

    Krydser alt hvad der er at krydse

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie

    En så smuk vase ville passe perfekt med min yndlingsblomst ; pæoner !! Og så på sofabordet med puder i sofa’en som matcher striberne på vasen !!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville fylde den med skumfiduser – så jeg kan nyde vasen for sit smukke ydre og sit søde indre :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne

    Den MÅ jeg bare vinde! Vi er igang med at indrette vores soveværelse påny. Vi har rykket rundt på nogle møbler, købt ny lænestol, lamper, malet mm., og nu er vi så kommet til de ‘små’ detaljer, som jo gør en kæmpe forskel. Vasen her ville passe perfekt ind i vores farvescala: Mørk grå, kobber og sort (og den obligatoriske hvid, som er på 3 ud af fire vægge – en enkelt væg er malet mørk grå).

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille Brodersen

    Hvis jeg var så heldig at vinde, ville vasen helt klart stå på mit hvide skrivebord, med en smuk, stor buket tulipaner i en frisk farve. Jeg ville holde resten af skrivebordet forholdsvis simpelt, så tulipanerne og den smukke vase var i fokus. Så ville jeg altid have noget smukt at kigge på, når jeg sidder at laver mine bunker af lektier. Det ville simpelthen være så skønt og forfriskende at se på, midt i al den stress, lektier nogengange medfølger. (Stolen ved siden af er sort med et pelstæppe over.)
    Hilsen Mille:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja Reinholt Brodersen

    Jeg ville give vasen til min skønne mor i fødselsdagsgave, da hun lige har fået den sorte Kähler vase, og den er hun bare mega glad for. Hun har dog lige opdaget at den nu også er på markedet i kobber, og hun har indrømmet at hun er ret pjattet med den. Jeg ville bare elske at være den, der gav den så efterspurgte vase til hende:) (hun har fødselsdag d. 29 september!)
    Jeg tror hun ville style den i en af husets mange perlemors-vindueskamme rundt i stuen. Måske ved siden af hendes elskede hay-hånd med farvede tulipaner i vasen:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai

    Jeg har en meget kedelig, men bred, vindueskarm, som trænger til lidt pynt. Denne smukke vase ville passe perfekt ind i min lille lejlighed, og matche med min kobberfarvede lysestage :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Den skal helt sikkert stå i mit nye køkken (der snart har været en måned undervejs) Fyldt med massere af friske blomster!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Jeg ville placere vasen på gulvet, under mine billede-hylder (i sort) fra ikea, ved siden af min gennemsigtige vase, hvori der står et olielys.
    Det ville være en god kombination af det neutrale kontra det mere dominerende. Billedhylden skal i fremtiden styles med det berømte sort/hvide chanel-fotografi, jeg er helt forelsket!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabine

    Den skulle stå med hvide eller sart gammelrosa store roser. Men faktisk er den bare super flot i sig selv

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Jeg har en hvid sten vindueskarm hvori jeg allerede har 2 urtepotteskjulere fra H. Skjalm P. i “sølv.” Jeg er sikker på at den smukke Omaggio jubilæumsvase vil passe perfekt sammen med de to i vindueskarmen. Derudover ville jeg nok købe nogle smukke store bonderoser i hvid om kunne stå i vasen. Den hvide farve vil gå godt til jubilæumsvasens gyldne bronze farve!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville stille vasen til rette i min vindueskarm sammen med mine andre hvide og sorte vaser, hvor den virkelig kunne komme til sin ret!
    Og så ville jeg selvfølgelig proppe den med friske blomster i et væk, så jeg udover at nyde vasens skønhed i sig selv, også kunne nyde godt af alskens farverige blomster og de dertilhørende dufte, der ville brede sig i mit lille hjem.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

    Jeg ville dekorere vasen med en smuk buket hvide roser. Simpelt og enkelt- hvilket passer perfekt til denne lækre vase.
    Krydser fingre :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle Nielsen

    Hvis jeg vandt jubilæums vasen fra Kähler, ville jeg sætte den sammen med min marmor fyrfadsstage. :-) Tror det ville give et lækkert look, op i mod alt det hvide jeg har i min lejlighed. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Nisted

    Jeg ville stille den på min nyindkøbte væghylde hvor den skal gøres selskab af nogle fine træ-lysestager :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Jeg ville sætte den på mit nye spisebord med mine dertilhørende nye sorte Kartell Master stole. Derudover ville jeg fylde dem med en stor buket hvide hortensia.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Smuk vase, dejlig enkel! Jeg ville fylde den med hvide tulipaner, idet vasen i sig selv er pæn at kigge på (i forhold til mine “vaser” aka gamle mælkeflasker), og så ville jeg placerer den på bogreolen, da jeg synes kontraster kun er positivt. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbeth Lindemose

    Jeg ville sætte den midt på mit sofabord og bare nyde synet af den. Ville ikke gøre mere det første stykke tid end lade den stå og pynte helt selv.
    Til foråret ville jeg dog elske at komme mine yndlingsblomster i. En stor buket multifarvede tulipaner.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Britt stampe

    Den skal stå i min stue med hvide roser ived min mormor’s billede ♥

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

    Med en smuk buket friske blomster i fine pastelfarver :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Vasen skulle stå på min hvide blonde bordløber på mit spisebord og i den skulle være årstidens blomster :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Jeg ville først og fremmest fylde den med de smukkeste hvide tulipaner. Deres bløde former ville stå i kontrast til de markante striber, og den hvide farve vil lade den fantastiske kobberfarve skinne igennem. De vil på den måde fremhæve hinanden på bedst tænkelig vis. Derudover ville jeg placere vasen på mit nylavede skrivebord (lavet med stærk inspiration fra jeres drivtømmer-lookalike-diy-bord), da kontrasterne igen ville være en fryd for mit øje.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thomas

    Min kone skal have den hvis jeg vinder. ville være flot med hendes ynglingsblomst tulipaner i .

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jonas

    Jeg ville fylde den med røde roser, og give den til kæresten <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia sax Kähler Lund

    Den skal have ærespladsen på spisebordet fyldt med lækre hvide liljer

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nynne I

    Hvis jeg vinder, skal vasen pakkes fint ind til min mormor, som fylder 70 og ønsker sig den meget! Krydser fingre

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Jeg ved endnu ikke hvordan rummet omkring vasen vil være stylet, da jeg står overfor at skulle flytte. Men jeg ville helt sikkert sætte enten grene med grønne blade eller hvide tulipaner i vasen. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Diana Isaksen

    Jeg elsker når man om foråret kan sætte smukke kirsebærgrene i sine vaser, men der er jo længe til (suk), så jeg vil glæde mig over nogle enkelte liljer og til jul skal den fyldes med grangrene med fine hvide engle :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Andersen

    Jeg ville style den på mit spise/skrivebord med nogle skønne friske blomster i, hvor den ville passe super godt ind og give lidt liv i lejligheden.

    PS. I har en skøn blog! Bliv ved med det gode arbejde. Takket være jer har jeg nu fundet drømmesofaen jeg har ledt efter i 3 år ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja Jensen

    Jeg ville finde en fremtrædende plads til vasen i min nye lejlighed som jeg flytter ind i den 1. september og eftersom, at jeg skal bo i Rosengården, ville det jo være passende (og smukt) med nogle langstilkede hvide roser i vasen :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Hvis jeg var så heldig at vinde, ville vasen finder plads på hylden bag min seng (inspireret af miss Bradshaw) hvor den ville stå fantastisk sammen med min smukke kobber ball lampe og min lyserøde porcelæns krukke. Selvfølgelig skulle der være hvide blomster i.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lindharth

    Jeg ville sætte nogle hvide liljer i vasen og stille den på mit vitrineskab i eg, ved siden af Helle Duus “Kærlighedsbærer” der bærer et hjerte af kobber.
    Jeg krydser fingrer og håber jeg bliver den heldige vinder af denne smukke vase.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Med hvide liljer!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Andrea Bruun

    Hej!
    Vasen ville passe perfekt på min komode, i sammenspil med min kobberlampe fra Bahne og mit grå+kobbermaleri på væggen.
    Mangler sådan en ekstra ting for at det hele går op i min nye lejlighed :)

    Kh Andrea

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Jeg ville style den med hvide liljer (ynglingsblomst!), stille den på mit hjemmelavede træbord og stille mine rustikke olielys ved siden af. Jeg krydser virkelig fingre for at vinde! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Jeg vil stille den sammen med min lille kälher vase med rosa striber og sammen med nogle lysestager i sølv og rosaguld. Jeg elsker at mikse de forskellige metaller :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linea Nors

    Jeg ville sætte den smukke gyldne vase ovenpå min nye, runde, afdæmpede, flaskegrønne glasplade (et lækkert fund fra genbrug), og stille et indrammet geometrisk-mønstret-blyants-skitse-billede som baggrund. På den måde, vil Kähler vasen, med dens flotte gyldne striber, få lov at få al den opmørksomhed, som den fortjener!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville putte de smukkeste madonna-liljer i vasen og stille den midt på mit Piet Hein spise bord. Her vil den få en central plads i min hyggelige stue, hvor den sammen med blomsterne vil sprede glæde og smil :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linh

    Jeg vil stille den på gulvet i mit hyggehjørne ved siden af en citat-plakat i sort/hvid. Enkel, minimalistisk og skandinavisk stil.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Rohde

    Hvis jeg vandt, ville jeg pynte vasen med et bunt hvide liljer

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville fylde den med min yndlings blomst pæoner :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

    Det meste af tiden ville den nok stå og pynte som den var i mit meget hvide og farveløse hjem, men så en gang i mellem ville jeg (med lidt hjælp fra svigermors blomsterbutik) pynte den med hvide blomster – gerne roser!
    Men den er så flot som den er! Og behøver hverken at stiles eller noget, men er smuk som den er! Især med resten af mine meget hvide ting!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amalie

      Det meste af tiden ville den nok stå og pynte som den var i mit meget hvide og farveløse hjem, men så en gang i mellem ville jeg (med lidt hjælp fra svigermors blomsterbutik) pynte den med hvide blomster – gerne roser!
      Men den er så flot som den er! Og behøver hverken at styles eller noget, men er smuk som den er! Især med resten af mine meget hvide ting!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle Lønne Hoffmann

    Vasen vil være et smukt element i mit hjem, og den vil få plads på min hvide skænk i soveværelset, det sted hvor jeg nyder at være allermest – da det er stedet hvor jeg kan slappe af og koble fra.

    Mvh Michelle

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

    Den vase behøver slet ikke at blive stylet, den er perfekt, præcis som den er :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Poulsen

    Jeg har allerede en lille med røde striber og har planer om at få den store med min farvede striber, dertil synes jeg jubilæumsvasen med guld/bronze striber ville passe perfekt ind ved siden af idet farverne netop ikke er stylede sammen! Jeg tror at den røde mod den mintfarvede mod den bronze farvede, stående i en asymmetrisk trekant på mit rå og helt ubehandlede gamle træ kabelrulle bord, fyldt med sløsede brudeslør (små hvide blomster) ville bringe noget ukontrolleret feminint til min ellers lidt sterile og drengede lejlighed.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Blomster i lange baner selvfølgelig! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Jensen

    Jeg vil give den til min dejlige svigermor, som lige for tiden er gået ned med stress fordi de har en meget syg datter. Hun kæmper hver dag! Jeg synes derfor hun skal have en rigtig flot vase som denne og kunne putte glade farver i den i form af diverse blomster ude fra hendes have! ☀️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stinnefh

    Jeg ville skabe et legesyg look i hjørnet af min stue med den helt store kähler i grøn og sort, den lille i grøn og så for at forene disse med det gyldenbrune træbord det skal stå på – jubilæumsvasen. Jeg elsker at disse vaser er ligeså pæne med som uden blomster og at de laver så mange forskellige variationer der kan mikses!

    Kh Stinne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie vk

    Jeg ville style den ved at placere den på min hvide skænk ved siden af mine små grå vaser og stående billeder i grove sorte rammer. Således vil den skille sig ud blandt de minimalistiske items. Krydser fingre ❤️❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tror jeg vil sætte den på min kogeø i vores nyrenoverede køkken. Med køkkenredskaber i. Den vil passe perfekt til de råoppussede mursten og resten af køkkenet som er i en lysegrå nuance.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Jeg ville plukke en stor buket markblomster, valmue, kornblomst og alle de andre sager. Og så ville jeg sætte den i min vindueskarm i spisestuen, hvor jeg vil kunne nyde den hver dag!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Xia Wu

    Jeg vil sætte en stor buket hvide liljer i!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er den fin! Jeg ville tage min niece med på torvet, så vi kunne købe skønne blomster til den og sætte den på mit nye spisebord :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anu

    Beautiful giveaway! This vase would look perfect on my white dining table and as white flowers are my favourites I think there will be always a bunch of fresh white flowers in it.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Celine

    Jeg ville style vasen på min skibskiste med en masse forårsgrene med skud på, og ved siden af skulle der selvfølgelig være to af mine flaskegrønne flasker med stearinlys ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja

    Den smukke vase skulle stilles i vindueskarmen i køkkenet med masser af hvide tulipaner, men et meget Hvidt og minimalistisk køkken vil den lyse så smukt op når solen står ind af vinduet. Kh. Katja

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vivi

    Jeg vil holde “opsætningen” minimalistisk, så vasen kommer til sin ret. Så den ville stå på min hvide lave reol ved siden af en lille hvid lampe.
    Og så ville jeg sætte solsikker i den. Så kan man kun blive glad :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Iben

    Jeg ville vente til vinter, finde nogle fine, bare grene og spraymale dem i sort med en enkelt af dem kobber- eller guldfarvet, stille grenene i vasen og lade det pynte på mit spisebord.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annika

    Jeg ville stille den på mit runde spisebord med hvide bonderoser. Der ville den stå så fint under min kobber genbrugslampe :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Denise

    Uuuh, hvis det var mig der vandt, så skulle den vase forkæles med friske blomster hver uge (eller hver gang de trænger til at blive skiftet ud), som passer til årstiderne :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I have this amazing art print with gold accents on my wall (‘Out Of Control’ by Naja Conrad-Hansen). Next to it stands a cabinet on which I would place this vase. I wouldn’t put anything in it, I think this vase is an art piece on itself and doesn’t need any decoration. It would look amazing next to my art print, the golden colors would compliment each other greatly!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine Gertz

    Åh, den vase altså

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Iben

    Jeg overtager min allerførste lejlighed på fredag (!!) og er i fuld gang med at købe møbler. Jeg har valgt en nordisk, industriel stil som brydes af blåtoner og kobber. Vasen her ville passe perfekt til mit “lænestolshjørne” med en grå ilva polo lænestol, sidebord fra ikeas nye kollektion i mørkt træ og en standerlampe i kobber med rundt hoved – og så ville jeg selvfølgelig tilføje vasen et bundt lyserøde pæonier og stille den sammen med to smukke små lyngbyvaser!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Obsen

    Den skulle styles med de smukkeste grønne chrysanthemum på min hylde med Vee Speers-pigen iført gasmaske og med en rottefælde i hånden ✔️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne Juhl

    Først vil jeg bruge den i september til en tøse hygge aften. Der skal den fyldes med isterninger

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

    Jeg ville sætte den på badeværelsesbordet med en buket hvide orkider, med to kobber skåle foran, med smykker i.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Jeg ville stille den på mit spisebord og fylde den med hvide blomster. Den ville passe perfekt ind efter mit større indretningsprojekt her henover sommeren. Kronen på værket.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid B R

    Åhhh, den er så smuk!!!

    Jeg ville placere den på mit hvide spisebord med friske blandede blomster fra haven :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

    Den fine vase, der skulle fyldes med hvide bonderoser, ville pynte på mit lille bord af poppeltræfiner, der står ved siden af min sorte Eames gyngestol med et hvidt lammeskind :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • JulieM

    Jeg er lige flyttet i lejlighed og har endnu ikke rigtig fået erhvervet mig nogle “pynte-ting”, så i det første stykke tid, vil den få lov at shine i al sin pragt i en næsten tom lejlighed. Dog vil den med tiden også kunne være en start til, at få tilføjet nogle flere farver og nuancer i vores ellers så sorte og hvide lejlighed og til dens farveforskræmte ejer ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nat

    Wow, det er virkelig den smukkeste vase. Jeg ville uden tvivl putte smukke bonderoser i (hvis disse kan skaffes nu), og så skal den stå
    sammen med min kobber stage fra Hay. Tak for en dejlig blog, jeg krydser mine fingrer- det ville nemlig være en fantatisk specialegave til mig selv:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria ørum

    Jeg ville stille den på min kommode i min entré, fylde den med blomster fra haven…åhhhh hvor jeg håber :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe Bille

    Den skal selvfølgelig fyldes med hvide liljer

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Jeg ville sandsynligvis have den stående i vindueskarmen med mine marmorkasser og hvide blomster i krus fra Royal Copenhagen. Dét ville sørme være fint!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • katrine h

    I min nye lejlighed, på mit nye plankebord (hjemmelavet selvfølgelig) og så med smukke pæoner i

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Jeg ville bruge vasen til at sætte et særpræg på min kommende, meget tomme lejlighed. Den ville klart være med til at skabe noget personlighed.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville stille den i min lyse vindueskarm sammen med mine hvide Lyngby-vaser og hvide Kubus-stager. Jeg ville fylde den med årstidens blomster: hvide roser om vinteren, hvide pæoner om foråret, hvide hortensia om sommeren og hvide snebær om efteråret. Smukt, enkelt og det pift af varme, der mangler blandt mine hvide favoritter <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

    Den vase ville passe perfekt ind i mit hjem, jeg har mange kobber ting, så som Kubus4 By lassen, Tom Dixon ETCH, etc.
    Jeg elsker at få blomster, og hvis ingen giver en buket så køber jeg bare en selv. Så vasen ville ikke stå tom længe af gangen ;) hvilket ville være synd når den nu er så smuk!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Jeg ville style den med hvide pæoner og en bettonlysestage :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sisse

    På mit fine, gamle spisebord i teaktræ, helt enkelt med efterårsblomster og en kop kaffe on the side..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Modsat jer, vil jeg style den mere feminint! De gyldne striber vil være så fint sammen med en pudder-lyserød print med nogle søde ord, og nogle meget intense lyserøde hortensiaer i vasen. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea

    Jeg ville sætte den på mit flotte hvide sofabord fra HAY med en stor buket fine blomster i :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura Jakobsen

    En placering på min mørkegrå skænk, hvor den skulle være i centrum med et stort bundt grønne blade. Sammen med skulle der være træ, i form af to lysestager i naturtræ, marmor i form af et marmorligende fad under stagerne, samt et stort billede placeret bagved, kaldet “a visual compendium of cameras”, der består i 100 kameraer placeret i kronologisk rækkefølge, hvilket giver et antik look og noget kontrast. På fadet skulle stagerne placeres, og tættest ved den smukke vase, skulle en svagt grå/grøn vase stå!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne Arnskov Nielsen

    Jeg ville fylde den med de skønne solsikker, der skal falde ud til siderne.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke

    Åh den smukke vase skulle helt klart have ærespladsen i min OSB reol. Tror det rå look ville stå godt til den fine vase.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Jeg ville enten sætte den på mit sorte sofa bord, hvor den ville lyse op og virkelig komme til sin ret, måske sammen med et par bloklys på et lille hvidt porcelænsfad med guldkant, ellers ville jeg sætte den i vindueskarmen i min stue og fylde den med hvide bonderoser
    Jeg har slev lige købt samme vase med blågrønne striber og er så glad for den! Kobber udgaven ville gøre samlingen komplet :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristine V

    Super fed konkurrence.

    Jeg ville fylde den smukke vase med en af mine absolut, yndlings-sommerblomster: Georginen. Gerne plukket hjemme i Fru Mors have – Alternativt kunne lidt indkøbte fra blomstertorvet ved Kongens Nytorv, måske gøre tricket.

    Og så lige med en lille farvet Lyngby vase ved dens side :-)

    Tak for det fine indlæg :-) Mvh. Kristine.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Jeg ville style den med forskelligefarvede nelliker gerne i lyserød, pink og orange!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebecca

    Jeg ville fylde vasen med smukke tulipaner i alle farver og stille den i min helt hvide, vindueskarm! Det ville gøre min kedelige udsigt til en anden bygning så meget sejere! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicolai Adler

    Ville fylde den med lige præcis de blomster konen vil ha’, for så kan du få den i bryllupsgave d. 12/8

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Jeg ville stille den i stuen på mit skrivebord, da det er her kæresten og jeg opholder os mest, og derfor kan få størst glæde af den.
    Den skal placeres under mine ugle og elg doodle-tegninger, og i den vil jeg putte en efeu, som kan falde ned langs siden af vasen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Jeg ville stille vsen på min FRAMA hylde og lade en Kaj Bojesen abe sidde op ad vasen, for at understrege kombinationen af det klassiske design og de moderne, som vasen symboliserer. For at bryde med de brunlige nuancer og samtidige understrege Kählers design ville jeg også placere en lille kaktus i en hvid Kähler Mano kop på hylden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniella Lind

    Jeg ville sætte nogle flotte hvide franske anemoner i. Tror det ville være rigtig fint :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Jeg ville style den med den buket blomster, som jeg netop har fået tilsendt til mit arbejde i dag af min søde kæreste. Den ville give mine lysestager i vinduskarmen et ordentligt spark!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Hvis jeg vandt denne vase, så ville det være en fin udflytningsgave til mig selv. Den skulle fyldes op med en masse blomster (når pengepungen vil tillade det) og sådan set generelt lyse op året rundt… :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vasen vil pryde mit bord med smukke roser fra haven

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirstine Henriksen

    Jeg drømmer og drømmer om denne meget fine vase, jeg havde desværre shoppe-forbud på grund af større rejse til USA på tidspunktet hvor den skulle have været forudbestilt. Så jeg måtte ikke bestille den, hvilket for fortryder gevaldigt nu. Jeg har ledt med lys og lygte efter denne smukke vase.
    Den vil få en meget fin plads på vores sorte ikea spisebord i stuen, og være her hvor kærestens hjembragte buketter, besøgendes blomster, niecens selv-indsamlede blomster i farmors have osv. osv. de ville alle sammen højst sandsynligt blive placeret i denne ultra smukke vase.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Jeg ville style denne fantastiske vase på mit hvide spisebord, med et par grene med enkelte små hvide blomster eller blot grene med små grønne skud af blade, for at give vasen plads til at stråle uden at blomsterne ødelægger det :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne Kofoed Thimm

    Jeg vil dele den smukke vase med mine gæster, sætte den på mit fødselsdagsbord d. 23.august og fylde den med brombær-ranker og blodrøde georginer, som markerer hvor hjertens glad jeg er når vi alle er samlet 4 generationer fra 3 – 97 år.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne Kofoed Thimm

    jeg vil dele den smukke vase med mine gæster, og sætte den på mit fødselsdagsbord d. 23. august, fylde den med brombærranker og blodrøde georginer, som markerer hvor hjertens glad jeg er når vi alle er samlet 4 generationer fra 3-97 år.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Lütken

    Jeg ville sætte vase på min hvide lave højglans reol der står op ad min nymalede mørkegrå væg. Vasens farver ville være smuk og komplementær til den mørke farve på væggen og fremhæve spisebordets varme træfarve. Jeg ville putte fine grene i nu, og til vinter ville den blive prydet med gran.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Jeg ville nok bruge den uden noget i,synes den er flot i selv..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Sikke en fin konkurrence! Hvis jeg er så heldig at vinde vil jeg starte med at fylde dem med hvide fresier og stille den på vores rå træ-sofabord. Det tror jeg ville skabe en fin kontrast.
    Krydser fingre.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle nielsen

    Den skal simpelthen fyldes med hvide liljer og gives i kobberbryllupsgave den 16. August 2014, til min veninde, og hendes mand, der fortjener den.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emil

    Jeg hedder Emil og jeg bor sammen med min ven Mads i Århus. Vi bor i en lejlighed, hvor vi har meget få dekorative ting. Vi har fået foræret møbler af familien, og vi har et par enkelte drengeværelsesplakater som hænger inde hos os hver. Da jeg kom ind på jeres blog og så vasen, vidste jeg, at det var nu jeg skulle sætte mine fødder ind i den (for mig), ubetrådte indretningsverden, og finde ud af hvad det egentlig er for en lejlighed, jeg i fællesskab med min rumbo gerne vil bo i, og hvilke ting der skal vise vores smag. Vi har et fælles køkken i vores lejlighed som ikke får meget sol, og ideen skulle så være at vasen skulle stå i vinduet, så den kunne skinne som et Gustav Klimt maleri og reflektere nogle af solens stråler ind i vores fælles rum, hen mod efteråret og vinterens kortere dage. Hvilke kammerater den skal have i køkkenvinduet ved vi ikke endnu, men Indtil da, må den stå i sin egen pragt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Jeg ville stille den i min vindueskarm, men en flot buket blomster :) Den ville passe så fint i mit nye værelse, i ny lejlighed.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

    Jeg vil sætte den på mit lille bord i stuen med en flot sommerbuket :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Jeg ville sætte den på mit nylakerede egetræsbord ved siden af et sæt antikke messinglysestager. Vasen skulle inde holde få solsikker, som jeg synes er den lækreste, “nede-på-jorden”-blomst. Så fint

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville fylde den med et par store hvide blomster, og stille den i min hvide vindueskarm. Her skulle også stå mit smykke maleri med teksten ‘White ink.” og selvfølgelig et min HAY-hånd fuld af mine ynglings smykker!
    Virkelig lækker give-away! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

    Jeg ville have den stående ovenpå en rustik træ-reol fyldt med bøger

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina Hansen

    Den skal stå op af mine kobber farvede lysestager, med mine indrammede tegninger af bjørne, og fyldt med hvide blomster ud fra sæsonen :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helt klart med en troldegren – der skal pyntes op med (et par!) af lillepigens hjemelagde pynt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte S.C.

    Hej! Hvor er den skøn. Jeg opholder mig meget to steder, nemlig ved skrivebordet og i køkkenet, så jeg vil klart placere den i mit lyse køkken med smukke akutelle blomster, gerne spiselige. Pt vil jeg fylde den med lavendler, som jeg er helt vild med i madlavningen lige nu, og de dufter så skønt og har en smuk farve. Og den vil få sin plads på et plankebord med selskab af en hvid Kähler Illumina stage og et lyst Nigella Lawson kagefad med glaslåg med dagens bagværk i.

    God weekend!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Jiiiiir en fed konkurrence. Jeg ønsker mig så meget jubilæumsvasen, og da jeg snart har fødselsdag, så ville det være perfekt at vinde den her :)
    Jeg ville klart style vasen sammen med nogle brune, beige, kobber og hvide ting. Jeg ville nok sætte den på min Stockholm TV bord fra Ikea, som er i valnød, da denne giver et godt samspil med striberne på vasen, og så sætte nogle smukke blomster i selvfølgelig :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Randi

    Den ville se meget flot ud på mit mahogni-brune klaver under en koldnålsradering af en kat, som er i en ramme der matcher klaveret.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Hagemann

    Jeg ville sætte smukke hvide liljer i vasen, også skulle den stå på mit hvide antikke spisebord :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Hagemann

    jeg håber svaret blev sendt :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Marie

    Først ville jeg stille den på den hvide reol, hvor den skal stå og skinne. Til jul vil jeg så give den fuld gas med troldegrene og masser af guldpynt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Vil fylde den med sæsonens smukkeste blomster – den skal jo være fremme året rundt :-)
    Den vil blive placeret på en af mine fantastiske træ-møbler, så den kommer til at stråle op i det rå look.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

    Hvis jeg var så heldig at vinde den smukke vase, skal den gå til min dejlige mor.

    Men hvis jeg selv skulle style den ville jeg placere den på mine At Bo reoler i lyst træ ved siden af min sorte “hus”lanterne fra Normann. Jeg ville plukke noget *pænt* ukrudt og sætte i vasen, hvilket ville skabe en god kontrast til det mere fine og feminine kobbervasen udtrykker.

    Håber jeg vinder vil så gerne kunne forære vasen til min mor. Har forgæves kigget efter den i butikkerne og hun snakker ikke om andet :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Jeg villa give den til min bedste ven, som nok ville stille den på hans kæmpe hvide spisebord, eller på hans Omann Junior palisanserskænk, og der ville den gøre sig godt :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria S

    Jeg ville stille vasen på mit hvide hay-spisebord og have nogle simple, let-udsprungne grene i, som vil komplimentere mine stole i træ (fdb-stole i sort med umalet sæde) til rigtig fint.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid Tangaa

    Jeg ville style den på mit spisebord, som er ubehandlet træ, under min Hammerborg lampe hvor jeg er ved at få malet den sorte skærm hvid, med lidt grønt – ikke for nuttet, måske en bambusbakke under med lidt strandsten. Eller bare i al sin smukke enkelthed på mit gamle teak-tvbord som jeg bruger som opbevaringsmøbel, ved siden af en hvid orkidé.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Vasen ville stå perfekt med nogle blomster i ved siden af mit smykkestativ, som er fyldt med diverse guld og bronze-farvede smykker! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville style den ved ar placere den på en guld potte fod (sådan en udskåret en med små hjul på) den skulle stå i en vindueskarm med marguritter i :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte

    Da jeg synes at Kähler vaserne er SÅ fine i deres eget design, synes jeg, at det er netop vasen, som skal være i fokus fremfor en buket blomster af den ene eller anden art. Derfor ville jeg pynte vasen (yderligere, hvis det da er muligt) med nogle fine enkelte grene, som har et par bitte små fine hvide blomster på sig. Jeg tror det enkelte look, lader vasen være i fokus, men samtidig tror jeg, at de små hvide blomster vil passe rigtig godt til det hvide på vasen.
    Hvor vasen skulle finde plads i min lille lejlighed, ved jeg ikke endnu. Men da jeg kun lige er flyttet ind, er der stadig tendens til at flytte rundt på tingene, til man vil have det lige nøjagtigt som man vil/måtte ønske.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Jeg vil style vasen med bonderoser. Jeg elsker bonderoser som blomst, duft og farve! De er bare skønne..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Jeg ville style den med virginsk vinterbær (mørkbrune grene med røde bær) – så ville den stå så fint i vindueskarmen klar til at gå efteråret og vinteren i møde.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Storm Petersen

    Jeg vil sætte den smukke vase på mit nye hjemmelavede spisebord, fylde den med friske blomster og sætte den sammen med en lille porcelænsfigur jeg har arvet og muligvis en lysestage jeg har købt på et marked i israel. Perfekt kombi af nyt, hjemmelavet og antikt :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Jeg ville style den flotte Kähler vase på mine oldemors gamle egetræskomode, med en buket langstilkede roser, i sart lyserød, som får kobberfarven til at træde frem i bedste vis! Ved siden af skulle der selvfølgelig stå mine fine sorte enkelt lysestager, fra ByLassen. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Neist

    Jeg ville helt klart komme nogle smukke solsikker i.
    De er indbegrebet af sommer og ville være vidunderlige der i grundet deres gule farve.
    Og så skulle den pynte på min kogeø.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maia

    Jeg ville stille den på hjørnet af mit skrivebord, det ville højst sandsynligt sjælendt holde blomster, da jeg bare ville glem de stakkels fine… Men skulle det være, ville den huse en buket fine hvide tulipaner, gebera eller lyserøde pioner (lidt Blair Waldorf har man vel lov at være). Her ville den pynte fint, og give kontrast til en ellers meget minimalistisk og maskulin indretning!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeannet

    Jeg ville give den til min bedste veninde og hendes kommende mand som en ekstra bryllupsgave.
    Jeg tror at de ville style den enkelt, sådan så den ville komme til sin fulde ret i deres enkle stilrene hjem.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lund

    Min mor fylder år på tirsdag og vasen står øverst på hendes ønskeseddel. Jeg har altid været ret vild med borddekorationer og -opdækninger og står tit for dem til festlige anledninger. Jeg ville derfor enten style vasen på spisebordet med en flot, hvid buket blomster i eller pakke den ind i fint papir og bånd og forære den til min kære mor :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Høj

    Jeg ville sætte den på mit lille sofabord og fylde den med pæoner. Jeg elsker de store, bløde blade! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kia

    Orh – den er såååå flot! Jeg er tosset med den!
    Jeg har snart fødselsdag, hvor man måske var heldig at få en lille buket af kæresten og de skal jo stå smukt ;-) Har allerede gjort plads på min gamle ny-arvede 50’er skænk i teak, med mine skateboards hængende i baggrunden og et fuglebur med en udstoppet fugl i – det kunne se forrygende ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Den skulle helt klart stå i min vindueskarm med liljer og med mine fine hvide fyrfadsstager ved siden af :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

    Jeg ville klart pynte den smukke vase med de flotteste roser fra forældrenes have! derefter skal den stå på bordet i stuen med andre flotte vaser og en skål med flotte kager ved siden af :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Kærsig

    Jeg ville style den med/på min mormors gamle træchatol, sammen med betonstøbte lysestager og et billede af min mor der danser i et vandfald i Italien.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Isabella

    Jeg ville stille den flotte vase på mit sofabord lavet af paller, og i den have smukke røde tulipaner for at opretholde femininiteten omkring vasen, hvilket samtidig sætter det i større kontrast til bordet.

    :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Jeg vil fylde den smukke vase med grøftens evige oversete dronning, nemlig blomsten fra skarntyden. Sammen med de hvide skarntyder vil jeg sætte lidt korn, for at give et mere “rodet” look.
    Vasen vil jeg sætte på et rustikt træbord, på terrassen, opdækket med Royal Copenhagens hvid-riflet stel.

    Smukt, enkelt og charmerende.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Alminde

    Jeg vil fylde vasen med smukke georginer fra min mors have og sætte den ved siden af min retro pladespiller, så det smukke og det mere rå opvejer hinanden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise r

    Vasen vil passe perfekt på den hjemmelavede rå reol i svensk lærketræ som min far er i gang med at lave til mig :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette Eriksen

    Jeg vil sætte en smuk buket i vasen og give den til min søde svigerdatter i fødselsdagsgave d. 21.08. – det er et stort ønske fra hendes side, men den er jo desværre udsolgt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Jeg ville stille den midt på mit nye (gamle) teak-spisebord, som jeg de seneste dage har renset og olieret for at få en flot, men stadig patineret finish. Vasen ville i sig selv være smuk nok til at løfte hele mit spise-område op med dens smukke gyldne skær – og kombineret med nogle simple pilegrene, ville vasen få endnu mere mulighed for at shine som den gør. Jeg er helt sikker på, at vasen ville kunne pynte så fint lige dér! ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

    Jeg ville style den feminie og labre vase med rå detaljer – beton og marmor.
    Gerne med min kobber-net-lysestage fra Søstrene Grene og på mit rå træ-sofa-bord :o)
    Jeg krydser lige mine fingre en ekstra gang denne lørdag!

    PS. elsker jeres blog og alle jeres fantastiske tips!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • På skrivebordet ved computeren, med hvide roser i og et skull ved siden af!

    Katarina Natalie
    http://katarinanatalie.dk/blog

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tror nok jeg ville lade min mor overtage den så vi har noget fint på spisebordet, måske fylde den med troldegrene! Eller nogle vilde blomster fra hendes kolonihave :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Jeg har forudbestilt den lille med håb om at få den store då de kan stå ved siden af hinanden med nogle grene fra vores troldhassel i vores have :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe

    Jeg ville give den til min mor :-)
    Jeg tror umiddelbart, at hun ville lade den stå for sig selv, da den simpelthen bare er pæn som den er (det ville jeg i hvert fald gøre).
    Det kunne være dejligt at kunne give igen til en person, der altid giver mig så meget:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Inge Jacobsen

    Altid fyldt med årstidens blomster. Det er den fineste vase jeg nogensinde har set.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • F. Madsen

    Jeg ville stille den på min reol ved siden af mine andre pæne vaser. Og gerne med en buket gule tulipaner i.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Denne fine vase vil være det første jeg sætter frem efter flytningen fra Odense til mit nye værelse i Aarhus. Vasen vil stå i strålende kontrast til de hvide vægge og de gamle velholdte stuk – især med nyplukkede æblegrene fra min mormors have!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillian

    Jeg ville style den med nogle store, flotte, hvide georginer.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg holder nettopp på å innrede et rom i vår leilighet, der det skal stå en rød hjørnesofa.
    Til rødt er jo GULLstriper utmerket, og i vasen hadde jeg villet satt feks en oasis oppi, for så å plassere min flotte hvite orkide, som nå står og blomstrer med 28 blomster på.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christian

    Jeg ville pakke den ind og give den som gave til min kæreste, som stå kunne bestemme hvad skulle i.

    Mvh Christian

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja

    Jeg ville lade min mor style den, for jeg ville give den til hende da hun har ønsket sig en længe og jeg virkelig synes hun fortjener den, efter alt hun har gjort
    For mig. (Kort sagt ville jeg ikke være her idag hvis det ikke havde været for hendes styrke)
    Så jeg krydser fingre :-) xxx

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Østergaard Jensen

    orgh jeg savler, vil så gerne have den!

    Jeg ville helt klart stille den i min vindueskarm ved siden af mine to smukke lysestager og så fylde den med flotte planter i grøn og hvid for at holde det stilrent og enkelt så den kommer til sine fulde ret!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Den skulle helt sikkert stå på mit arbejdsbord, lige ved siden af min metal lampe, beton skåle og et fint billede stående på bordet i baggrunden, med en masse hvide blomster i !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nora

    Jeg vil give den til min mor, som sikkert vil stille den i vores vindueskarm med tidens blomster fra haven! ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sisse marie

    Den ville skulle stå på min teaktræ kommode med en masse bonderoser. Ved siden af skulle mine lysestager af beton stå. Så noget råt og feminint.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara E

    Jeg ville bruge den til sensommerens smukkeste blomster, og nyde den hver eneste dag.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rigtig fed konkurrence og super godt indlæg! Elsker virkelig Kählers vaser, og den guld især også et hit!

    Jeg ville style denne virkelig fine guld stribede vase ved, at proppe nogle rå grene i med små knopper og få blomster på i hvidefarver.
    Det tror jeg ville skabe et virkelig fedt look, hvor man blander det fine guld med de rå grene :)
    Så er den perfekt til at pynte et sofabord, en vindueskarm eller et spisebord.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Den ville blive fyldt med en smuk buket nyudsprugne hvide Bonderoser, og placeret foran mit DIY runde spejl med læderbælte-strop, med inspiration fra jer :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Jeg ville helt bestemt placere den lige ved mit fjernsyn, der står på mit lækre hvide tvbord. Jeg ville plante en bregne i, så den rigtig ville kunne give liv på værelset!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville lade den stå som den er for jeg synes den er så flot i sig selv!:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ofelia Villumsen

    Jeg villa give den til min søde mor, da hun tilfældigvis nok for få dage siden, havde peget i et blad og fortalt mig at hvis hun var millionær – så var det den første ting hun ville købe!
    Jeg tror at hun ville stille den på vores antikke træbord fyldt med enten pæoner eller hvide langstilkede liljer :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne

    Skal helt klart styles med noglefriske blomster og skal placeres lige under min fine opsats, som tilføjer vasen et mere råt udtryk :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Jørgensen

    Den er jo gudesmuk den vase der!!
    Jeg er meget til det enkelte for tiden – så defor ville jeg stille vasen på mit hvide højglans bord, og sætte den ved siden af nogle af mine gode loppefund som jeg har gjort mig for nylig ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne hørlyk

    Jeg fylde den med blomster i mange farver. Stille den på vores rå træ spisebord ved siden af mit fantastisk flotte petroliumsblå kahler fad. Fadet er fra 1970’erne. Carmen curler logo i midten. Såååå skønt!! Købt på Bornholm i år

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette

    Jeg ville style vasen med gamle krogede magnolia grene som ville klæde vasen helt enormt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville style vasen ved at lade den stå helt alene på et hvidt bord og hænge plakaten med smukke Scarlet Johansson i smoking på væggen oven over. Jeg vil måske ind i mellem glæde vasen med en smuk blomsterstilk fra en orkide eller en buket smukke roser. Den ville opfylde ALLE mine drømme om stilrent smukt design, og ville være en daglig glæde for mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Freja

      Jeg ville helt klart sætte et lille træ ned i vasen således at man ville kunne have vasen stående hele tiden :) Den skulle stå i vores soveværelse og skabe et mere “naturligt” look i lejligheden

      jeg krydser fingre:-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Jeg ville selvfølgelig også finde noget rigtig fint grønt at stille i den. Den ville bliver placeret på hjørnet af mit skrivebord så jeg ville kunne nyde synet af den hver dag, nu når skolen og alt hjemme arbejde begynder at komme igen… :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie

    Jeg ville style den smukke vase med flotte lyserøde peoner og stille på et flot træmøbel

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Junker

    Vasen ville pynte så fint i min, endnu meget tom for nips lejlighed, da jeg lige er flyttet ind. Jeg ville sætte vasen ved min Nelson Mandela plakat af Anton Corbijn og så ville jeg sætte nogle smukke bonderoser i vasen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbeth Keller

    Jeg vil helt sikkert stille vasen på mit nye, rå hjemmelavede plankespisebord! Vasen skal så fyldes med hvide liljer, hvilket vil skabe en fed kontrast til det rå træbord… Ved siden af vasen skal en sort servietholder i jern indeholde påhvile servietter med dyreprint på. Hvis jeg vinder vasen, sender jeg et billede af det! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Mette

    Vores have er fyldt med røde, gule og hvide georginer i alle størrelser og udseender, så i denne sensommer vil vasen blive stylet med disse på skift :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

    Jeg ville stille den ved siden af min kubus stage på min hvide hylde – helt enkelt. Den er smuk i sig selv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jesper Cortes

    Jeg vil fylde den med vingummibamser og andet slik, til en god gang fredags Disnye sjov med mine børn

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Hvis jeg vandt den smukke vase, ville jeg style den ved siden af min Bob Dylan plakat og min fætters tegning i en fin lille guld ramme, som begge står på mit teak chatol. Desuden ville de flotte messing striber stråle ved siden af min gamle flaske grønne stol. Og så ville jeg selvfølgelig sætte de smukkeste friske blomster i vasen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandie

    Jeg ville stille den i min vindueskarm ved siden af mine fine hvide fyrfadslysestager, og sætte flotte hvide liljer i

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Jeg ville bruge den lidt utraditionelt i køkkenet, med fine hvide grydeskeer, piskeris osv.
    Ville pynte så yndigt i min nye lejlighed :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tenna Mari Slater

    Jeg har lige fået malet hele mit værelse, og lavet fuldstændig om.
    Så den ville passe så godt ind i alt det nye!
    Jeg ville stille den frem sammen med min bronze lampe, på mit lille træ bord ved siden af mit skab… vasen er så smuk i sig selv, at den sagtens kan stå uden noget, men den er også perfekt til at samle de smukkeste blomster i ! eller troldehassel grene, som man pynte med hvad end man lyster ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Marie Hansen

    Jeg ville fylde den med hvide roser og stille den på min kogeø

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • A.K

    Den skulle stå i vindueskarmen ved siden af to enkle lysestager :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Jeg ville fylde den med store smukke hvide pæoner og placere den på mit skrivebord :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Vester

    Ville style den med nogle enkle grene og lidt grønt, for at vasen kan få lov til at shine. Så det er vasen og ikke blomsterne man kigger på :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

    Jeg ville style den på mit tv-bord, som pt består af to slidte (og dermed rustikke) halv-paller stablet oven på hinanden. Vasen skal fyldes med hvide fresiaer og samtidig have en kobberfarvet fatning m. sort ledning og stor pære hængende over sig – hvis ikke to ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabine larsen

    En buket fra haven – en blanding af roser, stauder og krydderurter :) herlig duft…..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Sofie Birkemose

    Når man bor på et lille kollegieværelse, er pladsen til pompt og pragt begrænset. Dog skal pladsmangel ikke sætte en stopper for mulighederne for at forskønne det bette værelse, hvorfor den flotte vase ville tage sig fantastisk ud i min røde vindueskarm – selvfølgelig fyldt med røde bonderoser. Det skal jo helst matche ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anni

    Vasen ville skulle stå på det hvide spisebord i køkkenet med en buket af havens blomster :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Bode

    Jeg vil sætte den på min hvide kommode med en stor og flot buket hvide margueritter :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Silvia mørup

    Jeg vil pynte den med lyserøde roser og grønne blade

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den skulle helt sikkert stå på min nyophængte Ekby reol med en masse smukke grønlige og hvide blomster :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Niels C Nielsen

    Ville stile den ved siden af min pyntetuba. Messing mod messing!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ea Dicte

    Denne vase er så fin, og ærger mig sådan over, at den blev udsolgt så hurtigt! Jeg mener, at den ville se super fin og enkel ud, ved blot at lade den stå uden noget i, f.eks. ved nogle levende lys og et par billederammer på en hylde, og lade den “tale for sig selv”. Samtidigt ville en smuk buket blomster pryde den så flot. Man kan jo selvfølgelig altid skifte lidt ud, lige efter humør :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie W

    Den ville få den majestætslige plads i vores fine karnapvindue med en stor buket hvide blomster i og kubus lysestagen i kobber ved dens side.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbeth B

    Jeg ville stille den på min nye sorte granit ø med hvide høst syrener i.
    Er lige flyttet tilbage i mit hus efter 7½ måned i skurvogn på grund af oversvømmelse fra Bodil, så der trænges til forandringer.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ane Brandt Eriksen

    Jeg ville først og fremmest være ovenud lykkelig for at vinde – elsker generelt Kählers design, men omaggio-vasen er ifølge mig deres fedeste design, og det blev så lige dobbelt så fedt, da de lavede den i kobber. Jeg ville nok ikke gøre den store styling ud af vasen, da den er så fin i sig selv. Den ville pynte på mit gulv i soveværelset og tvinge mig til at have ryddet gulvet for tøj og lignende rod. Jeg ville kunne kigge på den inden jeg falder i søvn om aftenen og igen når jeg vågner om morgenen – winwin!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • N

    Jeg ville stille vasen på skænken foran min plakat med en orkidé i.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie-Louise nøhr

    Jeg ville stille den for sig selv på vores hvide spisebord med nogle hvide blomster i, der ville den pynte :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Nikolajsen

    Jeg vil style den med den tilhørende sæson. Til sommer og forår vil jeg style den med de smukkeste blomster og til vinter og efterår vil jeg style den med nøgne grene. Hertil vil jeg placere vasen et sted hvor det præcis er vasen der er i fuldt fokus og kombineret med noget enkelt og let!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Jeg ville sætte den på spisebordet og fylde den med grønne planter og lidt brudeslør og bare lade den tale for sig selv (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

    Jeg ville sætte lyserøde roser i vasen og stille den i min brede, hvide vindueskarm. En meget feminin styling – men jeg elsker kombinationen af guld og lyserød og er lidt af en tøsetøs!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christian

    Tankerne fløj i første omgang omkring humleplanten, da det gerne skal holdes lidt maskulint. Rent praktisk bliver det dog lidt besværligt, så jeg vil nok ende med at bruge nogle valmuer, hvor der er lidt historie med opiumskrigene. Samtidigt er det et symbol på de faldne soldater i 2. verdenskrig, hvilket passer fint til en stor tegning af en kæmpende soldat, som jeg allerede har hængende.

    Baggrundshistorien til tegningen er, at en ven lavede den for 8-9 år siden. Den blev solgt til mig, da vi begge var studerende, og han manglede euro til en tur, hvor han tomlede den ned gennem Europa. Teksten “Fight the war, fuck the law” er også en god samtalestarter. Det tænker jeg både et maskulint og personligt præg. Samlet vil det desuden se godt ud på en antik mahogni kommode i entréen.

    På sigt kan det være, at jeg stopper et par troldegrene i den, så børnene kan hænge nogle ting, der vækker gode minder.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Jeg ville stille den på mit runde bambusbord, men nogle flotte grønne blomster i :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emeli

    Jeg ville style vasen med hvide liljer, og så ville jeg stille den på et råt sort træbord.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan Gejl

    I min verden er det vigtigt også at huske soveværelset som et rum, der skal indbyde til hygge med særlige ting. Vasen passer perfekt til det hvide look vi har og skulle stå i vinduet sammen med et par lysestager og en blomst. Det ville virkelig være dejligt at vågne op til.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja

    Den er så smuk i sig selv, at den ikke behøver blomster. Så størstedelen af tiden vil den formentligt stå uden ved siden af mine Kahler lyshuse. Ellers vil jeg fylde den med hvide roser eller liljer. Alt pryder en rose

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Jeg ville style den smukke vase med smukke hvide pæoner! Fingers crossed!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Morten

    Jeg ville give den til min hustru, som lige har skænket os den dejligste lille pige og forgæves har jagtet vasen. Den skulle stå på vores hvide spisebord og være fyldt med hvide gerberaer!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

    Jeg ville putte smukke blomster i, plukket fra vores skønne have :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe tinggaard

    Lige nu står de flotte solhatte så fint ude i haven. Så jeg vil klippe en 5-6 stykker og stille i vasen. Tror den flotte lilla farve vil passe godt til de fine striber på vasen:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Anker

    Jeg vil style den med årstidens farver, der sætter den helt rigtige steming i rummet. Lige om lidt er det jo tid til et hav af fede grene med kogler og lyng – hvor ikke nyde årstidens farver året rundt kombineret med den smukke smukke vase! Den ville skulle pryde vores alrum, da det er det rum, hvor vi opholder os det meste af tiden! Rigtig god søndag!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Hvis jeg vandt denne smukke vase, så vil jeg style den sammen med nogen grene hvor der er knogler på! Så passer det sammen med by nord temaet i mit hjem :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Seeberg

    Jeg er vild med vasen i sig selv. Med Kählers design, hvor det guld bryder med det rene og hvide, synes jeg, at vasen i sig selv bare er pæn at have stående. Jeg synes, man skal lade det være så enkelt som overhovedet muligt. Jeg vil derfor ikke putte noget i den, men derimod måske stille den på en sort skænk, så man rigtig lægger mærke til vasen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Per grøn Madsen

    Med en enkelt pød rose da vasen er køn i sig selv

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Per grøn Madsen

    Med en enkelt rød rose da vasen er køn i sig selv

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Jeg ville sætte denne fantastiske vase ved siden af min Kay Bojesen abe. Det mørke teak træ vil bare være fantastisk ved siden af den smukke messing farve som vasen har.
    Selve vasen vil jeg fylde med smukke hvide liljer og hele atmosfæren omkring vasen vil emme af perfektionisme, stil og elegance og samtidig vil udtrykket være særdeles klassisk.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liv Pedersen

    Ville købe den flotteste buket blomster og stille den på min hvide bænk, hvor den vil pynte SÅ flot! Drømmer om den her vase!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Vasen er så smuk i sig selv, at jeg forestiller mig, at den vil gøre det fantastisk godt alene midt på mit spisebord fyldt med smukke, vilde blomster :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den skulle stå og stråle på mit tv bord med smukke bonderoser i!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan vist lige nå at være med i konkurrencen. Bedre sent en aldrig :-)
    Hvis jeg vandt en Kähler Omaggio Jubilæumsvase, skulle den pynte lige her! (se link) http://www.masjasblog.blogspot.dk/2014/08/hvis-jeg-vandt-en-kahler-omaggio.html
    Mvh.
    Masja Richter Aalstrup

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • stort tillykke. Den er også bare så fin. :0)

    smil Lene :0))
    http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Jeg ville ikke give den den store styling da jeg synes den er virkelig smuk og fortjener at stå forholdsvist uforstyrret med årstidens blomster.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne Nielsen

    Fed vase- jeg ville sætte den på den bedste placering i stuen og fylde den med hvide rosrt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] Looklab.dk – HOMESiCK » KÄHLER: VIND EN OMAGGIO …Translation: You now have the opportunity to win this beautiful anniversary vase from Kähler. … Så ville jeg putte en stor flot buket i den …GO TO WEBSITE! […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NORDIC WOLVES