TREND: STRING FURNITURE

6 X FLOWERPOTS


 photo Dias1_zpsfad36698.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Urtepotteskjulere – så bliver det næsten ikke kedeligere, hva’? Haha, ej. Jeg elsker at have lidt grønt rundt omkring i mit hjem, men er simpelthen så træt af, at jeg ikke har nogle urtepotteskjuler, så jeg tænkte; hvorfor ikke gå på jagt? Well, I did – og der er faktisk rigtig mange fine derude, hvis man bare vil give det lidt tid. Jeg har samlet nogle af mine favoritter herover, hvor jeg især er vild med den klassiske, enkle urtepotte, som vi kender fra gamle dage (nr. 6). Den rødbrune farve er en ret lækker kontrast til min ellers lyse indretning. Har I en favorit? :-)

Translation: Flowerpots – then it doesn’t get any more bored, huh? Haha, well. I just love having some green in my home, but I don’t really have any nice flowerpots, so I thought, that I would look for some. I did – and I also found some nice ones. You can see some of my favorites above, and I especially love the classic, simple flowerpot as we know it from old days (nr. 6). I think the reddish-brown color is a rather delicious contrast to the rest of my bright decor. Do you have a favorite? :-)

Tatiana.

7 COMMENTS

 • Pernille Jørgensen

  Jeg er vild med nr. 2 og 5. Er faktisk selv på jagt efter fine potteskjulere, så fedt med dette indlæg!! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  I think my favorites are 1&2. I love the geometrical forms and “new” ways of designing a pretty basic flower pot. Nice post!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 6’eren går aldrig af mode (hos mig ihvertfald)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Jeg har de mørke potter fra HAY og dem er jeg virkelig glad for. Kan godt lide de er enkle og lidt rå :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Et lille tip: Nr. 6 kan købes hos langt de fleste isenkræmmere i mange forskellige størrelser til 15-40 kr. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] you like plants? I love all of these flower pots that Homesick shared on her […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 6′ er super fin, er også super fin på terrassen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TREND: STRING FURNITURE