DOWNTOWN PLUS: -50% PÅ "NOMAD DOT" SOFA

ILVA FAVORITES

 photo Dias1_zpsd7a2acdb.jpg photo Dias2_zps3bae5561.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

Som nogle af jer måske ved, arbejder jeg i ILVA, og derfor må jeg altså virkelig holde mig selv i skindet for tiden, hvis jeg altså ikke vil ende med at være helt broke. Ã…rsagen er selvfølgelig alle forårsnyhederne, og dem er der kommet virkelig mange lækre af af slagsen! Mit hjerte banker særligt meget for det runde betonbord, som egentlig er et havebord, men jeg drømmer om at bruge det som spisebord i stuen. Det ville være en perfekt kontrast til vores sillebensparketgulv og hvide Eames DSR. En idé min kæreste dog slet ikke er med på. Bah! (gode overtalelsesmetoder modtages med kyshånd). Hvad synes I i øvrigt om ILVA’s sortiment og nyheder?

Translation: This post is about the Danish furniture shop ILVA. Only shops in Denmark and one placed in Malmö Sweden.

Camilla Marie

4 COMMENTS

 • Maria

  Rejs væk en periode, så di kæreste rigtig kan komme til at savne dig. Når du så kommer hjem er han blød som smør og går med på alle skøre ideer. Alternativt: bliv rigtig ked af noget, så han går med på fjollede ideer for at muntre dig op :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Synes spejlet er super fint! Kan også godt lide din idé med at bruge betonbordet som spisebord, så du må lige få manden med på den idé. ;)
  Det eneste du lige skal være opmærksom på ved betonflader er, at man virkelig skal være forsigtig med porcelæn osv., fordi der meget lettere går skår i det når man sætter det på et betonbord end ved et almindeligt bord. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DOWNTOWN PLUS: -50% PÅ "NOMAD DOT" SOFA