"Y CHAIR" BY TOM DIXON

HOMESICKS ADVENTSKALENDER: VIND MUMI KANDE & KRUKKE

 photo mumi_zpsc15a859a.jpg

Tredje advent allerede! I dag er der en alt for sød kande og krukke på højkant fra Arabia – med Mumi-motiv på! :-D Mumi-keramikken fra Arabia er både populært blandt børn og voksne med barnlige sjæle (læs: blandt andre os), dels pga. det fine layout, men også de følelser det vækker i folk. Vi husker i hvert fald tydeligt dengang, hvor det var Mumitroldende i morgen-TV, der kunne få os ud af fjerene, og så sad man der med sin cornflakes og sit mælkeskæg foran fjernsynet og blev helt glad i låget af mumisangen “..her kommer Mumi, her kommer Mumiiiii”. Gør lige jer selv den tjeneste at gense introen her, så kan dagen kun blive god :-)

For at deltage i konkurrencen er det eneste I skal gøre, at skrive i kommentarfeltet hvorfor I gerne vil vinde.

Konkurrencen slutter mandag d. 16. december kl. 18, hvor vinderen får direkte besked på mail og offentliggøres her under. Good Luck.

KONKURRENCEN ER SLUT, OG DEN HELDIGE VINDER BLEV SIGRID, SOM HAR MODTAGET EN MAIL FRA OS! :-) HUSK AT LEGE MED IGEN PÅ SØNDAG, HVOR DEN SIDSTE LÆKRE ADVENTSGAVE KOMMER PÅ HØJKANT!

VI EFTERLYSER SAMTIDIG SIDSTE UGES VINDER, CECILIE E. JENSEN. DU BEDES KONTAKTE OS PÃ… MAIL! :-)

Photobucket

231 COMMENTS

  • Simone Bumdgaard-Pedersen

    Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde dette vildt flotte mummi sæt fordi at det er ren nostalgi og fordi jeg bare synes det kunne være fantastisk at eje, og ved lige hvor det skulle stå! ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte Lang Hansen

    Det er vildt sødt! Ønsker mig alt med Muumiii! :D ♥♥♥

    charlottehansen83@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Hede

    Jeg har længe haft øje på de fine mumi-krus. Husker tydeligt mine første år i folkeskolen, hvor jeg altid tog på skolebiblioteket for at låne de søde mumi-bøger/billedbøger

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Bonke

    Bare fordi det er så super fint, og fordi det ville være en daglig glæde at se på ved siden af den specialeskrivende computer (måske endda med pebernødder i krukken og kakao i kanden). :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bianca

    Åååårh Mumiiii!
    Jeg husker tydeligt de morgener hvor jeg vågnede op til Mumitroldene.
    Jeg bliver altid kaldt My når jeg har knold i håret (ikke fordi jeg ser sur ud eller er rødhåret), men blot fordi jeg har meget tyndt hår og akurat kun lige kan have en lille dut lige midt på hovedet, som My. Ha!
    Og så minder Mumi mig også om tiden på min højskole – vi ledte og ledte efter min venindes Mumi-kop fordi den blev stjålet! (Still not found!) Mysterie… Nå, men jeg krydser fingre, og vil virkelig gerne vinde, for at mindes gode tider :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Jeg synes jeg fortjener at vinde, fordi jeg længe har drømt om noget af de finurlige Mumi ting man kan finde, men da jeg hverken har tiden eller pengene i øjeblikket, så kunne det være helt fantastisk at vinde dem her!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yasmin

    Ligesom jer er mumi for mig også forbundet med barndommens glæde, og så er jeg helt vild med det fine porcelæn bl.a. Kanden der står på min ønskeseddel til jul :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Ipsen

    Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde fordi jeg synes at mumitroldene er noget af det skønneste! For mig er det bare tryghed og glæde. Der er heller ikke længe til jeg skal flytte hjemmefra, derfor ville det ikke være dårligt at vinde dette sæt :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    Jeg skal vinde det her fordi jeg flytter hjemmefra efter jul, hvilket jeg glæder mig til! Selvom det bliver rart at komme væk fra sine forældre, vil det være dejligt dagligt at blive mindet om sin barndom :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Løvfall

    Jeg vil rigtig gerne vinde det fine sæt for at udbygge min lille samling, som min kæreste faktisk gave mig først kop til. En sommerferie var vi i sommerhus og tog ind til den nærmeste by for at ose i deres gågade. Her forelskede jeg mig fuldstændig i det lyserøde kærlighedskrus, som han godt kunne se, at jeg var nød til at eje, hvis han skulle have mig med hjem igen :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mumitroldene er et dejligt minde fra min barndom og Arabia laver nogle ret søde ting, på en meget oprigtig måde!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Christiansen

    Jeg elsker Mumi! Har tre koppe i forvejen og dette vil helt sikkert være en fin tilføjelse. Grunden til, at jeg er vild med Mumi-universet er, at det er helt originalt, forunderligt og også lidt uhyggeligt. Jeg husker tydeligt hvor bange jeg var for hatifnatterne som lille, hehe.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Nyborg

    Jeg vil gerne vinde dette fine sæt, så jeg kan give min søster krukken i julegave :-) Vi var begge begejstrede for mummi i vores barndom, så det ville være en fin lille ting som minde, på vores tid med mummi :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalie

    åh det ville være for vildt at vinde dem; det er kun et par dage siden, jeg fik at vide, jeg har fået et kollegieværelse fra februar, så har pludselig fået travlt med at hamstre inventar, da jeg er bortrejst det meste af januar. mumierne ville simpelthen være sådan et godt tegn, så god en begyndelse på hjemmefra-livet!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Ørum

    Fordi jeg elsker mummierne :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Rud Hansen

    Jeg er en stor fan af mumitroldebe! Jeg er altid blevet kaldt my, og jeg er så småt begyndt at ønske og samle på krus og sakse med mumi troldene! Så det ville redde min dag :-) god jul!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilie s

    det er jo den rene nostalgi, egentligt var jeg lidt bange for den tegneserie da jeg var barn, men som voksen kan jeg nu se at der ikke er noget at være bange for;) så af den grund ville jeg ikke være bange for at have det fine sæt stående på bordet, for det er da for sødt:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så fin! Perfekte julegave til min søster, som elsker mumi-porcelænet! Krydser fingre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe dejgaard Jensen

    Åh jeg elsker Mumi kopperne, skålene, fadene, krukkerne og alt det andet! Det er så sødt og dejlig barnligt på en fin måde :) jeg har selv samlet næsten alle kopperne, et fad og et par skåle. Så derfor ville de her passe rigtig godt ind i min lille samling :) de ville føle sig godt tilpads er jeg sikker på :) og så er det ovenikøbet min fødselsdag – så det kan ikke blive bedre ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise N

    Jeg må nok hellere vinde sættet, fordi jeg altid har været lidt bange for Mumi’erne. Tænker at det muligvis er på tide at få bearbejdet frygten i en alder af 35 år?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Kristoffersen

    Jeg kunne godt tænke mig at vinde, fordi jeg har et blødt spot for mumi, og kanden og krukken har stået højt på min ønskeseddel længe. Og så ville det være et lille lyspunkt i en mørk og hård specialeprocess, samt en så fin julegave til mig selv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øj de er fine – krydser fingre for en ekstra fødselsdagsgave :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chanette

    Jeg vil gerne vinde, fordi at jeg simpelthen knuselsker mumierne og mumiserien fra Arabia. Jeg samler på krusene og vil rigtig gerne udvide samlingen. Jeg bliver altid i godt humør, når jeg hører titelsangen og bruger stellet – der sidder gode minder i. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    Jeg sidder midt i 3. g og har ødelagt julehyggen totalt ved at stresse over SRP som skal afleveres lige om lidt, og alligevel sidder jeg og trykker replay, den mummi sang er jo fantasisk, minder mig om min dejlige barndom som er alt for langt væk mit i denne stressende SRP tid.
    Det ville være så vildt hvis jeg kunne sidde og kigge på disse finde mummi trolde, og huske på livet ikke kun er SRP karakter og lektier, men at der også er plads til smil og glade dage :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla H

    En årgang blev jeg altid kaldt My, fordi jeg er så lille og altid har mit hår op i en knold midt på hovedet – jeg kunne derfor godt tænke mig at vinde sættet, fordi jeg blev mindet om Mummitroldene hver dag, dengang jeg blev kaldt My – jeg ville igen blive mindet om dem hver dag, hvis de fine Mummi ting stod og pyntede i mit køkken :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Schlappi

    Jeg ville ønske mig denne gave, da jeg mindes om min barndom i Holland.. hvor jeg altid så mumi .. gode tider :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg samler ikke selv på Mumi-porcelænet, men det gør min lillesøster, så jeg vil meget gerne vinde, så jeg kan give det til hende i julegave. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina H.

    Fordi mumi er fantastisk, og de er så fine – og min konto er broke efter julegave køb!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone K

    Hammerhyggeligt med Mumi-motiv! Det kunne også være en fin anledning til at begynde at samle på de Mumi-kopper, jeg altid sukker lidt efter, når jeg ser dem på blogs og i butikkerne ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte Ellen Rasmussen

    Altså når man er vokset op med mumi som barn, så er det bare ligesom om man aldrig rigtig vokser fra det igen :-) Jeg elsker mumi, det er så sødt!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne grand

    Jeg vil rigtig gerne vinde denne kande så jeg kan forære den til min kæreste, for hun samler på mumi-stellet

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine S.

    Jeg vil hjertens gerne vinde den skønne krukke og kande af samme årsag, som du beskriver ovenfor; nemlig nostalgien. Man bliver så glad af at betragte de velkendte barndomsfigurer og kan således knytte sig lidt til dem hver dag, når voksenlivet og stressen presser på :-)

    Mange adventshilsemer
    Katrine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke

    Jeg ville elske at vinde sættet og give det videre til min lille niece på 6 uger. Hun ville selvfølgelig ikke få så meget glæde af det lige her de første par år, men mumi repræsenterer for mig en fantastisk, magisk eventyrverden, som hun helt sikkert skal indvies i, når hun bliver gammel nok – og så er det bare mega fedt at hun allerede fik en indgang til det som baby ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Glerup

    Håber simpelthen på at vinde, fordi dette skønne sæt bringer nogle barnlige drømme og tanker til live… Det handler om at rejse, og turde drømme både store og små drømme <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Jeg kunne rigtig godt tænke mig at dette sæt, fordi det simpelthen er så fint og for mig meget nostalgisk.

    …og tænk engang, så er det også min fødselsdag i dag – så det ville jo være en slags ekstra og meget dejlig fødselsdags/advents-gave!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline

    Sidder midt i rigtig dum eksamensforberedelse. Skal op mundtligt mandag, og har siddet siden kl 08.00 i morges, og kan stadig ikke finde ud af det.. Men da jeg så jeres indlæg med Mumi, og hørte sangen igen, kom der alligevel et smil frem. Og når Mumisangen kan redde kedelig eksamenslæsning, så tør jeg slet ikke tænke på, hvor meget glæde en kande og krukke vil gøre:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana k

    Jeg vil gerne vinde fordi… Fordi de mumier bare er så søde og man ville føle sig som en rigtig hyggeligst, ved at anvende de to!:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Jeg elsker de små mummitrolle, og er helt vild med alle de små kopper, krukke osv. der bliver lavet med dem! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Celine

    Min mor elsker Mumi-keramikken! Hun har selv haft to kopper med Mumi-motiv på førhen, men de gik desværre i stykker, under min søsters fest, hvilket hun var så ked af.
    Derfor er jeg sikker på, at det ville være en sikker julegave til hende i år!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Årh, hvor er de fine! Dem ville jeg virkelig gerne vinde.
    Jeg har i forvejen et enkelt krus med Mumi, og jeg ville med glæde kunne udvide min samling en smule! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah K

    Åh, jeg har lige fået en ny nevø for tre måneder siden. Han er så dejlig, og vil meget gerne kunne føre min yndlings tegnefilm/serie videre, når han bliver lidt ældre.
    Men hold da op, hvor er det nostalgisk!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebecka

    Jag vill gärna vinna för att jag precis flyttat ihop med min första pojkvän, och det är verkligen en speciell känsla att få inreda sitt första hem! Dessutom är Mumin-trycken helt fantastiska och skulle bli en perfekt julklapp till min pojkvän:) kram!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette Aarre Dalsgaard

    Vil gerne vinde fordi herhjemme har vi alle vores legesind i god behold, voksne som børn.
    Desuden har manden smadret vores sukkerskål…mænd og bone china tsk tsk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

    Ej hvor fint! Elskede at se Mumitroldene da jeg var lille og mangler lige præcis sådan en lille kande, så håber jeg vinder :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gina B.

    Jeg vil så gjerne vinne fordi i år har jeg virkelig fått øynene opp for interiør og home decor. Jeg har funnet min stil og det kiler i magen når jeg tenker på å kjøpe leilighet.. I år har jeg desverre brutt med mine studier i London på grunn av selvfølelsen… så dette hadde vært en fin liten julegave.. Jeg liker virkelig bloggen. xxx

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Florette

    Jeg håber virkelig på at vinde! Jeg har altid elsket mumi og især My er gode minder fra min barndom. Jeg flytter snart i ny lejlighed så ville elske at have noget nyt med til at pynte i det mindre kønne 80er køkken som samtidig giver tanke til gode barndomsminder.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ejer endnu intet med Mumi, men sukker ofte når jeg ser det rundt omkring. Det er så fint! Det ville være en super lille ekstra julegave :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ulrika Landström

    Jeg har virkelig lang tid ønsket mig en kande! Noget jeg mengler meget her hjemme… Og jeg har i flere år fået mumis julemug i julegave fra min bror, så de ville også passe godt sammen :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Ravn

    Eeeeeeelsker Mumitroldene! Og jeg synes at det fine porcelæn med lækre moderne former og det hyggelige Mumi motiv er helt perfekt i en børnefamilie som vores hvor vi også sætter pris på det lækre design!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil rigtig gerne vinde disse mumiting til min veninde. Hun er vild med mumi og det ville være en skøn ekstra julegave at give hende :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Hansen

    Uhu, den der mummi kande kan da gøre sur morgenmælk frisk igen og mine mislykkedes vanilje kranse fine. Oh de måtte godt bo hos mig, alle troldene og lille my ..
    Kh Trine Vejle

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicole Henriksen

    Fordi det er en fed præmie :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie Uhrenfeldt

    Åh en fin gave! Jeg skal vinde fordi jeg lige har fået en ny hylde op i køkkenet, hvor kanden vil pynte så flot på, sammen med mine mumi krus :-D Tak for yndlings bloggen!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine B

    Fordi det er helt vildt fint!

    Og så fordi jeg forhåbentlig får en lille baby til sommer – ville vække begejstring i sådan et lille menneskes liv med de kære mumitrolde.

    Jeg elskede dem i hvert fald selv, da jeg var lille – og gør det sågar stadig ;)

    Kh. Stine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Fordi alle i min mødregruppe drikker vildt meget mælk i deres kaffe så almindeliige små mælkekander er helt håbløse – og så er sættet bare helt vildt fint og passer perfekt ind i min mummi-samling :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Jeg vil gerne vinde det skønne mumisæt. Hvorfor? Jamen, fordi jeg da ikke kan undvære det.
    Jeg samler på krusene, og når min lillebror på snart 4 kommer på besøg, er det blevet en sport at spotte det nye krus i samlingen.
    Desuden er en af mine kammerater og jeg kendt som Mumi i Snorkfrøknen blandt vores omgangskreds – jeg er Mumi, og han er den pyntesyge Snorkfrøken. :)

    Rigtig glædelig 3. søndag i advent.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • pernille

    Jeg elsker mummierne. Derfor! :0) glædelig jul

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Jeg vil gerne vinde, så både mig og min 3 årige søn kan blive varme og glade når vi kigger på det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina Willads

    Jeg er og bliver en sucker for mummi, og har altid været det :) Elsker alle de fine ting, der bliver lavet med det! Ville virkelig redde mit humør, og måske bringe mig lidt i julestemning, i en virkelig presset og hård eksamenstid, hvis jeg blev den heldige vinder! Vil krydse alle mine fingre og tæer :) Ps: Tak for altid fantastisk inspiration – både her og på insta!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Det minder mig så meget og den gang jeg var barn og så Mummi i tv om morgenen – elskede det og at starte morgen igen med Mummi ville være så skønt :)

    Dejlig advent til alle :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sonia Hvidt

    Sikke en fin giveaway! Hvis jeg vinder skal både kande og krukke gives til min mor, som igennem mange år har samlet på mumitingene. Hun er virkelig en voksen med barnlig sjæl og jeg ville elske at give hende de her fine ting i julegave!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fordi det bare bringer en masse gode minder frem om hyggelige barndoms stunder :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne Thing

    Fordi jeg er begyndt at samle på Mumi keramik og allerede har erhvervet mig koppen med samme motiv! Den er så fin og jeg er blevet glad for at drikke kaffe af den :-) De to stykker keramik ville være kærkommende i samlingen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Uhhh, mig, mig, mig…..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Juhuu, jeg elsker Mumi. Jeg har to fine kopper i forvejen, og tænk hvor godt en lille mælkekande og en krukke til pebernødder ville passe til?? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katharina

    Fordi mig og min venninde var mega bange for mårren da vi var 3-4 år gamle, eller hufsa som hun hedder på norsk hvor jeg kommer fra! Vi blev ved ned at skræmme hinanden med hende og det var så sjovt/skræmmende!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tea

    Fordi det er så fint og nuttet, og lige hvad jeg mangler i mit køkkenudstyr ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Wedderkind

    Fordi det vækker så mange minder fra barndommen! Og så også fordi det er så fint :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marlene

    Fordi sættet er vildt sødt og jeg ville elske at se på det hver dag :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • anne

    Jeg vil så gerne vinde! Midt i et stort projekt på uni mangler jeg sådan et fantastisk sæt til at gøre mig glad (og lidt i julestemning). Det er finurligt, fantastisk og flot!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Augusta

    Jeg skal vinde det sæt, for jeg har en kæmpe svaghed for Mumi! Min far sang Mumisangen da jeg var en lille pige, mens han gyngede mig. Derudover er jeg typen, som er ligeglad med, at hele min klasse griner ad mig, så jeg er ved at flippe helt ud over EN HEL MUMI butik i London, og går ind og bruger alt for mange penge på nøglerunge, postkort, kopper og postkort i en alder af 19 år :)

    Krydser fingre. – Det sæt kunne ikke få en bedre ejer!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

    Jeg vil virkelig gerne vinde dette flotte sæt, da jeg lige er flyttet i ny lejlighed efter min ekskæreste og jeg gik fra hinanden, og efter at have delt et hjem i to, mangler man virkelig mange ting!
    Mangler nogle ting, der giver lejligheden sjæl, og gør den til mit HJEM, og til det vil Mummierne, der vækker barndomsminder, være helt perfekt! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Til januar tager jeg på udveksling til Australien i forbindelse med mit studie. På den ene side er det MEGA fedt, og jeg glæder mig vanvittigt meget. Men på den anden side gruer jeg over, at jeg skal forlade min nyindrettede lejlighed, som jeg (med MASSER af inspiration fra jer) endelig er blevet tilfreds med. DIY-spejlet med læderemme, det rustikke DIY spisebord, Ikea-glaskrukker med tekst definitioner af hvad der er i, fine ikea skærebræt i træ med læderrem…og jeg kunne blive ved. Homesick er min bibel og jeres DIY projekter er mine evige overspringshandlinger. Men nok om det. Sagen er, at jeg ved, det bliver svært, at gøre mit lille kollegie værelse i Australien lige så hyggeligt og rart at være i som min lejlighed. Men med en mummi krukke på hylden er jeg da kommet et lille skridt henad vejen. Den vil pryde lejligheden og samtidig minde mig om Danmark, når jeg er afsted. Win win. :) God Jul til jer!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Hej Ladies :-)

    Hvorfor jeg gerne vil vinde disse smukke krukker?

    Jeg er lige flyttet i lejlighed med min kæreste og hans 3 årige datter. :-)
    Hun har fået sit helt eget værelse for aller første gang i sit liv og hun elsker det. Jeg er stadig ved at gøre det pænt og hyggeligt for hende på værelset og krukkerne vil passe helt perfekt, da hun i julegave får en Mumi lampe fra Le klint. Så kommer der en rød tråd i værelset.

    Derfor vil Mathilde og jeg gerne vinde de flotte krukker. :-)

    OG hvor har i bare fået jer en al for lækker blog. Meget inspirerede og meget af det er brugt i vores nye lejlighed. Især en del af jeres DIY julepynt. Bliv ved med det flotte arbejde! :-) Held og lykke med eksaminerne og god jul.

    //. Louise. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie K

    Fordi det er sådan et fint stel! Glædelig 3. søndag i advent :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Det er jo ren nostalgi og det flotte mummi sæt ville pynte i mit køkken :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva Steffenhagen

    Fordi de var så en stor del af mit barndom :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

    Jeg har en svaghed for krus og kopper og kander og har længe kigget på alle de Mumi-ting man kan få, men har ikke lige haft de ekstra penge til det. Desuden minder Mumi-troldende mig om min søster, som jeg mistede for et halvt år siden, da vi altid så det sammen i tv, da vi var små.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Jeg elsker mumitroldene! De er de sødeste og samtidig mystiske væsner der findes :D jeg har allerede nogle af kopperne, og jeg er fuldstændig vild med kanden og krukken!
    Lækker giveaway- og glædelig 3. Advent

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette S

    Jeg æææælsker hele Mumi universet! Og så vinder jeg aldrig noget, så det kunne være skønt at vinde disse:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Stadsgaard Johansen

    Er helt pjattet med Mumi og tænker at varm chokolade en kold vinterdag vil smage endnu bedre af hygge og lidt eventyr, serveret fra den fine kande:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Lund-Rasmussen

    Åh hvor vil jeg gerne vinde det! Jeg er ikke bleg for at indrømme, at jeg stadig ser Mumitroldene og har dem alle sammen på DVD (okay – jeg lyder som en freak)! Men jeg har skrevet disse ting på ønskelisten, så jeg ville blive VIRKELIG glad for at vinde det! :-)

    – Cecilie
    Cecilielundrasmussen@hotmail.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde dette mummi sæt til min veninde, som er vild med mummi! :) hun tager på højskole til januar, og det ville være så fint, hvis hun hver morgen kunne drikke sin kaffe af et krus, som jeg havde vundet til hende – det er nemlig lidt småt med pengene for tiden :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • mummi<3 Kan da piffe op alle morgenbord<3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille S

    Jeg kunne rigtigt godt tænke mig dette Mummistel! Siden jeg var lille, har Mummi været en stor del af mit liv – jeg så det ALTID i fjernsynet!
    Mummi har samtidig en særlig betydning for mig, fordi min mormor – eller min mummi, fordi mummi betyder bedstemor på finsk ;) – er fra Finland og hendes søstre sendte mig altid Mummi film i gave – dog på finsk :-/ Så, Mummi har en ganske særlig plads i mit hjerte, hvorfor dette stel ville være en dejlig gave :) Glædelig jul og tak for en god blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Min skønne skønne lillesøster samler allerede febrilsk på alt mummi stel, trods en alder af 15 år ;-) der ville være perfekt at kunne give hende den til jul – kan kun forestille mig hvor glad en søster jeg ville få :)
    Fed konkurrence – tak!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Christensen

    Jeg ville elske at vinde dette sæt fordi det er ren nostalgi! Det var mit absolut yndlings tv program da jeg var lille og husker tydeligt hvordan min søster og jeg lavede en hule af stole og tæpper når vi skulle se det. :D
    Derfor, hvis jeg vinder gaven, vil jeg også give den til min søster som et sjovt minde fra vores barndom. Hun har været en rigtig stor støtte for mig igennem en svær periode.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadia Pedersen

    Jeg vil gerne vinde fordi jeg er 19 år og er ved at gøre mig klar til at flytte hjemmefra, men jeg skal købe ALT udstyr selv, så det kan kun blive ikeas billigste og kedeligste, derfor jeg ville elske at kunne pryde mit kedelige køkkenservice med et sødt og pænt mummi-sæt :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Jeg savner virkelig mumitroldene! Og det er de fineste kopper, skåle og kander de laver.
    Jeg har lige købt mit første flytter-hjemmefra-voksen-ting, som er af Paul Pava, og jeg tror, Mumitroldende vil klæde det rigtig godt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

    Åhhh, den sang er ren nostalgi!! Jeg vil gerne vinde, fordi sangen i sig selv bringer så mange rare minder frem, fordi Mummi er det bedste – og fordi jeg allerede samler på krusene, hvorfor sættet her vil passe perfekt ind!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen Strand

    Ville rigtig gerne vinde dette fine sæt, da min bedste veninde Ingrid har samlede på Mumi kopperne i flere år nu, så ville være skønt at kunne give hende disse to fine ting i julegave, så hun kan udvide samlingen(-:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadia

    Jeg kunne rigtig godt tænke mig dette fine stel, da det bringer mig tilbage til min barndom, hvilket jeg sætter stor pris på i denne tid, hvor jeg er ramt af anoreksi. Dette gør, at jeg fastsætter mig meget i gamle værdier, da det er her jeg finder ro for en stund.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Uhh en fin konkurrence. Dem ville jeg gerne vinde, det ville se fint ud sammen med mine andre mumi ting.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna M. Hansen

    Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde dette sæt, da der ikke er noget som Mumi, der kan få et smil frem på mine læber.

    Det er nostalgisk og bringer minder frem om det glade og bekymringsfrie børneliv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jasmin S. Conradi

    Hvor er de bare fine! Jeg kunne vildt godt tænke mig dette fine sæt fordi min kæreste og jeg lige er flyttet sammen og ikke rigtig har nogen ting endnu som vi er sådan rigtig glade for, men de her ville da være helt perfekte i vores nye hjem (: krydser fingre for at de går vores vej!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia Christoffersen

    Min kære svoger har netop dette til at stå på sin ønskeseddel. Det kunne jo være fantastisk at overraske ham, med en lille ekstra julegave :-) (og han vil med garanti bliver mere glad for dette, end den deodorant jeg har købt til ham)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Tuxen

    Jeg vil sindssygt gerne have dette fantastiske sæt, for som du siger, så bringes der bare noget barnligt og nostalgisk op i en. Da man var mindre(i hvert fald for mit vedkomne) så var julen den bedste tid på året, men de seneste par år, har julen ligesom fået en mindre rolle i mit liv. Det ville uden tvivl gøre julen så meget bedre, at få mit yndlings tv-show(som barn) som kande og krukke!
    God jul herfra, og tak for en faktastisk blog, i er min største inspirationskilde :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Reenberg

    Hvor er det dog fint, og jeg ville elske at eje det.
    Ikke blot fordi at det er super fint, men samtidig går jeg på efterskole og bor på en afdeling, hvor vi har en hel samling, hvor dette søde sæt vil passe perfekt. Det ville ikke blot være mig der fik glæde af det, men samtidig også de 7 andre jeg bor med.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

    Er blevet helt skudt i Mumi efter vi har fået en lille pige her i efteråret. Det rammer nemlig både voksne og børn. Så fint. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe J.

    De er jo alt for skønne! Mumierne er bare barndom :-))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Jeg vil gerne vinde, fordi jeg (sikkert lige som alle jer andre) synes, at Mumi-serien er noget af det sødeste! Måske et kedeligt, men i hvert fald et ærligt svar! :-P

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi Paaske

    Jeg vil gerne vinde, da mit kælenavn er Mumi, så præmien passer ret godt til mig ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    Jeg ville glæde mine veninde med Mumi sættet… Hun er helt syg med mumitroldene så det ville være den perfekte overraskelse!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Lækker adventsgave! Jeg kunne godt tænke mig at vinde da mummitroldene minder mig om min barndom, mine forældre var på det tidspunkt sammen og det var en rigtig god tid. Mummitroldene var min absolut yndlings tegnefilm som barn og derfor vil jeg utrolig gerne vinde, ren nostalgi.
    Krydser alt hvad jeg kan!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Dupont

    Jeg kunne rigtig gerne tænke mig at vinde fordi jeg simpelthen ELSKER Mumi! Jeg begyndte at samle på de forkskellige kopper fra Arabia sidste år og vil rigtig gerne udvide min samling med en lækker kande og krukke!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde E

    Jeg vil så gerne vinde fordi mumitrolderne er/var mine yndlings figurer.
    Jeg elskede at se deres tegnefilm og havde små figurer af dem.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natascha

    Hvem elsker ikke mumi?? Det min ynglings tegneserie figur fra min barndom og hvem bliver ikke glad ved at høre deres melodi. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde dette mumi sæt, da jeg fortryder jeg ikke købte det, da jeg var i Helsinki.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rigtig glædelig juletid og 3.advent i denne smukke lune tid:-)

    Jeg ville da gerne vinde de pragtfulde Mumitrolede keremik, jeg er vokset op med børnetv som var Mumitroldene, jeg elsker de figurer. Og smukt design til keramik, genial idé at udføre disse.
    Da min datter har leukæmi og er meget syg og igen i år bruger sin julemåned på Rigshospitalet, så vil jeg krydse fingre for at jeg kan vinde og dermed forære gaven til min datter.

    Tina Hoffbeck
    http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra Pedersen

    Fordi mummiverdenen er og bliver et fantastisk skævt univers som på mange måder undrer og fascinerer mig. Det vækker minder fra barndommen om lørdagsmorgener på sofaen med fjernsyn og dufte fra køkkenet, mens familien senere samledes om morgenmaden. Dejlige værdier :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    IIIIIH Jeg vil gerne vinde denne konkurrence! Jeg er måske ikke den mest trængende i mumi-ting – men det er jo fordi jeg samler på det! Indtil videre har jeg 6 kopper, 2 glas, en skål og et englespil og jeg ville elske at kunne føje kanden og krukken til min samling – især fordi, det er et motiv som jeg ikke allerede ejer.
    Men hvorfor er det så lige, at jeg skal have flere mumi-ting til samlingen?
    Jo, jeg er for nylig blevet moster til den sødeste lille nevø. Han havde fået en fin lille pose med mumi-motiv på og han ELSKER at kigge på det. Jeg elsker, at min lille nevø er lige så vild med mumi, som jeg er – og når han bliver ældre skal jeg selvfølgelig servere varm kakao i mumi-kanden og småkager i mumi-krukken til ham :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh, det er SÅ fint! Jeg vil gerne vinde, fordi det ville passe så fint ind i min nuværende samling. Den kunne nemlig godt bruge de her elementer – de står faktisk allerede på min ønskeliste ;) Jeg krydser fingre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

    Mummi vækker min barnlige sjæl!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura Skovhave

    Jeg vil gerne vinde, så jeg kan starte min egen samling af de fine kopper og skåle!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine K

    Fordi det er SÅ vanvittig sødt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Holst

    Jeg vil gerne vinde sættet fordi jeg er en af de voksne med barnlige sjæle som bare er helt vild med Arabias Mumi-ting. Jeg har i forvejen en lille samling af Mumi-skåle og Mumi-krus, og hertil ville krukken og kanden bestemt passe godt ind! (Kanden står faktisk på min ønskeliste)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

    Jeg er lige flyttet hjemmefra, så jeg kunne i den grad godt trænge til at supplere mit billige stel og køkkenting med nogle lidt finere Mumi-ting :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Jeg skal vinde denne uges adventskalender, fordi jeg snart flytter hjemmefra og samler sammen til at kunne fylde mit fremtidige køkken med smukt porcelæn, og så ville dette Mumi-sæt da passe så fint ind!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Edith

    Jeg ville gerne vinde, fordi jeg har en veninde der elsker mumitrolde og selv samler på kopperne. Dette ville være den perfekte julegave til hende :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadja

    Har lige siden jeg var helt lille kaldt min faster og onkle for mummimor og mummifar, og tænker på dem hver gang jeg ser disse. De er super fine, og ville være en perfekt ekstra julegave eller forsinket julegave :-)))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie J

    Jeg ville elske at vinde dette sæt, da jeg om ikke så længe skal flytte hjemmefra, og økonomien nok ikke rækker til så meget luxus på den front. Og man kan jo ikke argumentere for at mummi ikke er luxus! ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maiken

    Hejsa!

    Ja, jeg voksede jo op med mummi troldene pa fjerneren og de var mit yndlingsprogram. Og selvom jeg er en del ældre ;) sa syntes jeg altså stadigt de er søde!

    Maiken

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Hansen

    Fordi jeg elsker mumi troldene, så det altid som barn.
    Og skal flytte hjemmefra til sommer, så det ville pynte fint i min nye lejlighed! :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea

    Ih, jeg vil så gerne vinde det her som en ekstra julegave til min søster. Hun er så vild med Mumi :)Hun venter barn, så alt hun har ønsket sig i julegave er ting til baby.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Fordi de er så søde, og fordi min skønne veninde er den største mummi fan – så kan det enten blive en lille julegave, eller en god grund til at hun skal komme forbi oftere til te eller kaffe ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Buhl

    Jeg vil gerne vinde denne giveaway, for at kunne give gaven til min veninde. Hun er meget glad for mumi, da den lille serie bringer barndom og tanker frem fra hendes familie i Finland. Sidste sommer havde hun købt den fineste notesbog med mumi motiv med hjem til mig fra Finland. Hun tænker altid på andre, og er den dejligste veninde man kunne ønske sig. Jeg vil gerne vise hende, at jeg også tænker på hende. Glædelig jul!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mari-Louise

    Ihh hvor er de fine! ☺️

    Dem vil jeg gerne vinde, da de for det første ser smukke ud på trods af det barnelige touch og for det andet fordi de bestemt minder om barndommen og tiden der er brugt på mummitroldene.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Hjortkær

    Vil gerne vinde fordi jeg da bare knus elsker de skønne finurlige mummier… (Er kommet over min paniske angst for Lille My fra jeg var barn). Og så er det jo i grunden bare super skønt med lidt uventet forkælelse:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line R

    Sættet ville være en helt perfekt som en ekstra julegave til min lille kusine :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Jeg håber at vinde disse fine Mumiting som kan få smilet frem hos os når vi pakker hele vores hjem ned og står uden bolig 14 dage i januar!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line S.

    Jeg var vild med Mummi som barn, og det fine sæt ville sende mig en tur ned ad barndommens gade! Og så er det da bare flot og sødt på samme tid :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil rigtig gerne vinde fordi min mor er helt vild mumi troldene. Det ville være en perfekt lille før-jule-gave til hende! Og det er jo ikke til at stå for! xx

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida D

    Har som så mange andre ondt af mig selv i denne eksamenstid, så kunne godt bruge lidt forkælelse.
    Be om!

    :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • karen

    Jeg vil gerne vinde, så jeg kan invitere min niece på 4 år til fantastisk varm chokolade i den fineste kande og chokolade kiks i den lille krukke. Hun vil elske det! – og jeg vil gerne være en moster med en sej kande, som hun gerne vil drikke fra igen og igen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe Sahlgreen

    Sødt sæt :) skal vinde det fordi jeg mangler et sødt sæt til morgenen :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Hej!
    Det skal da klart være mig der vinder det lækre sæt der, fordi jeg lige oversætter mumisangen så man kan synge den med ordene bagfra:

    Røh un ella nrøb go ryd, gat dem so du åp rytneve. Rån Imum go Ffins ed råg i gnivs, ås reks red ne essam evojs gnit. Reh remmok Imum. Reh remmok Imum.
    Ås re nah reh undne gnagne. Mos dlort fa ne eksæ Imum gnarps. Ne elah trok go ne dut ås rots. Ned etsdeb dlort åp serov droj. Aj ted re Imum. Aj ted re Imum. Aj ted re Imum. Håå, aj ted re Imum. Aj ted re Imum. Aj ted re Imum.
    Artalalalalalalalalal. Artalalalalalalalalal. Artalalalalalalalalalal.
    Artalalalalalalalalal. Artalalalalalalalalal. Artalalalalalalalalalal.
    Artalalalalalalalalal.

    …og fordi at det i øvrigt ville passe skide godt sammen med mine 8 mumikrus!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla TT

    Jeg har – i hvad der føles som en uendelighed – ledt efter den perfekte gave til en lille 3-årig dreng, som jeg synes skal forkæles nu det endelig er jul igen. Jeg har allerede kigget på de skønne kopper og skåle fra mumi-serien, men det er ikke altid, at SUen rækker til lige præcis de gaver, som man gerne vil give. Jeg ville blive ovenud lykkelig, hvis Gustav kunne beriges med dette flotte sæt, så vi kan fylde skålen med slik, kanden med varm kakao og juledagene med de bedste mumi film.

    Glade julehilsner og tanker om varme pebernødder fra Camilla!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nora

    Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde mumisættet, fordi at jeg bare er blevet super forelsket i det søde print med Mumi!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sigrid

    Årrh! Min mor elsker mumi. Hun snakker heeele tiden, om alle de fine ting der er lavet. Jeg har købt en lille mumi ting til hende i julegave, men da jeg kun er 15 år bliver gaverne desværre ikke så store. Jeg ville elske at glæde hende med dette mumi sæt, hun ville bliver SÅ glad. Hun fortjener det, især fordi hun er midt i en eksamen lige nu og er en del presset – jeg tror hun ville blive rørt. Hun er en af de mennesker der sætter pris på folk og gør tit noget for andre.
    Jeg ville blive overlykkelig, hvis jeg blev den heldige person der vandt og derfor kunne overrække den til min mor.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Oda

    Åååå, barndomsminner! Mummitrollet var alltid en av favorittene. Dette settet var så fint!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sofie christiansen

    Først og fremmest, hold da op en dejlig blog i har fået kreeret! Jeg bliver altid fyldt med inspiration når jeg klikker ind!
    Dernæst, og vigtigst. jeg vil rigtig gerne vinde de fine ting med mummi motiverne, da jeg eeeeelsker mummi! Min barndom var fyldt med serien og bamser og hvad der ellers hørte til. Da jeg næsten lige er flyttet hjemmefra, kunne jeg derfor godt tænke mig at få noget så nostalgisk som minder fra min barndom ind i mit (næsten) voksne hjem. Jeg krydser fingre.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Jeg vil rigtig gerne vinde det søde mummi sæt, som jeg længe har haft et godt øje til :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Geo Sondergaard

    Jeg kunne godt tænke mig at vinde – ikke til mig selv, men så jeg kan forære dem til en veninde, som holder så utrolig meget af Tove Jansson!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sørensen

    Jeg er så småt begyndt at starte min lille “flytte-hjemmefra” samling, og disse ville passe perfekt ind i min lille samling og passe endnu bedre ind i min kommende lejlighed engang :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Mumi bringer rigtig mange barndomsfølelser frem igen, og så er jeg helt vild med motiv og farver på kanden og krukken her!
    Vh Tina

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja vind

    Min søster vil ELSKE disse sager og hvad er bedre end at forkæle hende (og hendes 3 drenge der sikkert også vil synes det var fantastisk)???

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Jacobsen

    Jeg har allerede fået koppen, hvor mumifar filosferer, så de her vil bare passe helt perfekt til! Det er ren barndoms nostalgi :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbeth

    Jeg er simpelthen pjattet med Mumi stellet. Hver gang jeg går forbi en stander med det så stopper jeg op og står bare: “eeejj, nåååårrhh.. IIIIIh, cuuuute” osv. Tror min kæreste er riiiimelig træt af det, så for hans skyld kunne jeg virkelig godt tænke mig at vinde. Så kan hans øre få en pause fra alt mit mumi hysteri :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena

    Fordi mumiting er det hyggeligste.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle Christiansen

    Fordi min bedste veninde fra folkeskolen er den største Mumi fan jeg kender!!! Hun er nybagt mor men er pt alene da faderen ikke kan komme til DK men de snakker sammen hver eneste dag og der er ingen tvivl om deres kærlighed for hinanden!! Synes hun fortjener dette sæt til hendes Mumi-krus samling i hendes nye lejlighed sammen med lille bebs! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lynghøjen

    Det er bare REN NOSTALGI, elskede Mummi Bjørnene som barn, DERFOR :-) Krydser fingre..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Svane

    Fordi jeg elsker mumitroldene, og fordi jeg er sat til at føde d. 3 marts, og min lille pige skal hedde My :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Mumi er så fint så fint og ville pynte på mit spisebord :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabine Kähler

    Fordi jeg ELSKER mumi!!! Jeg skreg bogstavlig talt da jeg så dette indlæg!!! Min mormor er fra Finland ligesom disse skønne skabninger!! Så er vokset op med dem og har altid elsket dem og deres univers! Er så forelsket i den kande og krukke!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Woler

    Samler selv på mumi stellet, men jeg ejer hverken kanden eller krukken. Det kunne være en perfekt julegave, og hvem elsker ikke Mumi?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker Mumi og alle de søde kopper, skåle og kander. Synes det er rigtig hyggeligt at drikke min the af om morgenen :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Jeg gad virkeligt godt vinde det her sæt – det er så fint! Så kunne jeg jo passende begynde at samle på mumi-kopper bagefter ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Therese

    Jeg kunne så godt tænke mig at vinde, fordi jeg eeeeeelsker Mumi, og det er det aller-fineste lille sæt, jeg længe har set :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stinna

    Mumi er barndom, og det er så sjovt med den renæssance, tegneserien har opnået. Håber at vinde, så har jeg altid en grund til at synge “Hvem gemmer sig ind’ i sin magiske hat, ham Muuumi” :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna F Nielsen

    Jeg gad super godt at vinde dette sæt, for så ville jeg give det til min søster, som er helt skudt i låget med mumi keramikken. Hun sidder pt i USA på udveksling men kommer heldigvis hjem til jul i næste uge, og det kunne være en så fin gave at give hende for at vise hvor savnet hun har været og hvor mange tanker jeg har sendt hende det sidste halve år! Jeg krydser fingre!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Thrue Hougaard

    Det kunne være så fedt at vinde de her ultra-fine ting, da jeg i et stykke tid har samlet på kopper – især mumi-kopper, som jeg har et par stykker af -, for at være klar til at invitere min søde mor på kaffe når jeg (forhåbentligt) snart flytter hjemmefra!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Nova Q. Poulsen

    Jeg skal vinde fordi jeg i torsdags fik en lille Mummi lykke figur af min kæreste inden jeg skulle igennem min 3. Operation i mit knæ. Så nu er jeg nedlagt i sofaen og kigger ofte over på min mini Mummi figur der godt kunne bruge lidt selskab i form af denne kande og krukke. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Jeg gad virkelig godt vinde mumi-sættet, dels fordi det bare vækker glade barndomsminder hos mig, og dels fordi jeg i noget tid har drømt om at starte en mumi-samling, men bare ikke har kunne finde pengene til det med min sparsomme SU. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilie

    Min søde søster er faldet pladask for de finde krus, og jeg ved hun ville blive så glad for at få en kande til hendes samlig. krukken ville jeg fylde med en fin blomst, og stille i mit køkken. der er bare noget hyggeligt og barnligt over serien, men den er helt perfekt til at bryde de hårde rammer, som jeg tit får skabt i mit hjem. (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Jeg vil gerne vinde for at kunne give min mummi-elskende roomie dem her – dem ville hun elske!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De må rigtig gerne komme hjem til mig de søde Mumi :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rie G.

    Jeg kunne godt tænke mig at vinde det fine sæt, fordi jeg er sikker på, at min niece på snart tre år ville elske at hælde mælk både i og af kanden, når hun kommer på besøg.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Jeg vil gerne vinde krukken og kanden af med Mumi, fordi jeg ligesom Jer, er helt vild med det søde motiv, og så vækker det så utrolig mange minder at kigge på! Jeg er et 19’er-barn, så det var virkelig en fast morgenrutine at sidde foran flimmeren, når der var Mumi ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sine

    Fordi mumitroldene er så nuttede.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • uhhhh! Dem vil jeg SÅ gerne vinde! Har længe gerne ville eje noget fra Mumi serien! Det er en virkelig fin serie, og som I skriver vækker den bare en masse gode minder i en – ren nostalgi! Det ville passe super fint ind hjemme i min lejlighed, hvor de vil få masser af kærlighed (;

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nickie

    Jeg er simpelthen så vild med mumi serien! :) Jeg er helt vild med mumi’erne, og hvor hyggeligt er det ikke lige at sætte sådan et sæt på bordet? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sannah Astrup

    Fordi jeg vil elske at give min søster det, da hun har en hest vi kalder Mumi. (Og synger jævnligt nævnte sang for den;) )

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Jeg får tit at vide, at jeg ligner lille My, når jeg er sur, så det ville være sjovt at vinde:-) Kh Trine (Trinestevn (a) yahoo .dk)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Henneberg

    Jeg er blevet “adopteret” ind i en mumi verden, fordi min kæreste er finsk. Jeg vil vildt gerne vinde dette, så jeg kan glæde min kæreste og mig selv hver dag med gotter i krukken og noget koldt på kanden. Jeg er simpelhent blevet stor fan af disse finurlige firgure.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Connie A

    Elsker simpelthen Mumitroldene og lille My ♡

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Louise W Madsen

    Jeg elsker mummistellet og har en lille nevø der elsker mummi lige så meget som jeg! Så hvis jeg vandt skulle vi bage småkager og putte dem i den lille krukke og drikke varmkakao af kanen, det ved jeg han ville elske! og så passer det til den tallerken og kop jeg har til ham når han kommer på besøg :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja E

    Fordi jeg æææælsker mumi, og det vil passe glimrende til min samling af mumikopper.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna thomsen

    Hej:) jeg vil super gerne vinde fordi det bringer mig tilbage til min barndom hvor elskede mummi og mindes det meget tydligt de timer foran tv’et og jeg savner det ærlig talt :) alt det tegne film nu om dage er så voldeligt og bare slet ikke det samme. Og så fordi det selvfølgelig er et rigtig flot sæt:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine bjerre

    Jeg er opvokset med mumitroldene, er blevet kaldt My gennem mange af mine ungdomsår – nok mest pga min højde, korte hår og det faktum at jeg lidt ligner hende. Derudover er jeg selvfølgelig samler af Mumi fra Arabia – finsk design når det er bedst ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Gunnersen

    Fordi jeg er en barnlig sjæl i en voksen krop :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Århhh. Jeg vil gerne vinde fordi mit grå og kedelige service fra IKEA trænger til nogle mere spændende venner!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Åh elsker Mumi <3
    Har så gode minder med Mumi! Min far og mig så det altid sammen om morgenen da jeg var lille! Ville så gerne vinde! Det er så fint :D
    kh Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne s

    jeg vil meget gerne deltage

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne s

    jeg ville give sættet til min venindes barn.. det er jo så fint

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Ej hvor er det sødt! Det bringer mine barndomsminder frem! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

    Ej jeg er vild med Mumi. Håber virkelig jeg er heldig :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Nielsen

    Jeg elsker virkelig mummi tingene, og elsker at være en barnlig sjæl :) Jeg må simpelthen eje dem :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

    Jeg vil gerne vinde denne giveaway, fordi jeg er helt tosset med Mumi produkterne. Jeg er lige startet med at samle, og har indtil videre fået 3 kopper. Disse ting ville pynte så fint i samlingen ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Poulsen

    Mummi-universet er fantastisk for både børn og voksne, og jeg har altid elsket karaktererne – derfor blev jeg også begejstret, da min svenske veninde for år tilbage viste mig sine mange, fine mummi-krus, hun havde samlet. Siden har jeg givet stellet som dåbsgave, fordi det kan følge barnet ind i voksenalderen. Jeg ville selv elske at hælde hjemmelavet saft op fra den fine Mummi-kande :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natasha

    De har så meget sjæl og nostalgi over sig, denne serie :-) Desuden ville de ikke være til mig, de skulle være til min skønne roomie, som elsker dem og fortjener en så fin gave :-)

    Tak for god inspiration til boligen, din blog er dagligt åben da vi skal flytte i ny lejlighed – så det kræver ny indretning ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Jeg skal vinde, fordi jeg var SÅ stor mumifan da jeg var lille. Ikke på den dimsede måde, hvor man samler dimser, men med hjertet. Jeg havde et bånd, hvor der var sange på begge sider; når min familie og jeg skulle på ferie, satte vi båndet i bilens radio, og jeg kunne de fleste sange udenad; og min far ligeså – der var ingen grænser dengang – man skulle bare synge med!
    Sættet minder mig om en masse gode stunder med min familie, en gammel bil der ruller ud af landevejene, ferie, og som I selv skriver; mælkeskæg og havregrød med masser af bjergtoppe (sukker). Det vil skulle stå fremme i mit nye køkken; og hvis I ikke giver mig det, så kommer det helt sikkert på ønskesedlen.

    Camilla, 21 år – fra mumifan til homesickfan

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Asta Iris Rohde

    Åh hvor jeg bare elsker alt der har med mumi at gøre! Det er vidst en familietradition tror jeg. Jeg er 16 år og i øjeblikket udvekslingsstudent i Spanien, og må indrømme at jeg bare er godt og grundigt homesick her i juledagene! Jeg ville elske at vinde sådan et fint mumi-sæt til mine forældre hjemme i København, og det ville være et skønt minde at komme hjem til i juni! Knus Asta
    ps. Mumi-mor er her for tiden min yndlings trold, nok fordi jeg savner min egen dejlige mor så meget

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicole

    Hvem kan sige nej til mumi? Dør over den serie.. Åh!
    Derudover har min mamma købt en lyseblå bil som hun kalder mumi. Disse kopper ville bare være sjove at have stående derhjemme også!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina

    Jamen så utrolig fint et sæt!!!..;)

    Mumitroldene er jo de skønneste små væsener og vækker de dejligste minder fra barndommen…Jeg mangler en dejlig julegave til min kære lille nevø på 4, og synes da også at han skal lære de små trolde og venner at kende..Er sikker på han vil nyde sin morgenmad lidt mere med sådan et fint sæt på bordet..;)

    Kh Betina

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai-Britt

    Jeg har tit knold på toppen af hovedet og har flere gange hørt, at det minder folk om Lille My. Det må da være en god grund til at ønske sig lidt Mumi.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Jeg vil gerne vinde, da jeg mangler en pæn krukke til mit julebag, som jeg kan have stående på bordet uden småkagerne bliver bløde og så selvfølgelig en kande til glög :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

    Jeg vil gerne vinde, fordi det er noget så fint, og det ville passe ret godt sammen med resten af mit service. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har altid kigget langt efter mummi stellet, så nu synes jeg at det kunne være fedt at prøve.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

    Min søde veninde er vild med Mumi og jeg ville elske at give hende dette sæt i julegave :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    ÅHH, jeg ønsker at vinde fordi jeg ikke er bleg for at indrømme at jeg er 28 år og stadig vild med Mumi, Snorkfrøkenen og alle de andre. Har endda ønsket mig de matchende skåle i julegave, så det ville lige være prikken over i’et at vinde kanden og kruset :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai Odgaard Petersen

    Nåårh. Mega barndomsminde. Mm, vi ku’ godt bruge en flot kande; vi har kun en grim plastikfætter, der egentlig trænger til at blive smidt ud. Og ja.. Mumi måtte sådan set bare gerne flytte ind her :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Århh fordi det minder mig om da jeg var yngre og ventede på, at min far skulle blive færdig med at lave aftensmad. De sendte nemlig Mumitroldene sidst på eftermiddagen, så det kunne jeg jo lige se mens jeg ventede, det var totalt yndlings tegnefilm! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh mumiiiiiiii! Hvis min søster ikke vinder, – så er det helt klart mig der skal – for så kan vi dele – to vindere af en giveaway – det er da skønt i juletiden! To søstre der virkelig holder gavebudgettet på et minimum pga su. Men som begge har Mumi på ønskesedlen.

    Jeg husker at vi som børn havde et VHS med Mumi – i samme charmerende kvalitet som når den blev vist på tv. – det var den film der handlede om at der kom en komet – kan se der er lavet et remake af den i 2011 – det kan ikke være det samme,

    http://www.gucca.dk/mumitroldene-og-jagten-paa-kometen-dvd-p128506

    “Når du først har opdaget livet i Mumidalen, vil du aldrig hjem igen!”

    Hattifnat er et dejligt ord!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anni

    Jeg bliver simpelthen bare så glad, når jeg ser på de forskellige motiver med Mumitroldene :D
    Ejer endnu ikke noget af Mumi-keramikken, så jeg vil elske at blive den heldige vinder af den søde kande og krukke. De er så fine begge to!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    Jeg vil gerne vinde, fordi jeg er pjattet med mumierne, de er så søde.
    Glædelig jul.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Dam

    Fordi jeg altid har fået fortalt jeg ligner en Mumitrold! Så når nu der er lavet et stel med mig, så synes jeg også jeg fortjener at eje det ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Andersen

    Fordi jeg netop har fået en nyt kaffemaskine, og så mangler jeg jo noget til at servere fløde og sukker fra, når der kommer gæster :)

    Glædelig jul.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte Holmstrøm

    Jeg ønsker at vinde dem fordi mummierne var mit yngling børneprogram da jeg var lille. Jeg vil gerne præsentere mummierne for min datter når hun bliver gammel nok til det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Bisgård Sørensen

    Åh ja! Mumitroldene glemmer man ikke :) Jeg erindrer stadigvæk det afsnit, hvor der var sådan et farligt væsen, som kom snigende om natten. Jeg var som lille skrækslagen, men også dybt fascineret :D
    De fine sager ville helt klart komme til at stå fremme på første parket, da vi også har 2 børn, som elsker Mumitroldene :)

    Kh Rikke

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Fordi jeg godt kunne tænke mig at servere julekonfekt og glögg i sådan et fint sæt her til jul :)
    (Og så til andet guf resten af året ;))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • freja

    Jeg ville blive så glad hvis jeg vandt det fine mummisæt, da det hver dag ville minde mig om, at man skal huske et “lege” lidt i sin hverdag og ikke altid være så seriøs.

    Glædelig jul
    Freja

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Juul Laursen

    Eeej, lige en konkurrence for mig! Til min fødselsdag begyndte jeg en mindre mumi samling og har nu diverse forskellige kopper med de søde mumi figurer på. Og derfor vil disse to ting da passe helt perfekt ind i samlingen :-) mine fingre er i hvert fald krydsede resten af dagen!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann-Katrine Fredenslund

    Siden jeg var helt lille har jeg elsket Mumi; det minder mig om saftevand, barndom og glade dage sammen med min lillesøster – og min mor, der læste Mumi-historier op for os.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie J

    Hold da op hvor jeg eeeeeelsker mumitroldene!! Har lige fra barns ben været KÆMPE fan af dem, så dette sæt må da være lige mig! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg skal selvfølgelig vinde! Hvis der er noget jeg virkelig elsker og er fan af, så er det Mumi. Når jeg er syg skal jeg se Mumi, og faktisk også bare generelt udover. Det er de bedste barndomsminder. Disse to fine ting ville passe perfekt ind i mit mumificerede køkken! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanski

    Mumistellet er SÅ fint. Desværre synes min mand og søn det er lidt FOR nuttet, så derfor har det ikke fået plads hjemme hos mig… Meeen hvis jeg vinder, så kan de to mænd ikke sige noget til det :o)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det klip kunne da ikke andet end at bringe et smil frem på mandags (post-julefrokost) ansigtet ;-)
    Fine sager jeg gerne vil vinde fordi de bringer minder frem fra barndommen :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Frost

    Så er der endnu en gave under juletræet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ellen Ottosen

    Jeg vil virkelig gerne vinde dem, fordi jeg genså mummi-introen, og blev helt barnlig glad! Og så håber jeg at jeg kan få den følelse hver gang jeg bruger kanden og skålen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh hvor er det fint!! Det måtte gerne stå hjemme ved mig.. :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina

    “Hvem gemmer sig inde i sin magiske hat – det’ Mumiiii!
    Og hvem laver løjer hver dag og hver nat – det’ Mumiiii!
    Og faren og moren, Mumrik og My
    de ta´r dig med ud på en eventyrsky
    Ja Mumiii, ja Mumiii…”
    Eller noget derhen ad :)

    De er så fine og fyldt med nostalgi de nye Mumi-motiver fra Arabia! Jeg har længe haft lyst til at købe krukkerne til mit køkken, men min kæreste synes dog at de er fjollede og dyre. Håber og krydser mine fingrer!

    Glædelig jul og tak for en god blog :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Vi elsker mummi troldene her hjemme! Det minder mig totalt om barndom, og så er det jo bare dejligt når de små også vil se med :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Min mor er helt vild med Mumi kanderne, så det ville være den perfekte gave at kunne give hende <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Vil sååå gerne vinde – er helt vild med det lille sæt <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Jeg ved endnu ikke, hvad jeg skal give min nyfødte niece – men det ville da være fantastisk allerede nu at invitere hende ind i “mumi-verden” :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Koch

    Åh hvor er de bare fine!
    Jeg har virkelig længe cravet denne mumikrukke til min samling af alverdens finurlige opbevaringskrukker. Denne vil virkelig pynte i min samling, og så er Mumi da bare enormt nuttet og ren nostalgi!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Stibinsky

    Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde mumi krukke og kande, da jeg er en kæmpe mumi-fan! Jeg elsker de forskellige historier, og har endda erhvervet mig en samling af de første historier, og sidst på bogsalg var jeg så heldig at finde to små ekstra eksemplarer. Jeg kan godt lide at de både fungerer som perfekte historier for børn, men som voksen kan man stadig læse dem og få en masse ud af dem.

    Og så ville de derudover passe perfekt ind i min nye lejlighed ;-)

    Kram Line

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Det ville være en perfekt gave til min skønne veninde :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

    Jeg kunne enormt godt tænke mig at vinde denne adventsgave, både fordi det vækker nogle rigtig gode barndomsminder frem, men også fordi det minder mig meget om en del af min familie, som rejser en del, og netop har været i Mumiland i Australien – så tænker på dem hver gang jeg ser et lille klip af Mumitroldene!! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniel Andersen

    Selvom jeg er en mand på 34 år, lettere gråsprængt på toppen og udadtil nogenlunde velfungerende kommer jeg mig nok aldrig helt over min stormfulde forelskelse i den bedårende (omend til tider noget troløse) Snorkfrøken med det yndige pandehår. En ny kande plus krukke vil være et kærkomment plaster på det årelange traume den ugengældte kærlighed har forårsaget.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Ø

    Er pjattet med alt med Mumi, men det er jeg vist os’ den eneste der er herhjemme. Trænger til lidt fra den skønne Mumiverden; elsker historierne, finurlighederne, tegningerne, humoren.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Har altid set på de fine mumi-kopper, når jeg er gået forbi dem i butikkerne; jeg har bare aldrig haft en lejlighed til at købe dem. At få dem i adventsgave ville jo være den perfekte undskyldning!
    Jeg er helt sikker på, at min roomie vil hade dem, men jeg synes bare, de er super fine!

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

"Y CHAIR" BY TOM DIXON