HOME PICS #1

SIMPLICITY

 photo 6-2_zpsb112a92f.jpg photo 2-6_zpsfb9cfe3b.jpg photo 5-2_zpsa71e348a.jpg photo 3-6_zps84d2b936.jpg photo 4-6_zps9d0756ae.jpg photo 1-9_zpsa7db343a.jpg

Source: Alvhem

Jeg er ret så vild med denne bolig fra Sverige. Ord som “less is more” og “simplicity” passer vidst meget godt ind her, men selvom boligen er så simpel indrettet, er der nogle ret fede detaljer som fx marmor bakken i køkkenet, tøjstativet i gangen og i soveværelset… og jeg kunne blive ved. Det har i den seneste tid – og er det stadig – været populært med trægulve, der er malet hvide eller sorte og det ser da også godt ud, men se lige det her gulv… måske det bare er mig, men jeg er altså ret forelsket i det helt lyse, sarte trægulv! Se flere billeder af boligen her! :-)

Tatiana.

Photobucket

16 COMMENTS

 • Hvor ser det brandgodt ud. Ved du, hvor man kan få stolen på første billed samt det hængende tøjstativ ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stolen kan fåes mange steder, så det er nok en god idé at tjekke priser de forskellige steder. Men google: flagermusstol, så kommer der en masse frem. Det hængende tøjstativ ved jeg ikke hvor er fra, men ved at Annaleena fra annaleenashem har lavet et, der ligner og ellers kan man nok også google sig frem til det eller et der ligner. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • benedikte

  SIKKE DA EN LÆKKER BLOG! faldt over den helt tilfældigt den anden dag, og har nu brugt hele dagen på at “catch up” og læse alle de gamle indlæg – længe leve eksamensoplæsning :-)
  anywayssss, i mange af jeres indlæg (især inspirationsindlæg) hænger der store kalendere på væggene. nogle af den type med store hvide tal på en sort baggrund, hvor man så “flipper” tallene. jeg er selv den lykkelige ejer af et habitat ur, som også tit ses herinde, men er også blevet forelsket i kalenderne. kan i ikke finde nogle gode (og ikke mindst SU venlige) forslag til lignende kalendre?? mange tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det skønr at høre! Tusind tak for det – du har virkelig været igennem mange indlæg så ;-) Vi vil meget gerne se efter nogle SU venlige ure/kalendere i den stil, hvis det altså findes. Hihi :-) Tak for input.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej sikke et lækkert hjem. Det er lige min stil og hvor er der mange ting som jeg virkelig godt kunne tænke mig. Det er simpelt, men personligt og lidt rustikt også – lige i øjet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Du ved ikke hvor gyngestolen er fra vel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Ved du hvor sofabordet er fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan finde mange der minder om, men ikke lige præcis det der bord! Vi leder stadig og skal nok skrive, hvis vi finder ud af det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

   Øv øv – hvilke lignende er der? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lavede blandt andet et indlæg om hvide runde borde forleden, her: http://homesick.nu/2013/05/hvide-runde-sofaborde/ -> men der er måske ikke helt det du leder efter, bortset fra ilva bordet – de har også nogle andre fine der minder om (eller en magen til, bare større), hvis det kan bruges. Og hvis du ellers googler: “rundt hvidt sofabord” eller “rundt hvidt sofabord med kant”, så kommer der er en masse op. Det er jo lige hvilken prisklasse du sådan leder efter noget i, men der er i hvert fald nogle muligheder. Hvis jeg finder det rigtige, så hører du fra mig. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Tak for en altid skøøøn blog! :-)

  Er der mon nogen der ved hvor grebene/håndtagene på køkkenskabene er fra? De er bare så flotte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt at høre, tak! :-) Nej, det ved jeg desværre ikke noget om, men fine er de :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ved I, hvor man kan købe spejlet eller et lignende? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOME PICS #1