DRIVING HOME FOR CHRISTMAS

2013 – PLEASE BE AWESOME!

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Source: Pinterest

Bum, så er julen ovre og 2013 venter lige om hjørnet. Håber I alle har haft en skøn jul med dem I holder af, og måske der endda også faldt lidt lækre gaver af? Det havde jeg i hvert fald, og særligt en af gaverne er jeg nødt til at vise jer herinde en af dagene – den er SÅ flot! Nå, tilbage til nytåret. Jeg  fatter slet ikke hvor 2012 blev af? Men ligegyldigt hvad, så skal det jo fejres, og noget af det jeg synes allerbedst om ved nytårsaften er, at det den ene aften om året er helt legalt at gå all in på glitter og glamour. Efter min mening kan der næsten ikke være for meget pynt den aften, og skulle jeg selv være værtinde til årets nytårsfest ville jeg give den fuld gas med guirlander, glimmer, konfetti, stjernekastere, balloner og flotte drinks ala billederne ovenfor! :-)

Mette.

Photobucket

4 COMMENTS

  • simplicityisalwaysbetter

    Jeg syntes selv at nytårsaften er totalt overvurderet, men med så lave forventninger ender det altid med at blive en fantastisk aften alligevel ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Har det helt ligesom dig – de år, hvor jeg virkelig har haft høje forventninger, er det altid endt med at jeg blev skuffet. Meeen, derfor kan man jo stadig godt gå all in ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yes, 2013, please be awesome :) Håller helt med angående glitter och glamour. Det hör till ;) Gott nytt år!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det gør det nemlig – godt at du er enig med mig ;-) Rigtigt godt nytår til dig også!

      Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DRIVING HOME FOR CHRISTMAS