TAK

HI DEBORAH

Jeg var simpelthen så vild med denne lejlighed, lige fra første gang jeg så den, og synes derfor jeg ville dele den med jer! Lejligheden ligger faktisk i Skotland, men det mærker man overhovedet ikke, da Deborah virkelig har fundet en gennemført skandinavisk stil frem. Den skandinaviske stil kommer især til udtryk i møblerne og farverne, og lejligheden er et bevis på, at sort, hvid og grå hverken behøver at være kedeligt eller upersonligt. Jeg er imponeret over, at den skandinaviske stil er så gennemført, når lejligheden ligger i Skotland. Faktisk er flere af Deborahs ting fra Ikea, blandt andet sofaen. Så hvis du er ligeså inspireret og imponeret som mig, er det let at finde den samme stil frem derhjemme og efterligne denne fantastiske lejlighed.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

 

Alle billederne er fra Deborahs pinterest, og det er klart en af mine yndlings. I kan finde den lige her!

Tatiana.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TAK