TIP: DESIGNFUND.DK

GEOMETRISKE PORCELÆNSKOPPER

Photobucket

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg altid falder for ting der er sorte og hvide. Det behøver dog ikke altid at være kedeligt; se bare disse geometriske kopper. Ferm Living har valgt at lave kopper uden hank, hvilket gør dem mere enkle end ellers. De kan samtidig bruges til meget mere end bare kopper fx som vase, tandbørstekrus eller andet. Dog synes jeg faktisk, at Søstrene Grene’s kopper er mere brugbare som the- eller kaffekopper på grund af hanken. Kan forestille mig, at det bliver lidt varmt at holde ved kopperne fra Ferm Living. Samtidig er der virkelig nogle penge at spare – det er jo sjældent man kun har brug for én kop! Hvad ville i gå efter – Real Deal eller Budget? Og hvorfor? :-)

Tatiana.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: DESIGNFUND.DK