TIP: COOL OFF IN THE HEAT

PRETTY SOFA BEDS – AND HOW TO STYLE THEM

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF ELLOS

SOVESOFA1 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9SOVESOFA2

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

I dag skal det handle om sovesofaer! Noget jeg forestiller mig, at flere af jer måske efterspørger, såfremt I bor på et værelse, i en etværelses eller bare gerne vil have en pæn overnatningsmulighed for jeres gæster. For ja! Der findes faktisk pæne sovesofaer, som ikke fremkalder associationer til det gamle teenageværelse. Inspirationen til indlægget kommer egentlig fra en sød læser, som for nogle uger siden skrev en mail til os, fordi hun var desperat efter en pæn sovesofa til stuen. Jeg tippede hende om sovesofaerne fra det danske firma, Innovation, jeg stiftede bekendtskab med, da jeg arbejdede i ILVA. Mette så tilfældigvis vores lille mailkorrespondence og blev ret imponeret over de flotte sofaer – særligt den lyserøde herover – og gav mig ordre på at dele tippet på bloggen. Og her er det så! ..tippet om Innovations pæne sovesofaer. De to modeller herover hedder Recast og Idun, men de har mange andre, der er mindst lige så lækre som f.eks. den her og den her. Desværre er det ikke muligt, at bestille sovesofaer direkte hos Innovation, men jeg ved, at de kan skaffes hjem hos ILVA eller Idémøbler. Mig bekendt er det dog kun Recast sovesofaen uden armlæn, der er udstillet i butikkerne, hvilket er lidt en skam, når der er så meget potentiale i de her sofaer. Men set på den anden side, så får man i hvert fald en sofa, som ikke alle og enhver har ;-) Herover kan I se, hvordan jeg personligt ville style de to sovesofaer, jeg har udvalgt. Den lyserød er så cute, men bliver også hurtig for meget, hvis alt andet også er meget feminint, så derfor har jeg valgt at style den med et sort sofabord og den fine sorte væglampe fra Ellos, som jeg i øvrigt også viste jer i min stue lige her. Tæppet har noget råt over sig men på sin egen bløde facon, som også giver et tilpas modspil – og så er det altid en god idé med en bombastisk stueplante!

Translation: Today I will be talking about pretty sofa beds! Something I think that some of you would find interesting if you live in a small space or if you just want a pretty solution for your guest to sleep – because yes! There is actually pretty sofa beds out there, that doesn’t give you creepy association to your old teenage room. The inspiration for this post comes from one of our dear readers who wrote a mail to us desperate to find a pretty sofa bed for the living room. I gave her a tip about the Danish company Innovation which specializes in sofa beds and which I got familiar with during my past job at ILVA. Randomly Mette saw our little correspondence and went crazy with the cute pink one and commanded me to write a blog post about it, to share it with you guys. So here you have it! ..the tip about Innovation’s pretty sofa beds. The two sofas above are called Recast and Idun, but they also have many other pretty ones fx. this one or this one. Unfortunately it’s not possible to order directly from the company, but I know you can order them at ILVA or Idémøbler here in Denmark. If you live in an other country you can find a dealer near you right here. As you can see I’ve tried to put up a collage showing how I would style them. The pink one is so cute, but it easily gets a little too much pinky winky. That’s why I’ve been choosing a black coffee table and a black lamp to make a contrast. The rug also adds a little roughness in a soft way.

Camilla Marie

Indlægget indholder annonce links  // This post contains ad links 

6 COMMENTS

 • Maria

  Sidst jeg var i ILVA i Ishøj, var recast udstillet med armlæn ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvor er de fine :-) Jeg har netop ledt efter en sovesofa, som ikke blot er praktisk – men også køn. Er især vild med den rosa :-)
  Er det bare mig, eller er prisen ikke oplyst på hjemmesiden? Hvis ikke, har i så oplysninger om prisen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Nanna, du kan finde prisen hos ILVA eller Idémøbler :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej piger!
  Jeg har en plakat, jeg gerne vil have på en billedvæg. Er det muligt at sende et link til hvordan den ser ud og få et par forslag til, hvilke andre plakater den kan styles med? Er nemlig på herrens mark og I gør det nemlig så fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Laura, det lyder spændende med billedvægsprojektet, og du skal selvfølgelig være velkommen til at smide os en mail :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Det lyder dejligt! Jeg har sendt en mail for noget tid siden, har I modtaget den? Ellers vil jeg lige prøve igen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: COOL OFF IN THE HEAT