36 STYLISH SQUAREMETERS

FOUR FRIDAY CRAVINGS

 photo 4d988160-1824-4531-9cc7-949b984ded8c_zpssvifjjmw.jpg
1 / 2 / 3 / 4

Har I fået weekend? Jeg er i fuld gang med specialeskrivning, så mine hverdage og weekender er lidt svære at skelne fra hinanden. Til gengæld er jeg rigtig god til at holde pauser, så det betyder gåture i den smukke sne, frokost med veninder og inspirationskiggeri i gågaden eller på nettet. Her har I fire fine items, som jeg faldt over den anden dag! :-)

Translation: Yay, it’s Friday – and weekend. Do you have any plans? I’m writing my thesis this semester, so my weekdays and weekends are kind of melting together. However, I’m really good to take my breaks; long walks in the beautiful snow, lunch with friends and getting inspired by all the lovely items on the Internet!  :-)

Tatiana.

Indlægget indeholder annoncelinks / This post contain ad links

2 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

36 STYLISH SQUAREMETERS