LONG DRAPES

MY BIRTHDAY WISH LIST

 photo Skaeligrmbillede 2015-09-06 kl. 00.12.17_zpsfpuozg4n.png
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15

Så er der efterhånden ikke længe til, at jeg runder et skarpt hjørne. 25 år siger kalenderen. Pyha, det lyder godt nok lidt mere voksent, end jeg umiddelbart føler mig. Men jeg elsker fødselsdag, og traditionen tro vil jeg lige dele min ønskeliste med jer. Der er godt nok ikke voldsomt mange boligrelaterede ønsker på den i år – det er egentlig bare lidt en blandet landhandel af fine ting, som gerne måtte flytte hjem i min stue, i mit soverelse, min garderobe og på min badeværelseshylde. Nummer 9 betyder i øvrigt ikke, at jeg ønsker mig et nyt pas, men skal symbolisere noget, som jeg altid bliver enormt glad for – nemlig oplevelser af alle slags. Koncerter, weekendophold, rejser eller andet sjovt, er noget af det bedste jeg ved, især hvis oplevelsen skal deles med giveren. Har I det også sådan? :-)

Translation: My birthday is coming up, and this year i’m turning 25. Phew, in my mind it sounds a bit more grown up than I feel. But that doesn’t mean I can’t share my wish list with you guys – you never really get to old to make one of those, right? ;-) I don’t have a lot of interior related wishes this year, but maybe you’ll get inspired anyways. 

Mette.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

6 COMMENTS

  • Moroccan hair oil is a must have!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Første gang jeg kommenterer her – men hvor er det altså en inspirerende liste. Flere af tingene måtte også gerne flytte ind hos mig, og støvlerne fra Black Lily vil jeg ud at prøve. Tak for en i øvrigt meget inspirerende blog. Jeg er ved at renovere sommerhus og har hentet masser af indretningstips på dine sider.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Homesick

      Ej, hvor dejligt at indlægget gav dig lyst til at smide en kommentar. Vi kan jo godt se på vores besøgstal, at I læser med derude, men det gør os altid så glade, når I også giver lyd fra jer :-) Det kan jeg godt forstå at du vil – jeg har også selv prøvet støvlerne, og de er SÅ flotte! Vi er virkelig glade for at du finder inspiration herinde, held og lykke med renoveringsprojektet, det lyder helt vildt spændende :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rumbi

    It’s my birthday soon as well, I’m turning fourteen. A instax camera is on my wishlist too. I like a landscape one instead of portrait!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Jeg er simpelthen helt vild med jeres blog – og ikke mindst jeres stil! Jeg bliver desuden nødt til at spørge, hvor er de smukke stilletter er fra? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Homesick

      Tusind tak, hvor er du sød :-) De fine stilletter er fra Nelly – klik på tal nr. 15 under teksten, så finder du et direkte link til dem. De har endda en super god pris ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LONG DRAPES