A COOL LEATHER SOFA

ADD A LITTLE LUXURY

 photo Dias2_zpssjv1s1xu.jpg
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Åh ja! Der er ikke noget, som lidt luksus til hverdagen. Jeg går på weekend ved at drømme lidt om de her fine badeværelsesting – et blødt håndklæde efter et dejligt varmt bad, skøn olie til både krop og hår og putte i sofaen med en hyggelig morgenkåbe. Det kommer nok ikke til at ligne nogle af mine morgener i weekenden, så jeg må drømme lidt videre endnu. Husk at nyd jeres weekend derude! :-)

Til de, der skulle være interesseret, så vandt vi desværre “årets blogger” til Design Awards 2015, men tak til alle der stemte på os! Vi vil gerne sprede lidt blogger-love og ønske Mille fra Sonoma Seven et stort tillykke med titlen. Smut lige en tur forbi hendes blog her! :-)

Translation: Oh well! There’s nothing as a little everyday luxury. I start my weekend by dreaming about these lovely things for the bathroom – a soft towel after a long warm bath, delicious oil for body and hair and snuggle down in the sofa wearing a cozy bathrobe. My mornings this weekend probably don’t look like that, so I just keep dreamning. Remember to enjoy your weekend out there! :-) 

For those who are interested, unfortunately we didn’t win the “blogger of the year” for the Design Awards 2015. Congratulations to Mille from Sonoma Seven with the title. You rock!

Tatiana.

Indlægget indeholder affiliate-links / This post contains affiliate links

6 COMMENTS

  • Ihhh tusind tak piger!! :) Håber i havde en dejlig aften. Næste gang må vi lige få sludret lidt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Homesick

      Det var da det mindste! Det var fortjent, at du vandt :-) Ja, vi skal helt sikkert lige sludre lidt næste gang.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kimie

    Hej Homesick-piger!
    Jeg er netop flyttet i hus med min kæreste, og vores køkken mangler et par barstole. Jeg synes simpelthen det er så svært at finde nogle der er pæne, uden at være vanvittigt dyre. Vores køkken er med stålbordplade og mørkt mat klinkegulv, så altså ret industrielt, og den stil kunne jeg godt tænke mig at understrege med nogle rå stole, måske noget læder eller stål/metal look. Kunne det tænkes, at I kunne lave et indlæg omkring barstole i den nærmeste fremtid? Kan se det bliver mere og mere almindeligt at have “barplads” i køkkenet, og jeg vil sætte kæmpe pris på lidt inspiration :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Homesick

      Hej Kimie,
      Uh, hvor lyder det spændende! Vi vil se, om vi ikke kan bikse et indlæg sammen med nogle bar stole, som du forhåbentlig kan blive inspireret af.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super godt indlæg! Bliver så inspireret på nettet, skriver selv en boligblog – tjek det ud hvis du har lyst! http://daugaards.blogspot.com/2015/09/nar-man-bliver-inspireret-pa-nettet.html

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Jessen

    Super godt post! Lidt luksus i hverdagen gør virkeligt en forskel. Man nyder bare sit bad mere, hvis man kan kravle i et blødt, luksuriøst håndklæde efter. Tak for inspirationen. Personligt har jeg fundet rigtig mange fine luksus-ting til badeværelset, som jeg helt sikkert synes, du skal tjekke ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A COOL LEATHER SOFA