3 DIFFERENT SOFA-LOOKS

GREY ON GREY

 photo 3_zpsiywwpxrx.jpg photo 7_zpszlqqlfdk.jpg photo 5_zps3lb92vhu.jpg photo 1_zpsfpp3hbsn.jpg photo 2_zpsh2kcuuqh.jpg photo 4_zpsoodultxy.jpg photo 6_zpsfj0cfhci.jpg

Source: SkandiaMäklarna via My Scandinavian Home

På trods af, at der blev blogget om den her bolig på andre blogs sidste år, så tror jeg ikke, at jeg har set den før. Hvis I har, så er det heldigvis en bolig, man kan tåle at se igen. Udtrykket er umiddelbart lidt for gråt til min smag, men derfor er den stadig smuk og inspirerende. Jeg tænker, at det også er noget for de fleste af jer? Hvad synes I? Jeg er især vild med det sorte køkken og “vindues-væggen”, og så er jeg imponeret over skabet i stuen – det er da en ret cool detalje.

Translation: Despite the fact that there was blogged about this home on other blogs last year, I don’t think I’ve seen it before. If you have, then you’re just lucky to get a review ;-) The decor is a bit too grey for me, but I still find it beautiful and inspiring. I think, this home decor might be something for you? I especially like the black kitchen and the “window wall”, and I am impressed with the closet in the living room – that’s a cool detail.

Tatiana.

10 COMMENTS

  • Anne

    Er der nogen der ved, hvor den sorte lampe i stuen er fra? Har set den flere steder, men kan ikke finde ud af hvor den er fra :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super flot :-) Jeg er især vild med vinduet ved køkkenvasken. Det giver rigtig meget lys til køkkenet og er en fin detalje. Og så vil jeg bare sige tak for en super blog – jeg har hentet rigtig meget inspiration herinde ifm. makeover af min dagligstue :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Homesick

      Skønt at høre! Tak for det. Vi er glade for, at vi kan inspirere dig :-) Jeg er også helt vildt med vinduet ved køkkenvasken.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • The window wall is an excellent idea.And grey is always wonderful.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De lysegrå gulve er jo supersmukke! Ryger helt sikkert på listen over drømmeelementer i den perfekte afdeling (:

    // http://www.moonlitmadness.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

    Super lækker lejlighed. Og genial udnyttelse af den sparsomme plads. Jeg er helt solgt i det store tæppe under sofabordet – mon nogen ved, hvor det er fra?

    Og lige til sidst…tak for en skøn blog med masser af fin inspiration og idéer. Eneste problem er, at jeg har alt for lidt plads til alt det, jeg gerne vil lave eller have :grin: :grinning:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Homesick

      Haha, det kender vi alt for godt selv. Hverken plads eller penge til alle de lækre ting ;-) Men vi er glade for, at vi kan inspirere dig. Tak for de søde ord.

      Det er ret genialt udnyttet med pladsen,ja – og tæppet er smukt, men jeg ved desværre ikke hvor det er fra. Håber du finder ud af det :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

3 DIFFERENT SOFA-LOOKS