IKEA TIP: PRETTY WATER CARAFE

AN INSPIRING DINING AREA

 photo v_zpsylmthooq.jpg photo n_zpsxhqp9i4b.jpg photo x_zpsef24cxha.jpg photo m_zpsrbaawyip.jpg photo b_zpsnh8i9dzd.jpg photo z_zpsk1kl44in.jpg photo c_zpsyhpvfojy.jpg
Source: Fantastic Frank

Jeg er ret vild med den måde, man har arrangeret spisebordsområdet på i denne lejlighed. Det ser super fint ud med skænken bag ved, der nærmest fungerer som et lille galleri med en masse fine plakater på – et godt eksempel på, at man ikke nødvendigvis behøver at lave en masse huller i væggen for skabe en flot billedvæg. Det får mig til at tænke på, om vores stue mon er bred nok til, at jeg kan efterligne, men jeg tror desværre ikke at der er plads nok til at klemme en skænk ind. Det ville ellers også være praktisk med lidt ekstra opbevaring. Sofaen synes jeg altså også er virkelig cool, og Camilla Marie har tidligere skrevet om noget lignende her.

Translate: I really like how the dining spot is arranged in this apartment, and it makes me wanna do the same with the sideboard and all the lovely posters. Unfortunately i don’t think I have the space to make it work. I also love the raw lather couch, which Camilla Marie have written more about here.

Mette.

5 COMMENTS

  • Jeg er ret vild med, hvordan den lyse indretning konstant bliver brudt af mørke elementer, men uden at det er helt sort. Der er et flot spil af nuancer i lejligheden, som gør den meget realistisk og hjemmelig (:

    // http://www.moonlitmadness.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

    Hej, tænkte på om i vil lave et indlæg med lidt væg inspiration? Såsom plakater/billeder andet lækkert til væggen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] Tumblr e Homesick […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Hej Homesick, ved godt at det er et gammelt opslag, men har i nogen anelse om hvor man kunne få fat på en plakat som den “sølv/spejlagtige”, der står på gulvet (tror der står no time to pretend på den). Er jo vanvittigt forelsket i den! Eller måske ved i hvor man kan få noget lignende?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Homesick

      Det kan vi desværre ikke svare på, den er ellers virkelig cool. Håber du har held med at finde noget lignende :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

IKEA TIP: PRETTY WATER CARAFE