COLORED WALLS

THOSE BEAUTIFUL BLACK FLOORS

 photo imagephp-3_zpsb4436040.jpeg photo imagephp_zps202b8195.jpeg photo imagephp-2_zps1ff6ceb2.jpeg photo imagephp-5_zpsf18b70b9.jpeg photo 2_zpsa361d138.jpg photo imagephp-8_zpsa41f5501.jpeg photo imagephp-9_zpsec54202b.jpeg photo 1_zps55cde389.jpgSource: Fastigshetsmäklarna

Jeg er ret pjattet med den gennemgående stil i boligen her, det hele spiller bare. Særligt billedvæggen over BESTÅ-skænken synes jeg er vildt flot. Det var nok der, de fleste ville vælge at placere sit TV, men her er det blevet forvist til hjørnet i stedet, hvilket jeg synes fungerer virkelig fint. Bemærk forresten, at der rent faktisk er et TV i denne stue – det ved jeg at I er mange, der tit efterlyser ved de boligreportager, vi viser herinde. De sorte gulve synes jeg også er enormt smukke, men jeg tror aldrig, at jeg selv ville have mod til at efterligne det, der er jeg alligevel til de lidt mere sikre (og kedelige) valg. Vi har tidligere vist en anden lejlighed, som også havde nogle virkelig flotte, sorte gulve. Se den her.

Translation: This apartment is so stylish and it has a lot of personality too. I love the picture wall above the BESTÅ cabinets, and I think the black floors looks just beautiful, even though I would never be brave enough to something like that myself. We’ve shown an amazing apartment with black floors before, you can find it right here.

Mette.

21 COMMENTS

 • she

  This is beyond prefect.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Smuk lejlighed – MEN jeg ville godt nok ALDRIG male fine sildebensparket-gulve over (Man kan ane dem på billedet i stuen).
  Tak for en inspirende blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine H

   ENIG! Det gør helt ondt indeni..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Jeg har selv sådan et sildebensparket i min stue, og jeg ville helt sikkert heller aldrig turde at gøre det efter – men jeg synes nu stadig, at det ser vildt godt ud. Tak for de søde ord, vi er glade for, at du læser med :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • This is absolutely perfect! Im in love!
  Would you consider adding a pin it button to your posts? Im on my boyfriends computer and want to pin every single one without having to add the pin it button, haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Yeah, of course – We will try to get that fixed :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også helt vild med billedvæggen! Jeg synes, at jeg har set billedet af pigen før? (Det store billede) Men måske er det bare mig..
  Jeg synes også, at det er vildt fedt med de sorte gulv, men jeg tror, at man skal have en helt ekstremt lys lejlighed for, at det vil fungerer optimalt. Medmindre man kan lide hule-stilen hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ja, du har ret – det kan nok nemt komme til at virke lidt for dunkelt. Men i lejligheden her synes jeg virkelig det fungerer :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så utrolig kult! Skikkelig kontrast til resten, men det var bare fint:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker kombinationen af, at det både er super råt og industrielt, men samtidig mega hyggeligt og varmt. Jeg er især betaget af køkkenet. Så smukt! Ville bestemt ikke have noget imod, at svinge kødgryderne der (:

  Har også ret meget optur over, hvor mange af tingene der på den ene eller anden måde går igen i min egen indretning haha. Ville dog ikke kunne leve med så lille et skrivebord. Der er jo slet ikke plads til at rode :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Jeg er helt enig – det er et virkeligt fint og harmonisk miks af alt muligt lækkert. Og fedt at du selv har mange af tingene, det lyder pænt ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Sorte gulve er så flotte! Det kommer dog aldrig til at ske her.. Efter at vi havde sorte gulve i vores gamle (leje)lejlighed og det var et helvede at holde dem rene, så holder jeg mig til de nemme træfarvede :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Åh nej, det kunne jeg godt forestille mig.. Endnu en grund til, at jeg aldrig ville turde springe ud i sort gulv ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, der har været enormt meget fremme med hvide gulve på det seneste, og hvor er det egentlig også cool med det helt sorte! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbet

  Jeg er blevet ret vild med tanken om lightbulbs i varieret størrelse, som der her hænger over køkkenbordet. Har I et fif til hvor man kan skaffe den slags lidt billigt? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Hvis du mener pærerne, så har vi for nyligt tippet om at de kan købes (meget) billigt på Ebay. Bare kig under katagorien “Ebay goodies”, så finder du indlægget :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbet

   Super, tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • amalie

  Mon der er nogen som ved hvor det fina sofabord er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

COLORED WALLS