TIP: CUTE AND FREE PRINTABLE GIFT TAGS

MOODINGS: THE WINNER IS…

 photo 2_zps19d9e236.jpg

Så blev det tid til at finde en vinder af vores 3. adventskonkurrence, hvor Moodings har været så søde at give en af jer søde læsere en tidlig julegave. Julegaven består af et gavekort på 1.000 kroner til deres webshop – og den heldige vinder (trommehvirvel og alt det der) er: Anne Katrine, hvis største ønske fra Moodings er en termokande i kobber fra Stelton. Stort tillykke! Vi har sendt dig en mail :-)

Hvis vi havde vundet, så ville vi bruge gavekortet, som et tilskud til den her alt for lækre lampe i blank messing fra H. Skjalm P. og det helt vildt smukke vægur i marmor fra Menu.

Indlægget er lavet i samarbejde med Moodings

1 COMMENT

  • Hej Homesick piger

    Så lige i dette indlæg, at i ville have brugt jeres gavekort til moodings på messing og marmor, hvis i havde vundet. Jeg har netop lanceret min webshop hvor jeg sælger min håndlavede marmor/messing lampependel – jeg tænkte det kunne være interessant for jer, med jeres craving for marmor og messing :)

    I kan finde det på http://www.louise-p.com eller instagram @louisepdesign

    // LOUISE P

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: CUTE AND FREE PRINTABLE GIFT TAGS