MAGAZINE FEATURE: THE TRENDS WE BELIEVE IN FOR 2015

ADVENT CALENDAR INSPIRATION

 photo xmas1_zpsd87a924a.jpg photo xmas2_zpsc779d20e.jpg photo xmas3_zps6fd0a821.jpg photo xmas_zps3c1e97e4.jpg

 Source: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Kan I mærke det? Julemåneden er lige rundt om hjørnet, og på søndag er det allerede tid til at tænde første lys i adventsstagen. Jeg glæder mig helt vildt, for når det bliver december, så gør det pludselig ikke længere så meget, at det er koldt og mørkt udenfor. December er også lig med forkælelse, og måske I allerede har planer om at lave pakke- eller adventskalender, til en I har kær? Hvis I mangler inspiration til indpakningen og ophæng, har jeg i hvert fald samlet lidt idéer her, som jeg synes er virkelig fine og dekorative. Mine søde forældre kom forbi med en adventspakkekalender til mig igår, og det bliver man altså bare aldrig for gammel til at glæde sig over – jeg har allerede mærket på alle pakkerne i håb at gætte, hvad der mon gemmer sig i dem ;-)

Translate: It’s almost december – the perfect month to spoil your loved ones a bit extra, and a advent calendar is just perfect for that. That’s why I have collected some of my favourite ideas on how to make a beautiful and decorative advent calendar. 

Mette.

4 COMMENTS

 • Nu kommer jeg helt til at savne tiden, hvor mine børn var små og fik kalendergaver. Hmmm, måske skal jeg lave en i år og tilegne den til Godsejeren?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Åå, her var det mye fint!! Har forresten anbefalt instagramkontoen deres i et innlegg på bloggen min. Syns dere tar så mange gode og inspirerende interiørbilder. Ha en fantastisk desember, når den endelig kommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Tusind tak, hvor er det bare sødt af dig – dejligt at du kan lide vores billeder :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det give rigtig go inspiration! :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MAGAZINE FEATURE: THE TRENDS WE BELIEVE IN FOR 2015