9 DIY PROJECTS FOR THE AUTUMN HOLIDAYS

BEAUTIFUL BUDGET #6

 photo Dias1_zpsd472e7fd.jpg

 

AFFILIATE: Pillow case / Coffee table / Cutting board / Pot holder / Glass box / Candlestick 3 pcs. / Chair

Jeg må indrømme, at min søgen efter lækre ting på budget ikke har været helt så nemt denne gang, som det før har været. Måske det bare er mig? På trods af det, så har jeg alligevel fået kreeret en lille kollage til jer – og håber tingene falder i jeres smag. Jeg har selv stolen fra IKEA, og jeg er super glad for den. Den er før blevet brugt, som kontorstol (her), men bruges nu som spisebordsstol mixet med tre hvide myren af Arne Jacobsen. Efteråret er for alvor begyndt at trænge på, og jeg elsker at putte med dyne, puder og te. Derfor har jeg fundet et lækkert pudebetræk i strik, og en ret sød grydelap. Det er de små ting der tæller, ik? ;-) Marmor-trenden fortsætter og er bestemt også synlig hjemme hos mig. Nu står jeg ikke selv og mangler et sofabord, men hvis I gør og I stadig synes marmor er toppen (trust me, det skal nok vare ved i noget tid endnu), så kunne bordet fra Ellos godt være en mulighed. Vi har nævnt det før, men tjek lige deres boligudvalg ud (her), for de har altså nogle ret så fine ting.

Translation: I was not easy to find beautiful things on budget this time. Maybe it’s just me? Despite of that, I’ve made a small collage for you anyways. I have the chair from IKEA myself, and I love it. It has been used in my office (here), but is now a part of my dining area with three white “myren” by Arne Jacobsen. Autumn has for sure arrived by now, and I love to snuggle with my duvet, a lot of pillows and some tea. So I’ve found a lovely knitted pillowcase and a cute pot holder. It’s the little things that counts, right? ;-) The marble trend is far from over, and if you’re looking for a new coffee table, Ellos has made this beautiful piece of marble and wood. 

Tatiana.

4 COMMENTS

 • Er vild med skærebrættet og de små fyrfads holdere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej,

  Synes faktisk rigtig godt om den sorte stol fra IKEA. Hvordan sidder man i den? for den kan godt se ud som om man sidder lidt ‘hårdt’? :) Tak for en rigtig god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Jeg synes faktisk, at man sidder rigtigt fint i den. Jeg har dog et lammeskind i så den ikke er helt så plastik-hård, men ville også sagtens kunne bruge den uden! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes nu det er nogle pæne ting, du har fundet frem! Elsker pudebetrækket, især til den pris :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

9 DIY PROJECTS FOR THE AUTUMN HOLIDAYS