DIY: CINDER BLOCK FURNITURE

CHAPEAU BY LYNGBY PORCELÆN

 photo 8c5e4298-b23c-4f98-bd3a-d25497ed9f9b_zpsebb28257.jpg photo chapeau_white_lidoff_zps1613cce1.jpg

Vi er mange der elsker Lyngby Porcelæn for deres klassiske og smukke Lyngbyvaser, men Lyngby Porcelæn laver også andre lækre sager. Denne lågkrukke kaldet ‘Chapeau’ er en af deres nyheder og jeg er virkelig fan at dens legende form og dens matte overflade. Den fås hvid og fine blå og pink nuancer :-)
Se kollektionen her.

Translation: Many of us loves Lyngby Porcelain for their vases, but they also produce other wonderfull things. For example this small lid bowl called ‘Chapeau’. I really like its playfull shape and matte finish. See the collection here.

Camilla Marie.

2 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DIY: CINDER BLOCK FURNITURE