GRAPHIC RUGS

MENU OBSESSION

 photo menu1_zps7aaaaa94.jpg photo menu2_zps247241c5.jpg photo menu3_zpsa850e431.jpg

Jeg kan næsten ikke være den eneste, der er svært begejstret for alle de fine ting vi ser fra Menu for tiden? De rammer stort set plet hos mig med det hele, og så har de simpelthen skudt de lækreste miljøbilleder, som jeg lige bliver nødt til at dele med jer. Jeg har især forelsket mig i Willmann vasen, der er en kombination af både glas og beton – den er simpelthen så smuk. Wire Bin trådkurven er bestemt heller ikke dum. Salt og peberkværnene har allerede fundet vejen herhjem, dog i den grå udgave, og jeg elsker dem! Uha, kan mærke at det her bliver et farligt bekendtskab for min pengepung..

Translation: I absolutely love everything from the danish brand Menu at the moment – and these environment pictures are just amazing!

Mette.

6 COMMENTS

  • Jeg er ganske enig, de har godt nok lavet nogle fede ting. :-D
    Her gik jeg og ventede på Wilmann vase kom i butikkerne, så den står allerede herhjemme og så har vi også lige købt skraldespanden. Den er altså også noget pænere end hvad der ellers er på markedet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ej, nu bliver jeg helt misundelig.. Jeg er simpelthen også nødt til at eje den vase! :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Jeg har det helt på samme måde! Jeg synes deres designere er virkeligt dygtige til at fange tidens trends og bruge dem uden at produkterne bliver “en døgnflue”. Med det mener jeg at fx beton umiddelbart virker som en trend der kom og gik, men menu har lavet et smukt og mere tidløst design. Det samme med marmor – jeg er helt forelsket i marmor-uret, som også fås i grønt! Der er desværre lang tid til jul … suk …

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er så meget på trådkurven. Forestiller mig den skal stå ved siden af min sofa, med mit elskede (og lidt grimme) hygge tæppe.
    Så vil jeg virkelig også gerne have fingrene i deres smukke salt og pebersæt :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sjovt, jeg forestiller mig helt det samme med kurven herhjemme! Du må ha’ salt og pebersættet på ønskesedlen, det er bare så fint :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GRAPHIC RUGS