BUDGET WORK LAMPS

VINDEREN AF 1000 KRONER TIL MADE BY U + EN RABATKODE!

 photo db4e709d-a780-4f46-a6a1-413cce6d464a_zps979d2c44.png

Hold nu op, hvor er der mange af jer, der har deltaget i konkurrencen om gavekortet på 1000 kroner til webshoppen MADE BY U – der er så fedt! Det er væltet ind med søde, sjove og finurlige citater, så hvis I har lyst burde i næsten lige lure kommentarfeltet igennem her – for det er da tydeligt, at vi har verdens mest kreativt tænkende læsere! :-) Desværre kan vi ikke forære jer allesammen et gavekort, så vi har trukket lod, og vinderen blev:

Julie Sophie, der gerne ville designe sin egen plakat med teksten: “je ne regrette rien”.
STORT TILLYKKE. Vi har kontaktet dig på mail! :-)

MEN… det er ikke alt, for som en lille “trøstepræmie” til jer der ikke vandt, så giver MADE BY U -50% rabat på plakater med egne citater. Brug koden POSTER50 ved kassen, så bliver rabatten fratrukket. Tilbuddet gælder frem til 5. marts 2014 :-)

Translation: Wauw, there were many participants in the competition of the gift card for 1000 DKK to the webshop “MADE BY U”. Thank you so much – and thank you for all the sweet, funny and quirky you’ve sent us. They’re so inspiring! Unfortunately, there’s only one winner. We have made a random draw and the winner is:

Julie Sophie, who wanted to design her own poster with the text: “je ne regret rien”.
CONGRATULATIONS!! We’ve contacted you on your e-mail! :-)

BUT… that’s not all, as a little “consolation prize” for those of you who didn’t win, “MADE BY U” gives -50% on posters with your own quotes. Use the code POSTER50 at checkout, and the discount will be deducted. The offer is valid until March 5, 2014 :-)

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BUDGET WORK LAMPS