DIY: MARBLE BOX

GET THE LOOK #12

 photo Dias2_zpsa6aebb3e.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Det er ved at være længe siden, der har været et “get the look”-indlæg her på HOMESiCK. Jeg er selv ret vild med sådanne indlæg – om det er interiør eller tøj – og håber stadig det falder i god jord hos jer læsere?
Stuen her, eller det man kan se af den, indeholder mange fine detaljer og materialekombinationer. Den sarte grå farve som blødgøre det sorte og hvide, natur tendensen som fremkommer i pudemotivet, træfuglene og det hyggelige lammeskind, er alt sammen med til at give stuen et skandinavisk look. Og så topper stuen lige med de lækre Playtype plakater, den populære Hay lysestage og den smukke marmor fad fra Bloomingville.

Translation: It’s long time since we’ve had a “get the look”-post here on HOMESiCK. I love these kind of posts both in interior and clothes and I hope you still like them as well?!
This living room, or at least what you can see of it, remains a lot of pretty details and material combinations. The delicate grey color soften the black and white, the natural trends that appear in the cushion design, wooden birds and the cozy lambskin creates a scandinavian look. The fine Playtype posters, the popular candlestick from Hay and the beautiful marble dish from Bloomingville does the rest.

Tatiana.

Photobucket

10 COMMENTS

  • Maria

    Hej i skønne og dygtige piger! Jeg har lige købt g’et på playtype.com netop inspireret af dette billede. Problemet er bare at jeg ikke kan finde den perfekte ramme :-( vil gerne have en lys træramme som denne!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Hej,
    Ville bare høre om I havde fundet et sted, hvor man kan købe Vee Speers “birthday” plakater?

    Vh, Mette

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Ville bare lige fortælle jer, at I har den fedeste blog som jeg elsker at blive inspireret af! Tusind tak for al den tid I bruger. Håber I bliver ved med det gode arbejde!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

    Hej med jer! Tusind tak for evig inspiration – elsker jeres blog!

    Jeg har netop købt en sofa i mørkegrå, og jeg tænkte derfor på, om I ville lave et lignende indlæg, bare med en grå sofa. Jeg vil nemlig gerne undgå, at min stue bliver for mørk, og er derfor i tvivl om, hvilket sofabord jeg skal vælge dertil.

    Jeg håber I kan hjælpe :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Dejligt at høre! :-)

      Det skal vi nok have med i overvejelserne fremover. Køber faktisk selv en grå sofa her snart, så det er jo en oplagt mulighed ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DIY: MARBLE BOX