DIY: COPPER TAPE CANDLES

EXPENSIVE CRAVINGS

 photo Dias1_zps45997645.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Nogle gange kan jeg godt bande lidt over, at jeg er på SU og ikke har råd til alle de dyre ting, som også står på ens ønskeliste! Ovenfor ser i nogle af mine pt. største ønsker… Jeg drømmer især om Y-stolen af Hans J. Wegner – og meget gerne flere af dem, så jeg kunne bruge dem som spisebordsstole. Smukt og klassisk design, som hverken går på kompromis med kvalitet og komfort er selvfølgelig dyrt, men er det ikke også en investering?! ;-) Sofaen fra HAY har jeg drømt om i flere år efterhånden, men har i denne omgang valgt at det må blive ved drømmen. Når vi så engang flytter i vores eget, bliver drømmen måske til virkelighed! Og ja, de andre ting er jo også bare overskønne! :-) Der er links til forhandlere under collagen.

Translation: Sometimes I can curse that I’m a student and don’t have that much money, to buy some of all my expensive wishes. But you can’t have everything, right? :-) My biggest wish right now is the Y-chair from Hans J. Wegner. Beautiful and classy design, which doesn’t comprise on either quality or comfort or of course really expensive, but isn’t an investment?! ;-) Find links to dealers under the under the collage.

Tatiana.

Photobucket

8 COMMENTS

 • Really nice list, I’m on the lookout for a fake Aalto vase too ;)

  The Dot pillow you like tough, it woud be really really reeally easy to make that yourself don’t you think?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yeah, it probably would if you’ve the skills ;-)

   Maybe you can find a cheap Alvar Aalto in a second hand shop? I personally don’t like fake. It’s just not the same :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Jeg ved godt at kommentaren ikke rigtig hører under her, men jeg er simpelthen ved at blive desperat. Jeg har fået et billede ind i mit hoved af et enten træ spisebord eller sofabord. Det skal være af kraftigt tyk træ, i en mørk farve, men jeg kan simpelthen ikke finde noget der minder det mindste om nogen steder. Ved I evt. hvor man kan købe et, eller har i en idé til noget man selv kan lave?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har ikke lige et specifikt bord i tankerne, så kan også bare anbefale at søge omkring. Ellers kunne det være så fint at lave sit eget, hvor du kan følge Mettes DIY her på bloggen (skriv diy rustic table i søgefeltet). Du skal selvfølgelig bare finde noget andet træ, som bordplade, end hun har gjort :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har selv sofabordet i hvidt, og det er er simpelthen så fint. MEN, det er helt absurd sart og der skal ingenting til før der kommer mærker og ridser på det. Ret ærgeligt. :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rae

  i know the feeling! unfortuantely i can only really afford ikea furniture :( but we can dream, right? love the color scheme of the things chosen for this collage! and you have great taste in design.

  rae from love from berlin :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I love all! and I wish have a large house in the future to buy all that wonderful furniture and items, and others…
  have a nice week :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DIY: COPPER TAPE CANDLES