DOT CUSHION DIVINA

HAND WASH

 photo Dias1_zpsfb0b0c70.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Sæbedispensere – hvor kedeligt kan det blive? Og dog, for en tendens vi har set meget til på det sidste, er netop disse sæbedispensere, som oftest gerne må være de brune af slagsen. Jeg er selv hoppet med på tendensen og købt en fra Søstrene Grene. Kunne ikke finde et billede af den, men det er den samme, som Camilla Marie har stående på sin håndvask, i dette indlæg! Men tænkte, at jeg lige ville vise jer nogle meget flotte nogle af slagsen. Bonus er, at de både har en æstetisk og funktionel værdi, så hvorfor ikke? ;-)

Translation: Soap dispensers – how boring can it be? And yet, it’s a tendency we see everywhere these days. So I just wanted to show you some pretty ones. And a bonus; they have both aesthetic and functional value, so why not? ;-)

Tatiana.

Photobucket

7 COMMENTS

 • Sikke et nice tip! Jeg elsker gode og billige tips, så må helt sikkert forbi de gode søstre, ha ha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var solgt, da søstrene grenes viste sig at have både astma-allergi mærket og svanemærket. Fin kvalitet i finfinfin indpakning <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Søger selv med lys og lygte efter en dispencer (brun), men med sæbe uden parfume, da jeg er gravid… Er der nogle gode tips at hente ? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil lige slå et slag for tromborgs håndsæber også, som er i en skøn og enkel dispenser, og indholdet er heller ikke til at kimse ad!

  Knus Jonna // byjohna.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Så fint et indlæg! Jeg havde netop bestilt nogle hvide sæbedispensere hjem, da jeg så jeres tip om Søstrene Grenes sæbe. Så mig afsted til Grene og retur med de kedelige og halvgrimme dispensere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DOT CUSHION DIVINA