HOMESiCKS INDRETNINGSHJÆLP #4

THE WORKSPACE

 photo zalandoworkspace_zps5806ae03.jpg

Lampe / Korktavler / Blyantsholdere / Whiteboard talebobbel / Rionet opslagstavle / Ur / Kasser / Skrivebord / Stol

Vi har tidligere vist flere eksempler på arbejdspladser (som her og her) hvor det ovenstående bord indgår – og hver gang har mange spurgt til, hvor det kan købes. Svaret er heldigvis, at LINNMON bordet er fra gode gamle IKEA, og derfor nærmest ingenting koster: 239 kroner!! Så kan de fleste vist være med. Den skarpe læser kan måske også spotte, at benene er de samme, som jeg har brugt til mit hjemmelavede spisebord. Jeg synes LINMONN bordet er en rigtig god løsning på et lækkert skrivebord, og det er derfor med udgangspunkt i det, at jeg har samlet denne lille collage. Jeg er især fan af den store bordlampe, korktarvlerne og af whiteboard tavlen, der har form som en talebobbel. Whiteboard tavlen er ret sjov i sig selv med sit grafiske udtryk – og samtidig vil den fungere ret praktisk som “huske-tavle”, men også ideelt til sjove beskeder og hilsner. I kan finde forhandlerne til alle de forskellige ting ved at klikke på linkene under billederne.

Translation: I would love to make my own little work space with all the things above, they are both cool and functional!

Mette.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Photobucket

5 COMMENTS

 • Sikke en fin collage, så mange lækre sager, desværre så virker de links til zalando ikke:-( ellers det bedste ved en fin collage med links at man kan se forhandler og priser…

  Ville ønske at jeg havde alle tingene til min arbejdsplads…

  Simone

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Simone,
   Vi oplever lidt problemer med vores links via bloglovin. Er du mon kommet ind på indlægget via det? Ellers prøv at gå direkte ind på bloggen: homesick.nu og se om det virker. Det virker i hvert fald her! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Mega fed blog!
  Er selv i gang med at få gjort det lidt lækkert på mit skrivebord.
  Er derfor på udkig efter nogle lækre kontorartikler – hullemaskine, holder til tape m.m. Har I nogle gode ideer til hvor jeg kan finde det henne? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak! :-)
   Der er egentlig mange mærker, som er begyndt at lave ret fede kontorartikler. Fx HAY, og det er faktisk til okay priser. Hvis det skal være endnu billigere, kan man også være heldig, at Søstrene Grene har lavet nogle fede ting.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Rigtig lækre idéer, er særligt fænget af rionet ophænget. Men problemet er jo lidt at nettene ofte måler flere meter på hver side. Og de er jo relativt tykke og ikke ligefrem til at skære over. Så har i nogle link eller gode råd til hvor jeg kan finde et med mindre mål?

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOMESiCKS INDRETNINGSHJÆLP #4