BEDROOM SIMPLICITY

LOOKS BETTER IN BLACK

 photo Dias1_zpsf4ddbe22.jpg

1: Bordskåner 2: Diamand Box 3: Salt – og peberkværn 4: Banner 5: Stol 6: Skål 7: Lysestage 8: Fugl

Kører lige sort farve tema på bloggen i dag, men om produkterne ser bedre ud i sort, er vidst en personlig smagsvurdering! Jeg læste engang dette: “Black is modest and arrogant at the same time. Black is lazy and easy – but mysterious. But above all black says this: I don’t bother you – don’t bother me”. Rimelig arrogant, ikke? Men det er jo sandt – og det er klart en af grundende til, at jeg er så vild med sort. Klassisk og nemt, men samtidig enormt mystisk. Nok om farven, mere om produkterne ;-) Jeg har pt. en ret stor svaghed for Arne Jacobsens Myren. Stolens former og æstetiske aspekt tiltaler mig virkelig. Det samme gælder for salt – og peberkværnende fra Muuto. Jeg er allerede den heldige ejer af lysestagen fra Iittala og jeg elsker den. Mon I har lyst til at se den i aktion på nogle detalje billeder?! Jeg vil ikke sige så meget om resten af produkterne, udover, at de jo bare ville pynte i ethvert hjem – i hvert fald i mit! :-)

Translation: I really love black. The color is classy and easy, but yet arrogant. I currently have a weakness for Arne Jacobsen’s “Myren” and the same goes for the salt and pepper mill from Muuto. I’m already the lucky owner of the candleholder from Iittala, and I wonder if you would like to see it action in some detail pictures?!

Tatiana.

Photobucket

3 COMMENTS

 • Cp

  Vi har selv 2 stk myrestole i sort, men af den gamle model med 3 ben, og vi eeeelsker dem.. Så den kan du roligt investere i, dog skal man lige lære at side på dem (3 ben) da man nemt kan vippe til siden, men det er en del af charmen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvor er jeg misundelig! Men du har helt ret i, at det er en investering – og derfor gør det ikke så meget, at de er lidt dyre. :-) Haha, ja det kan jeg forestille. Nok meget godt at være opmærksom på :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Detalje billeder af lysestagen fra Iittala, – Ja tak :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BEDROOM SIMPLICITY