BATHROOM INSPO

FUCK CABINETS WE LOVE SHELVES

 photo KIT1_zps052e5bdf.jpg photo KIT6_zps070cc612.jpg photo KIT4_zps34c7f754.jpg photo KIT5_zpseeacf08e.jpgSource: Desire to inspire, Hunch, Helt enkelt, Millas Hem & Nordic Design

Det er ikke mange år siden at man så de strømlignede køkkener over alt, hvor tingene helst skulle gemmes væk i skuffer og skabe, men nu synes jeg man ser mere og mere en tendens til, at man ikke længere behøves at gemme køkkenredskaberne væk, de må gerne vises frem; hænge på vægen, stå på hylder eller på køkkenbordet. Jeg er fan! Synes det ser ret cool ud, skaber personlighed og hygge i køkkenet :-)

Hvad siger I, skal det gemmes væk eller flashes?

Translation: A few years ago you’d see streamlined kitchens all over, and all the stuff and tools were hidden away from sight. Now it’s more “legal” to flash the stuff and tools either hanging on the wall, placed on shelves or on the kithen table. I’m a fan! I think it looks cool, creates personality and adds the room this ‘coziness’.

What is your opinion, hide away or flash the tools?

Camilla Marie

Photobucket

12 COMMENTS

  • Jeg synes, at man lige netop i køkkenet, skal tænke mere over hvad der er praktisk og bedst sundhedsmæssigt, istedet for hvad der er pænt. :-)

    Derfor vil jeg foretrækker skabe osv. til at sætte mine ting ind i – kun af rent praktiske og sundhedsmæssige årsager. :o)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Interessant argumentation :-D De sundhedsmæssige årsager har jeg godt nok ikke lige haft med i mine overvejelser, men ser din pointe, så tak for input ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elsker hylder, men hader rengøringen af dem.
    Så derfor ville jeg aldrig vælge åbne hylder (med mindre jeg fik rengøringshjælp) ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Altså vi har hevet overskabene ned i vores meget lille køkken – mega upraktisk, men jeg elsker det :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Jeg synes det skaber hygge m hylder, men foretrækker af praktiske/rengøringsmæssige årsager en overvægt af skabe. Mados og gasos er så klistret! :)

    Det kan jo også lykkes at kombinere de to indtryk, hvis man bruger det man i nogle egne af landet kalder et “prålskaff” (=praleskab), dvs. et vitrineskab :)

    Er i øvrigt ny læser, men fin blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I love the shelfs. Definitly flash the tools!
    It gives it a more open and personal feeling.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sára

    Flash flash flash! Jeg har mine fine kobergryder hængende på væggen, og alle mine olier og krydderier står i tindåser på køkkenbordet. Det jeg har plads til er i mit køkkenskab og resten står på en reol.. Så jeg har alt det grimme gemt væk i skabet og de pænere ting fremme :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Da jeg indrettede mit forrige køkken for 9 år siden, valgte jeg åbne hylder, og det så VILDT fedt ud.. Særligt med varer fra specialbutikker osv. men når man primært har karton-bønner fra Føffe og Amo hvedemel stående, er det som om, at det fede går lidt af.. Jeg blev også gevaldig træt af, at alting hurtigt blev fedtet og nusset. For mit vedkommende er det et nej-tak til åbne hylder igen. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helt klart hylder! Synes det er så fint, og når man elsker at bruge penge på fine køkkenting skal de da også vises frem :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine S.

    Jeg synes det kan være rigtig svært med hylder, som er højt oppe.. Jeg har en lang “hylde” ovenover mine køkkenskabe, altså næsten under loftet, og vil super gerne have noget deroppe, men det skal jo ikke være noget jeg bruger hver dag, men også gerne lidt køkkenrelevant og pænt :p nogle ideer?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Hos os er det nok mest et madværksted fremfor et køkken :) Alt bliver brugt hele tiden, så det er klart mest praktisk ikke at skulle pakke alt helt væk hele tiden… De ting, der bliver brugt, bliver jo rengjort løbende og så fungerer det. Hvis det blot er for syns skyld, bliver det nok besværligt at holde rent.

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BATHROOM INSPO