HOMESiCKS INDRETNINGSHJÆLP #2

A PERFECT COMBI

 photo 55_zps8efed296.jpg photo 66_zps2933576d.jpg photo 11_zps257ea3be.jpg photo 33_zps6af3ba4b.jpg photo 44_zps842df986.jpg photo 22_zps4ee9ffc4.jpg

Source: Alvhem

Vi har haft meget fokus på små boliger det sidste stykke tid, da det er blevet efterspurgt en hel del, men nu lyder efterspørgslen også på større boliger/lejligheder, så vi må prøve at lave en god kombination af små og store. Den her svenske bolig er 101 kvadratmeter stor, og hvor hyggeligt er der ikke lige? Man må virkelig kunne føle sig hjemme med alle de naturlige materialer, og den der virkelige lækre kombination af nyt og gammelt. Det er nogle dejlige store rum, som man har formået at udnytte rigtig godt, uden det bliver for tomt. Jeg er især forelsket i køkkenet og soveværelset! Hvis I har lyst til at se flere billeder af boligen, så klik her! :-)

Translation: It looks really cozy in this 101 square meters of Swedish apartment. Natural materials, large rooms and the perfect combination of old and new things. I specially love the kitchen and the bedroom. See more pictures of the apartment here! :-)

Tatiana.

Photobucket

7 COMMENTS

 • Nice :-) … iige min stil! Skønne rum med masser af luft – og ja, køkkenet en klar favorit :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Er der nogen der kan hjælpe med navnet på gulvlampen på sidste billede? Evt. nogen tilsvarende? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Ja, det er en super lækker indretning. Specielt det med den spartanske indretning der alligevel har masser af varme og hygge. Det kan virkelig være svært at få til at se godt ud, men her lykkedes det til fulde.
  Køkken elementerne og bordpladen er jeg også ret vild med, men bare ikke i dette rum… De meget skarpe linjer mod den bløde stuk, synes jeg ikke fungerer. Måske ville det hjælpe hvis der slet ikke var nogle højskabe. Ellers et knap så minimalistisk og skarpt køkken.
  Men resten af boligen er virkelig skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fint, og så har de string hylden! Åh den har jeg simpelthen forelsket mig i. Tror den må være mit næste køb inden for boligting :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er især vild med køkkenet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Astrup

  Rigtig flot, lige sådanne indlæg jeg elsker fra jer :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOMESiCKS INDRETNINGSHJÆLP #2