EN LÆKKER STUDIEBOLIG

DEFINING SCANDINAVIA: OUR FAVOURITES #1

I forlængelse af vores tidligere indlæg fra interiørmessen Defining Scandinavia følger her lidt flere af vores favoritter..

 photo 671cca26-d6ed-4da8-8a42-a396a2a6c994_zps8b13a2f1.jpg
Smukke lamper fra NUD Collection, der spiller på to tendenser vi ser enormt meget i indretningen lige nu; kobber og beton. Her er det fatningerne der har fået et pift, hvilket tilfører noget råt til lamperne, som vi er helt vilde med – og at dømme ud fra jeres reaktion, da vi postede lamperne på Instagram (homesickblog) er mange af jer enige ;-)

 photo ds1_zpsb2a3fe75.jpg
Hos Wallnut Streets fine stand faldt vi blandt andet over disse smukke diamantformede “Döden” lamper, der er fra mærket Tvåfota Design. Lamperne har et meget grafisk udtryk, og så ser de super elegante ud når de hænger frit fra loftet. Ved samme stand forelskede vi os også i denne opdaterede udgave af den klassiske kammerstage, hvor selve stagen er af massiv træ og hanken er af kernelæder. Stagen kommer i to størrelser og fås både i røget eg (sort) og i sæbebehandlet eg. Så fin!

 photo ds2_zpsd788d909.jpgLysestagen her er fra Torstensson og har navnet “Stumpastaken”. Stagen er meget rå og lidt voldsom i sit udtryk grundet pladsen til de mange lys – det smarte er, at man både kan bruge den til lange stearinlys og til fyrfadslys. Man kan vælge kun at benytte selve stagen (som på venstre billede), men man kan også købe både stativ og gitter (som på billedet nederst til højre), hvis man ønsker at gøre den endnu mere rå. Vi synes den er cool og anderledes!

Det blev et indlæg i belysningens tegn – har I en favorit blandt ovenstående? :-)

Photobucket

8 COMMENTS

  • Jeg er ret vil med den sidste lysestage. Stativet og gitteret giver den et super råt udtryk, og så kan man jo variere med lysene :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Maria

    er helt vild med de diamant formede lamper! så simpelt, men
    samtidig lidt sofistikeret. Er der nogen der ved hvor de kan købes?
    Link gerne :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

    Jeg ønsker er indlæg om indretning af skabe! Farveopdeling
    og alt sådan noget. Selvom der er en låge skal det helst gerne se
    pænt ud når man åbner også! Hvis i falder over sådan nogle
    billeder, så ville det være lækkert at se :-) !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

    Stumpestagen er da ik ny? Sådan en havde min veninde for 10
    år siden :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er vil vil VILD! med lamperne på det øverste billede til venstre. Jeg har fundet det perfekte hjørne hvor de skal hænge, hvis jeg en dag er så heldig at få fat i disse, eller nogen lignende :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EN LÆKKER STUDIEBOLIG