2B WASHED

JEG VIL HA’ & JEG VIL HA’

 photo Dias1_zps4850b6dc.jpg

1. HAY boxe, 2. hest, 3. plakat, 4. VP-lampe, 5. stige, 6. Kubus stage, 7. Succulenter 

Fik lige lyst til at samle de ting der sidder fast i mit hovede for tiden. Kubusstagen har jeg ville have de sidste to år, så den står igen i år øverst på ønskelisten ;-)  I sidste uge startede jeg på mit nye job i ILVA, og jeg har allerede brændt mig varm på samtlige ting – heriblandt håndklædestigen, den lille keramikhest og plakaten med myren. Verner Panton’s Flowerpot må altså også godt flytte ind i min vindueskarm på et eller andet tidspunkt og HAY’s opbevaringsboxe er virkelig også fine, og vil gerne have nogle kvadratiske til mine bogkasser på badeværelset, men ærger mig lidt over, at man kun kan købe dem i sæt :-( Har i hvertfald ikke set nogen steder, hvor de sælger dem hver for sig, har I?

Hvilke ting craver I mest for tiden? :-)

Camilla Marie

Photobucket

11 COMMENTS

  • Sara

    Jeg tror muligvis at de sælger HAY-boksene enkeltvis inde i Magasins boligafdeling, men jeg er desværre ikke helt sikker. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • AK

    Jeg elsker simpelthen denne her blog! Den er fyldt med flotte billeder, fede ideer og links til gode webshops, så tak for det!

    Jeg har dog noget, jeg vil spørge om. Jeg skal lave om på mit værelse, og overvejer kraftigt at erhverve mig denne fra IKEA http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/50120566/ til min seng, så je kan opbevare mine mange bøger på en smart måde. Dog er mit værelse primært holdt i hvide/creme farver og mit kommende gulv kommer til at være sort, så det røde i dette møbel vil jeg gerne af med. Har du nogle idéer til, hvordan man kan få det røde væk, uden at male det? Findes der nogle stickers af en art, som man kan få tilpasset noget eller? Det er kun de røde i ‘reolen’, det lige meget med den ting, hvor man trækker ‘skuffen’ ind og ud, det kan man alligevel ikke se..

    På forhånd tak :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Selv tak, din kommentar betyder alt :-) Hvis jeg var dig ville jeg beklæde det røde med tavlefolie, som kan købes lige her: http://www.cchobby.dk/tavlefolie-1-rl.aspx ;-) Resten af foliet kan du evt. klæbe på din dør, så du får en fed tavle? Jeg har selv tavlefolie på en af mine døre, og det er også let at få af igen. Håber du kunne bruge det til noget.. Hvis ikke er der jo også den mulighed at du kan lade vær med at sætte den røde beklædning på, og bare lade der være hul igennem reolen.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • AK

      Tusind tak for hjaelpen! Det vil jeg helt sikkert bestille. Det er blandt andet derfor jeg kan lide din blog, man finder ting, som man ikke kendte til og endnu vigtigere, hvor man kan finde saadanne ting. Er ogsaa vild med de puder du har linket til med skrift og skal ogsaa bestille lidt derfra, naar mit vaerelse er klart til at man kan flytte ind igen. Ha’ en god solskinsdag :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kubusstagen står også øverst på min (ønske-)liste.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Jeg vil også gerne have – alt det på din collage :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nu har jeg efterhånden set HAY boksene flere steder og bliver mere og mere vild med dem.
    Det er super dekorative syesn jeg :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Kubus er et “must have” !!! Jeg har haft min i omkring 10 år – blir aldrig træt af den :-)
    Jeg er også ret vild med plakaten med myren og læste jo lige at der er 50 % på billeder i Ilva. Så det er da oplagt, at det er nu, jeg skal eje den.

    Iørigt en super fed blog du har her:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja den er et must have, så nu skal det også snart være! Ja det er i denne weekend hvis du skal have den, jeg fik også lige en bestilt hjem i dag ;-) Og tusind tak, vi er glade for at du læser med :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

2B WASHED