SWEET PASTELS

DIY: COPPER HANGERS

 photo 3-6_zps4eeaba13.jpg
1 / 2

Det er ved, at være noget tid siden jeg fandt dette diy-projekt på pinterest, men hvis I nu ikke har set det, så ville jeg lige dele det med jer! 1. det er nemt og billigt. 2. kobber hitter for vildt på farveskalaen indenfor bolig interiør lige pt.. 3. det ser hammer godt ud. Der er vidst ingen tvivl om, at jeg er fan. Er I også det? :-) Man kan få sådan en sprayfarve i kobber til DKK 79 i Panduro Hobby – og hvis man nu ikke lige er til kobber, så kan man også få mange andre farver – det er kun fantasien, der sætter grænser :-)

Tatiana.

Photobucket

20 COMMENTS

 • Hvor ser det bare nice ud…og billigt er det også!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja – det er ser så godt ud og er da til at overkomme prismæssigt, hvis man har bøjlerne i forvejen. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser jo vild godt ud, overvejer at sætte projektet igang :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ih, det lyder godt! Do it :-) Hvis du får det gjort, må du meget gerne sende billeder af det til os på email. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Men smitter det mon af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror ikke, at det smitter af. Kommer måske an på hvilken spray man bruger og kan måske også være, at man kan få noget, man kan spraye udover farven – altså noget gennemsigtigt lak af en eller anden art. :-) Mon ikke man kan spørge i butikken – eller prøve på en enkelt bøjle inden man sprayer dem alle til. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • malene

   Lak lyder som en god ide. Jeg må til min farvemand og spørge :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  En hel vild fed DIY!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  jeg kan godt lide et industrielt look og har det også men problemet er bare at jeg også er hel vild med farver og da jeg så forleden fik en stort skab tænkte jeg bare at “det der skab det ville bare blive en tand federe med noget mindtgrøn farve”… men hvor godt ville det passe ind i det industrielle look?
  Det ville være fedt hvis i havde set et industrielt look med lidt mere farve så jeg kunne tage skridtet og se om det ville passe.
  tak fordi du læste min lange besked:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Johanne, jeg skal prøve at se efter et industrielt look kombineret med farver. Jeg tror, at man skal passe på, at man ikke vælger for mange forskellige farver og så holde vægge og loft hvidt, for at det skal fungere på den bedste måde :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tænkte også på det med om det smitter af, men det er jo simpelthen så nice!!! Feeeeedt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuuh jeg blev lige inspireret til en hel masse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Overvejede at gøre det på bøjler fra søstrenes :) Har kobber sprayen som jeg lige har brugt på et sølvgråt væg ur. Sådan et som kun er visere. Blir så glad hver gang jeg kigger på det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej det lyder fint. Super god ide du fik dig der :-D Det kunne være rigtig fint på bøjlerne fra SG.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser skønt ud. Jeg tænker bare om det ikke kunne risikere at smitte af på tøjet? Men flot er det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] kobber spraymaling, men jeg synes ikke resultatet blev så godt. Idéen fik jeg fra den fine blog homesick, som jeg er helt vild med.  Så derfor har jeg brugt denne maling samt en pensel. Min bøjler har […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] ONE | TWO | THREE | FOUR | FIVE […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] DIY Copper hangers  |  Homesick […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Perfect way to hang the capsule wardrobe here. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SWEET PASTELS