PURE WOOD

CAFÉSTOLE

 photo tolix2_zps760b4c35.jpg
Den anden dag da jeg var i BILKA, stødte jeg på denne caféstol, som er i stil med den populære fra TOLIX, men bare en del billigere. Den fås i sort, rød og sølv lige HER.

Camilla Marie

Photobucket

9 COMMENTS

  • Wauw, de ligner godt nok hinanden meget – og lige nu kan jeg faktisk se at Bilka modellen er på tilbud til 259 kr… Hmmm, tillokkene

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Uh ja det havde jeg slet ikke set :-D Tak for det, nu har jeg også lige ændret det på billedet ;-) Og ja MEGET tillokkende, især nu hvor de er på tilbud!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • ej det er jo helt skørt det der… der er ingen tvivl om, hvad jeg ville købe!! Tusind tak for tippet!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øv, bilka udgaven er væk nu :(

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

    Øv, jeg kan heller ikke finde stolen længere på Bilkas hjemmeside. Ved i eventuelt om der er andre billigere alternativer til Tolix stolene?

    KH Michelle

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jesper Holmen

    Blot til info er produktet væk fra Bilka da det er en replica og derfor ikke lovlig. Bilka har måtte tømme lageret og destruere det hele.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bilka har muligvis fået kritik for at forhandle stole der ligner nogle andre, og af den grund valgt at tømme lageret, men det er jo set før med både deres eames og acapulco lookalikes, som ILVA desuden også fører. Men at sige det er replica er ikke korrekt, da replica er en EKSAKT kopi af et andet møbel, hvilket ikke er tilfældet her. Det er jo bare en kendsgerning, at det er de store mærker der starter tendenserne og så følger de andre efter med at lave enten puder med knap i eller sandaler med to bælteremme over ala birkenstock – sådan er modelogikken, men jeg kunne ALDRIG finde på at tippe om replica møbler, men kun billigere alternativer og der er en væsentlig forskel :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jesper Holmen

      De har alstå fået et påbud om at fjerne produkterne. Så dine informationer er ikke korrekte. Når man laver et produkt som er så tæt på originalen som Bilka så kan vi kalde dem hvad vi vil….. men der er stadig tale om replica. Så der er ikke noget der hedder billige alternativer hvis de to produkter ligner hinanden.
      http://www.wood-supply.dk/article/view/133000/carl_hansendirektor_kopimobler_er_det_rene_tyveri#.U84D0xaFN9w

      Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PURE WOOD