GET THE LOOK #2

LET’S SWING

 photo 11-1_zps86506d8a.jpgSource: vosgesparispinterest

Jeg synes, at det er ret cool med sådan en gynge. Hvad synes I? Det er btw. et super nemt DIY-projekt, hvad end det skal bruges som sengebord eller som en minimalistisk legeplads i stuen. Man skal jo egentlig kun bruge en plade / et sæde, noget reb og to kroge, som rebet skal hænge i. På ovenstående billeder er der brugt træ plader, hvilket jeg er ret vild med, men det kunne også være ret blæret med et metalsæde, for at få et mere industrielt look. Hvis nu man vælger at hænge sådan en gynge op, så vær lige sikker på hvor meget dit loft kan bære ;-)

Tatiana.

Photobucket

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK #2