EN SNAK OM FARVEVALG OG DET AT VÆRE B-MENNESKE

COLOURFUL WALLS

www.homesick.nuwww.homesick.nu www.homesick.nu www.homesick.nu www.homesick.nu www.homesick.nu www.homesick.nu www.homesick.nu www.homesick.nu www.homesick.nuSource: Hisoriska Hem via Coco Lapine Design

Smukke billeder af en smuk bolig, der giver mig lyst til at gå i krig med maling og pensel. Jeg synes, at kombinationen af hvide, blå-grønne og lyserøde vægge fungerer noget så godt. Og så elsker jeg, at de også har malet radiatoren lyserød – en virkelig fin og skæv detalje. Det med farverede radiatorer har Tatiana, vores tidligere blog-partner-in-crime, også tidligere skriblet lidt om her. Hun kommer i øvrigt hjem på ferie fra sit Barcelona-eventyr i næste uge, og så står den på Homesick-reunion. Åh, hvor jeg glæder mig! <3

Mette.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EN SNAK OM FARVEVALG OG DET AT VÆRE B-MENNESKE